nlc.hu
Horoszkóp

Mérleg csillagjegy vitában

5 ok, amiért ne kezdj ki egy Mérleg csillagjegyűvel

Egyensúlyra törekszik, de ha fenyegetve érzi magát ez a csillagjegy, jaj neked!
5 ok, amiért ne kezdj ki egy mérleg csillagjegyűvel

A mérleg mindent megtesz, hogy megtartsa az egyensúlyt, és általában ennek érdekében nagyon kedves mindenkivel. De, ha egyszer nekimész és megfélemlíted ezt a csillagjegyet, jaj neked. Nem árt tehát, ha ezeket a dolgokat figyelembe veszed:

  • Logikus és türelmes, ha kell –  A mérleg nem hirtelenkedik, megvan benne a képesség arra, hogy logikusan átgondoljon dolgokat, majd aszerint cselekedjen. Így nem akarhatod, hogy ellened forduljon. Ha fenyegetve érzi magát, végig fogja gondolni, hogyan jöhet ki jól a helyzetből. Hideg fejjel és türelemmel is tud működni.
  • Fondorlatos – A Mérleg mindig többet tud annál, mint amit elsőre elárul neked. És ezt fel is fogja használni, ha úgy érzi, szüksége van rá.
  • Az egyenes utat szereti – A mérlegek mindig az őszinteséget részesítik előnyben. Ha kérdezel tőle valamit, egyenes választ fogsz kapni. Rájuk bízhatod az életedet is. De ugyanezt fogja várni tőled is. Bármi sunyulás és egy életre elvesztetted a bizalmát. És ezt érezni is fogod.
  • Kiszagolja a kamut – Nem bírják a kamuzást és töketlenkedést. Szinte azonnal kiszagolják, ha kamuzol. És nagyon nem szeretik a drámázást.
  • Lojális – Nagyon komolyan veszik a szolidaritást, és ha valaki a szerettükkel szórakozik, annak meggyűlik vele a baja. Tehát, ha egy mérleg szerettével szórakozol, akkor már két ellenfeled is lesz.

+1

Nem bírják, ha semmibe veszik őket

Küldött neked egy üzenetet, de te nem válaszoltál rá? Számíts arra, hogy legközelebb ő sem fog a tiédre. A mérleg nem bírja elviselni, ha semmibe veszik, de nem fog könyörögni a figyelemért. A mérlegeknek a hosszútávú memóriája kíváló. Bizonyítéka lesz arra, hogy mi vezetett odáig, hogy ő sem válaszolt. Ne húzz vele ujjat!

(via)

(Kiemelt kép: Pixabay)

Még többet olvasnál a mérlegekről? Itt megteheted:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top