Horoszkóp

Júniusi tarot jóslat: Meglepő fordulatot jeleznek a kártyák

Meglepő fordulatokat, örömteli változásokat jósolnak a tarot kártyák júniusra. Vajon mi mindenre számíthatsz az első nyári hónapban? Húzz egy lapot, s mindenre fény derül...

A tarot-kártyákat bármikor kérdezheted, amikor tanácsra, segítségre, megerősítésre van szükséged, vagy egyszerűen csak szeretnél picit a jövőbe pillantani. Ugyanazt a kérdést 30 naponta egyszer érdemes csak feltenni a tarot-nak, mert legalább ennyi idő szükséges a változások elindulásához. Könnyen lehet, első olvasatra nem érted a tarot-kártyák üzenetét. Sokszor megtörténik, hogy csak valamivel később áll össze a teljes kép. Épp ezért, érdemes ezt a cikket félretenni, és többször is előkeresni a hónap során.

Mielőtt választanál a tarot-kártyák közül, érdemes picit ráhangolódni a lapok energiájára. Ehhez gyújthatsz gyertyát, füstölőt, de már azzal is sokat teszel, ha csak picit behunyod a szemed, s elengeded a zavaró gondolatokat.

A júniusi tarot-jóslathoz nézd meg a három „lefelé fordított” kártyát, majd a megérzésedre hagyatkozva válaszd az egyiket. Kérdést is feltehetsz magadnak mielőtt húznál. Például: Mire figyelmeztet a tarot júniusban? Mire számíthatok az első nyári hónapban? A kérdést követően válaszd ki az egyik kártyát, majd a kép alá görgetve olvasd el a személyes jóslatot.

Melyik tarot kártyát húzod júniusra?

Melyik tarot kártyát húzod júniusra? (fotó: Getty)

Ezt jósolja júniusra az első tarot-kártya: 1. A Mágus

Ha az első lapot választottad, A Mágus elnevezésű tarot-kártyát húztad. A lap az első a tarot 22 Nagyarkánuma között. Mindig az új kezdet lehetőségét jelzi. Hogy miben újíthatsz, az természetesen a kérdésedtől is függ. Ha a párkapcsolat foglalkoztat, ezen az életterületen kezdhetsz új életet, vagy jöhet az életedbe új társ. A munka, a karrier esetében ugyanígy. De nem magától történik a változás, meg kell tenned hozzá az első lépést, a sorsodat a kezedbe kell venned. Te dönthetsz arról, hogy mit és hogyan szeretnél, s ez különleges adomány. Minden lehetőség adott tehát, hogy elindulj a vágyott cél megvalósítása felé. Nincs okod félni, a siker garantált. Higgy magadban, és higgy az álmod megvalósulásában is. Kezdj bele bátran, az égiek támogatják a törekvéseidet. Tiszta lappal indulhatsz, nincs semmi és senki, ami vagy aki akadályozhatna téged. Csak előre tekints, érezd a szívedben, hogy máris megvalósult minden, amire vágysz. Különleges hónap vár rád, élj a lehetőséggel, érdemes!

Ezt jósolja júniusra a második tarot-kártya: 11. Az Erő

Ha a második kártyát húztad képzeletben, Az Erő nevű tarot-kártya jóslatát olvashatod. A lap szerint különleges teremtő erőt kaptál a kezedbe! Valójában bármit elérhetsz, bármit megvalósíthatsz, az erő most veled van. Ez a belső erő pedig hajt a célod elérése felé. Szóval, mielőbb döntsd el, milyen álmodat szeretnél megvalósítani. Nincs idő tovább halogatni, különben a szerencse elpártol mellőled. Most kell tenned, most kell élned. Meglepőnek tűnhet, de csodával határos események történhetnek veled. Ehhez engedd el a görcsös akarást. Amit erővel akarsz megoldani, abban nem jutsz előrébb. Ez az erő a hited és a bátorság ereje, hogy hiszel saját magadban, s tudod, bármire képes lehetsz. S hiszel az univerzum bölcsességében is. Az égiek megadják neked, amire valóban szükséged van. Használd a pozitív gondolatok erejét, bízz a legjobbakban, hogy az történik, ami mindenkinek a legjobb. Bátran állj ki az igazad mellett, nyerd vissza az önbizalmadat. Sikerülni fog, meglátod!

Ezt jósolja júniusra a harmadik tarot-kártya: 20. Az Ítélet

A harmadik tarot-kártya Az Ítélet lapja, mely szintén az új kezdet lehetőségét jelzi, de egészen másként, mint az előző két lap. Valami végérvényesen lezárul az életedben. De minden lezárás az új kezdet lehetőség rejti magában. Búcsúzz el mindattól, ami elmúlt, amire nincs többé szükséged. Tarts némi önvizsgálatot is, próbáld felidézni, mi minden történt veled az elmúlt időszakban. Miben fejlődtél, miben változtál, mi mindent értél el? Legyél őszinte magadhoz. A legjobb, ha leírsz minden jót és minden fájdalmas eseményt, amit átéltél. Melyik felé billen a mérleg nyelve? A tarot szerint kétségtelenül nagy utat jártál be, s ez mindenképpen dicséretes. Megérdemled, hogy magasabb szintről folytathasd tovább az életedet. Mostantól egészen másként tekinthetsz magadra és a lehetőségekre is. Lesz miért hálát érezned. Ez az új kezdet ugyanakkor több felelősséget is várhat tőled. De megértél rá és megérkeztél, hogy új lehetőségeket kaphass a sorsodtól. Csak rajtad múlik, hogyan élsz ezzel…

tarot kártya jóslat június hónap

Júniusban a Mágus, az Erő és az Ítélet nevű tarot kártyák jóslatát olvashatod (nlc)

Ez is érdekelhet Megnézem

Kártyalapok: Szecessziós Tarot Kiemelt fotó: Getty

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top