Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. június 15.: Nem mindenkivel könnyű szót érteni

A hétfő hozhat némi ellentétet. Talán a nyaralás jár a fejedben, mert kezdődik a vakáció a suliban. A napi horoszkóp szerint könnyen lehet, úgy érzed, összecsapnak a hullámok a fejed felett, s ezért sem találod a közös hangot a többiekkel.

Kos – napi horoszkóp

Ne lepődj meg, de nem mindenkivel értesz szót hétfőn. Ne ragaszkodj most az igazadhoz, és az is nagyon fontos, hogy a lehető legrövidebben és tárgyilagosabban fogalmazz. Fogadd el inkább, ez egy olyan nap, amikor mindenki egy kicsit rugalmatlanabb. Lesz még megfelelőbb időpont az egyeztetésekhez.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika – napi horoszkóp

Lendületesen indul a hét a hétfővel. Érdemes a lehető legtöbb feladatot megcsinálnod, mert most fáradhatatlannak érzed magad. Arra azért figyelj, hogy a gyorsaság ne menjen a minőség rovására. Nem lenne jó, ha elölről kéne kezdened mindent, mert összecsaptad a feladatokat.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek – napi horoszkóp

Nem sok kedvet érzel a munkához hétfőn. Inkább egész nap beszélgetnél, csetelnél. Megteheted, csak akkor a többi napra jut jóval több meló. A legfontosabbakat érdemes megcsinálnod, mert bőven kapsz most segítséget, támogatást is a többiektől. Az ebédidőt kivételesen nyújthatod hosszabbra…

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák – napi horoszkóp

Hétfőn meglepően határozottan képviseled az álláspontodat, ami nagyon jó, ha a munkádról van szó. Viszont a család is feladatok elé állíthat, s őket már nem olyan egyszerű irányítani. Könnyen megsértődhetnek, ha nem állsz a rendelkezésükre. De ez most egy ilyen nap, épp arra való, hogy határozott nemet mondj…

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán – napi horoszkóp

A hétfő a kedved szerint telik. Energikusnak érzed magad, s meglepően jó ötleteid is vannak. A munkával gyorsan végzel, de utána mindenképpen érdemes mozognod valamennyit. Amikor túl sok benned az energia, könnyebben felkapod a vizet. Izzaszd meg magad, s akkor nem lesz baj.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz – napi horoszkóp

Bárki keveredik vitába körülötted, te nyugodtan kimaradhatsz belőle. Nem kell állást foglalnod, békíteni sem őket, most hagyd, hadd oldják meg maguk a konfliktust. A füled és a szemed ugyanakkor nyitva lehet, mert meglepően tanulságos eset fül- és szemtanúja lehetsz hétfőn…

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Nem könnyű ma szót érteni a többiekkel

Nem könnyű ma szót érteni a többiekkel (fotó: Getty)

Mérleg – napi horoszkóp

Nagyon megértő lesz veled a környezeted hétfőn. Cserében viszont lehet azt kérik tőled, hogy te tegyél rendet valamilyen nézeteltérés során. Szükséged lesz a diplomácia érzékedre. Bármit is mondanál, alaposan gondold át a lehető legjobb megoldást. Azt, amelyik esetében téged semmilyen támadás nem érhet.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió – napi horoszkóp

Lehet, hogy lesz, aki bántó dolgokat mond a környezetedben. Lehet, hogy lesz, aki sokkal érzékenyebben reagál bizonyos dolgokra hétfőn. De az is megeshet, hogy valaki manipulálni próbálja a többieket. Bármi is történik körülötted, a legjobb, ha nem akarsz részt venni benne…

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas – napi horoszkóp

Lelkes vagy és optimista hétfőn. Ne engedd, hogy bárki is letörje a jó kedvedet. Most pontosan az a legjobb, ha megőrzöd a vidámságot, mert ezzel akaratlanul is megakadályozod a vitás helyzetek kirobbanását. A humor, a jó kedv tényleg minden nehézségen átlendít. Neked pedig főszerep jut ebben.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak – napi horoszkóp

A munkára és a családra is időt kellene fordítanod hétfőn. Ezt csak úgy teheted meg, ha rangsort állítasz fel. Ma nem hivatkozhatsz arra, hogy a munkád miatt nincs időd a családi problémák megoldására. Csak annyi feladatot vállalj, hogy a családra is jusson még energiád.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő – napi horoszkóp

A kedved szerint alakul a hétfő. Most gördülékenyen, és gyorsan haladsz mindennel. Érdemes a problémásabb feladatokkal kezdened, mert a hét többi napja picit rázósabb lehet. Adj bele mindent, hiszen most energikus és pozitív vagy. Ilyenkor minden sokkal könnyebb, nem igaz?

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak – napi horoszkóp

Még hétfőn is a hétvége hatása alatt vagy. Különleges fordulatok kezdődnek az életedben, amelyhez már ma is lendületet kaphatsz. Gondolkodj picit mindazon, amit szíved szerint megváltoztatnál az életedben. Dobj ki mindent, amire nincs szükséged. Teremts helyet máris az új lehetőségeknek.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top