Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. június 11.: Ami eddig biztos volt, visszavonhatatlanul megváltozik

A csütörtöki Nap-Neptunusz fényszög nem mondható könnyűnek. Ma senki sem lesz a helyzet magaslatán, mert olyan dolgok változhatnak meg, amit eddig biztosnak hittél. A napi horoszkóp szerint a csütörtök tanulsága, hogy semmi sem örök érvényű...

Kos – napi horoszkóp

Amilyen kedvezőnek tűntek a lehetőségek az előző napokban, csütörtökön annyira összekuszálódik minden. Ma nem láthatsz tisztán, bármennyire is szeretnél. Épp ezért ne is görcsölj fölöslegesen semmin sem, főleg, amit nem változtathatsz meg. Pár nap és kitisztul a kép előtted. Igen, ma is legyél türelmes…

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika – napi horoszkóp

Könnyen lehet, van valaki a környezetedben, aki az érzelmeidre próbál hatni. Legyél figyelmes, mert manipulálhat téged. Persze, nem rosszindulatból környékez meg, inkább csak szeretnél magára hívni a figyelmedet. Az is biztos, próbára teszi a türelmedet. Ne bosszantsd fel magad, bármit is akar tőled.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek – napi horoszkóp

Csütörtökön hideg zuhanyként érhet, hogy minden kiszámíthatatlanná, zavarossá válik. Úgy érzed, mintha az orrodig sem látnál. Nem tévedsz, tényleg így is van. Éppen ezért jól teszed, ha nem akarsz most semmiről sem dönteni. Bármi is sürget, mindenképpen várj vele legalább holnapig.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák – napi horoszkóp

Egyre jobb a hangulatod, és egyre különlegesebb ötletek pattannak ki a fejedből. Ez pedig kifejezetten felvillanyoz téged. Hogy ezek a furcsa és szokatlan ötletek, ne csak ideák maradjanak, érdemes leírnod valamennyit. Ha nem teszed, azt veszed észre, hogy amilyen gyorsan és könnyen jöttek, úgy tűnnek el a semmiben…

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán – napi horoszkóp

Szinte biztosan lesz ma valami, vagy valaki, amit, vagy akit el kell végleg engedned. Bármilyen fájdalmasnak is tűnhet, próbáld elfogadni, ez az élet rendje. Gondolj rá úgy, hogy most adta át a staféta botot valami sokkal izgalmasabb lehetőségnek, személynek. Szomorkodás helyett próbálj bizakodóan tekinteni a jövődre.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz – napi horoszkóp

Könnyen lehet, titkol valamit a párod, vagy a környezeted előtted. Annak ellenére, hogy a megérzéseid helyesek, mégse kezdj el kutakodni az igazad után. Hidd el, mindenre fény derül a lehető legjobb időben. És egyébként sem kéne folyton a legrosszabbra gondolnod… Hányszor is igazolódott már ez be?

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Visszavonhatatlanul megváltozik valami a horoszkóp szerint

Visszavonhatatlanul megváltozik valami a horoszkóp szerint (fotó: Getty)

Mérleg – napi horoszkóp

Csütörtökön te legyél magadnak a legfontosabb. Figyelj nagyon tudatosan magadra, az egészségedre. Lassan egyél, lehetőség szerint könnyű ételeket válassz, és minél több szénsavmentes ásványvizet kellene innod. Könnyen elronthatod a gyomrodat ugyanis, ha kapkodva, gyorsan eszel. Jól tennéd, ha ma kerülnéd a gyors éttermeket.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió – napi horoszkóp

Csütörtökön a legszerencsésebbek közé tartozol, mert kimaradsz a frusztráló helyzetekből. Sőt, ma te lehetsz az, aki erőt, energiát tölt a többiek lelkébe. Mindenki nagyon hálás lesz neked egy-két pozitív mondatért. Persze, nem kell mindenkinek segítened, csak aki megkér rá téged.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas – napi horoszkóp

Csütörtökön nagyon jól tennéd, ha meglátogatnád az édesanyádat. Most különösen nagy szüksége van rád, a figyelmedre, a megértésedre. Szánj rá kellő időt, hogy egyáltalán nem kelljen rohannod. Sok mindenről szeretne veled beszélni, s jó lenne, ha nemcsak testben lennél ott vele…

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak – napi horoszkóp

Nem leszel igazán könnyű helyzetben csütörtökön. Úgy tűnhet, mintha mindenki ködösítene előtted. Sokat és hosszasan beszélnek, ahelyett, hogy a lényeget mondanák. Ne kapd fel a vizet, hagyd, hadd fecsegjenek. Ez most egy ilyen nap. A közlekedésben is legyél figyelmesebb, mint általában.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő – napi horoszkóp

Délelőtt még ezerrel pörögsz, délutánra lelassulsz. Nem is baj, mert tényleg kicsit nyugton maradhatnál. Ne lepődj meg azon sem, hogy sokkal csendesebb leszel, sőt este talán már semmi másra, csak az egyedüllétre vágysz. Párodnak azért mindenképpen mondd el a kívánságodat, mert hajlamos azt gondolni, hogy haragszol rá valamiért.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak – napi horoszkóp

Csütörtökön ne lepődj meg, hogy valami véget ér az életedben. Hajlamos lehetsz most lesöpörni magadról a felelősséget, s másokra mutogatni. Ne tedd! Minden, ami veled történik, azért te felelsz, és azt te vonzod valamilyen formában az életedbe. Csak rajtad múlik tehát, hogyan kezeled ezt a mostani helyzetet.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top