Horoszkóp

Tested nem véletlenül jelez. Elgondolkodtató a fájdalom jelentése

Ezoterikus nézetek szerint a test tünete a lélek betegsége. Mindez pedig azt jelenti, hogy amikor a tested fájdalmat jelez, könnyen lehet, már hosszabb ideje nincs valami rendben veled. Fontos részletek következnek.

A fájdalomérzet a testedben minden esetben olyan fontos jelzés lehet, amire érdemes odafigyelned. Nagyon fontos természetesen az orvosi vizsgálat és diagnózis, de közben gondolkodj el picit, vajon mit tettél, avagy nem tettél meg a múltban? Minden testi érzet, fájdalom más és más jelentést hordoz, más valamire figyelmeztet téged. Az ezoterikus tanok szerint a lélek üzen a test betegségei, tünetei formájában. S ha ezt az üzenetet felismered és tudatosítod magadban, a gyógyulásod is előbb bekövetkezhet.

Nos, mit üzen a testedben jelentkező fájdalom? A különleges videóból megtudhatod a legfontosabb részleteket. Érdemes megvárnod a film elején futó rövid hirdetést. Most is magadért teszed…

A lélek üzenete lehet a fájdalom a testben

A lélek üzenete lehet a fájdalom a testben (fotó: Getty)

Fotók: Getty

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top