Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. június 10.: Szuper szerda

Nagyon kedvező lehetőségeket jelez a napi horoszkóp szerdára. Érdemes is most mindazzal élned, amiben igazán támogatnak a bolygók. Minden részlet kiderül.

Kos – napi horoszkóp

Kifejezetten jó kedvű leszel egész nap. Szerdán szívesen beszélgetsz, nagyon jól tárgyalhatsz, szóval érdemes minden ilyen jellegű elfoglaltságot mára időzíteni. A barátokra is szánhatnál időt például munka után. Neked is, nekik is hiányoznak már a beszélgetések és a társaság. A találkozástól még jobb lesz a hangulatod.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika – napi horoszkóp

A higgadtságodra szerdán is szükséged lesz. Csak akkor juthatsz egyezségre a többiekkel, ha a lehető legnyugodtabban és nagyon sok szeretettel mondod el a javaslataidat, a véleményedet. Tesztelget ma is az élet, szóval, nem is annyira könnyű feladat ez, mint amilyennek elsőre tűnik…

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek – napi horoszkóp

Szuperül alakul a szerda. Minden a kedved szerint történik, s új lehetőségeket is tartogatnak a bolygók. Legyél nyitott és szemfüles, mert ma bármi jó megtörténhet. S mivel viszonylag ritkán állnak össze ilyen pozitív fényszögek az égen, tényleg érdemes kihasználnod ezt a csodás napot.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák – napi horoszkóp

Szerdán úgy érzed, túlzottan is sok súly rakódik a válladra. Arra kellene rájönnöd, hogy ez csak a te döntésed. Te pakolod magadra a súlyokat, de te is rakhatod le azokat, amikor csak akarod. Dönts ma úgy, hogy nem cipelsz tovább semmit sem fölöslegesen. Hihetetlen megkönnyebbülést érezhetsz, amint megteszed…

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán – napi horoszkóp

Annyi minden történik veled, körülötted szerdán, hogy csak kapkodod a fejed. Nem könnyű most tisztán látni az információk tengerében. Mindenképpen szelektálnod kell, ha nem akarsz estére teljesen lemerülni. Csak arra próbálj figyelni, ami számodra most különösen hasznos. A többit engedd el a füled mellett.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz – napi horoszkóp

Szerdán tölts lehetőség szerint minél több időt a szabadban. Mostanában hajlamos lehettél bezárkózni, igaz, nem is volt igazán jó idő. Viszont mindegy, hogy esik vagy fúj, netán ragyogóan süt a nap, menj ki és szellőztesd ki a fejedet. Még jobb lenne, ha mozognál is valamennyit a szabadban.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Szuper napnak tűnik a szerda a horoszkóp szerint

Szuper napnak tűnik a szerda a horoszkóp szerint (fotó: Getty)

Mérleg – napi horoszkóp

Számodra szikrázóan kék lesz az ég szerdán még akkor is, ha viharokat, esőt jósol a meteorológia. Semmi és senki sem ronthatja el a hangulatodat. Jó látni, amikor ilyen jó a kedved, és igazán harmóniában vagy magaddal. A környezeted imádni fog érte, mert nagyon jó hatást teszel mindenkire. Szórod a pozitív energiákat.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió – napi horoszkóp

Legyél a lehető legvisszafogottabb, s akkor bármilyen problémát meg tudsz ma beszélni a családtagokkal. Kicsit ijesztőnek tűnsz, amikor túl nagy vehemenciával akarod elmondani az érveidet. A kevesebb ma is sokkal több. Vagyis, tedd, amiben a legjobb vagy: csendesen figyelj és szemlélődj, s csak annyit mondj, amennyit feltétlenül szükséges.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas – napi horoszkóp

Lehet, hogy másként gondolkodnak a többiek, mint te. De ez miért lenne baj? Nem vagytok egyformák, s épp ezért térhet el a véleményük tőled. De ez nem jelenti, hogy egyet kell értened velük. Te csak nyugodtan mondd el az érveidet, meglátod, nyitott fülekre találsz, s ők is egyetértenek majd veled.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak – napi horoszkóp

Kicsit rugalmatlannak tűnsz szerdán. Pedig ma a gördülékenységnél, az elfogadásnál semmi sem fontosabb. Próbáld ki, hogy egyetlen napig semmihez sem ragaszkodsz: sem az álláspontodhoz, sem a munkádhoz, sem a párodhoz. Csak hagyod, történjen, aminek történnie kell. Meglepő felismeréseket teszel…

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő – napi horoszkóp

A szerda pompásan alakul. Elemedben vagy, pozitívan látod a lehetőségeket. A bolygók támogatnak téged mind a kommunikációban, mind a kreativitásban, s mind abban, amit fontosnak érzel elkezdeni, megvalósítani. Ritka lehetőség a mai, ezért is érdemes élned vele.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak – napi horoszkóp

Szerdán sem igazán találod a helyedet. S talán kicsit irigykedve is tekintesz a többiekre, akiknek ma igazán jó a hangulatuk. Te tudod a legjobban, a negatív érzelmek, gondolatok csak még több akadályt szülnek. Semmi sem lesz jobb és könnyebb, ha keseregsz. Próbálj erőt venni a negatív érzelmeken…

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top