Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. június 22.: Az érzelmek felülkerekedned a logikán

Hétfőn a logikát felülírják az érzelmek. Persze az nem baj, ha az érzéseidre hagyatkozol némely döntés esetében, de a napi horoszkóp szerint mégis okosabban tennéd, ha várnál még a legfontosabb kérdésekben...

Kos – napi horoszkóp

A családnak szüksége lehet rád ma. S nem lesz könnyű megbeszélni velük a legfontosabb kérdéseket, mert hétfőn mindenki jóval érzékenyebb és érzelmesebb. A legjobb az lenne, ha szeretettel megkérnéd őket, napoljátok el ezt a mostani beszélgetést. Néhány nap múlva mindenki picit racionálisabban látja ugyanazt a kérdést.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika – napi horoszkóp

Az érzelmek ma valójában minden észérvet felülírnak. S te is jóval érzelmesebben fogalmazol, beszélsz, de a hangulatod is ilyen lehet. Nincs ezzel semmi baj, ahogyan veled sincs. Az viszont fontos, hogy pusztán érzelemből semmiről se dönts. Várj még lehetőség szerint egy-két napot, amikor már jóval tisztábban láthatsz.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek – napi horoszkóp

Téged sem hagynak hidegen az érzelmek hétfőn. Kicsit bizonytalanabb lehetsz most a pénzügyek tekintetében. Ha még nem is látsz tisztán, hidd el, nincs semmi gond, minden megoldódik a maga idejében. Legyél bizakodó és türelmes. Ma egyébként sem kéne fontos kérdésekben döntened.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák – napi horoszkóp

Meglepően határozottan képviseled az álláspontodat hétfőn. Természetesen jól teszed, ha elmondod, amit gondolsz, csak az nem mindegy, hogyan teszed. Hajlamos lehetsz ugyanis a többiek érzelmeire hatni, amit ők nem véletlenül éreznek érzelmi zsarolásnak. Ne kövesd el ezt a hibát, figyelj erre mindenképpen!

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán – napi horoszkóp

Olyan információt hallasz hétfőn, amit nem kéne senkinek sem továbbadnod. Hajlamos lehetsz ma mindent készpénznek venni, s hitelt adsz olyan pletykának, aminek nem sok köze van a valósághoz. Ne hozd magad kellemetlen helyzetbe. Bármit hallasz, mindenképpen ellenőrizd le, hogy tényleg igaz-e.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz – napi horoszkóp

Hétfőn nem lesz könnyű a munkádra, a napi feladatokra koncentrálnod. Minduntalan elkalandozik a figyelmed a múltban történt események felé, s felkavarhatnak az érzelmek. Annak ellenére, hogy alapból racionális, mintsem emocionális típus vagy, könnyek szökhetnek a szemedbe. Néha lehet sírni. Ez a nap épp ilyen.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Az érzelmek ma felülírják az értelmet

Az érzelmek ma felülírják az értelmet (fotó: Getty)

Mérleg – napi horoszkóp

Hétfőn bizonytalanabbnak érzed magad, és a jövődet is. Nem igazán látsz most tisztán, s nem tudod, hogyan tovább. Csak azt érzed, valami egyáltalán nem olyan, mint máskor. Alapból sem döntesz könnyen, de ma erre egyszerűen képtelen vagy. Jó hír, hogy semmiről sem kell döntened, mert ha vársz pár napot, akkor sem maradsz le semmiről.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió – napi horoszkóp

Hétfőn jól tennéd, ha figyelnél a belső hangokra, követnéd a megérzéseidet. Az intuíciód bámulatosan működik, a kérdés csupán az, hogy mire használod? Onnan tudhatod, hogy nem az elméd “beszélget” veled, hogy az útmutatás egyértelmű és határozott. Nincs benne semmi bizonytalanság.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas – napi horoszkóp

Finoman szólva sem a te napod a hétfő. Ingerlékeny és türelmetlen leszel, pedig épp arra kellene törekedned, hogy a lehető legnyugodtabb maradj minden helyzetben. Próbáld úgy felfogni, hogy az élet tesztel most téged. S mivel te nyertes típus vagy, ugye most sem hagyod, hogy maga alá gyűrjenek a nehézségek?

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak – napi horoszkóp

Hétfőn biztosan lesz valaki a környezetedben, aki rémesen bosszant. Magad sem tudod pontosan, hogy a mondandója zavar ennyire, vagy ahogyan azt mondja. Próbáld megőrizni a higgadtságodat, a türelmedet, ha pedig nagyon zavar a másik ember, egyszerűen állj fel, és hagyd magára.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő – napi horoszkóp

Nem tudod nem észre venni, hogy mennyire érzelmesek a többiek körülötted. S nem is tudod magadat kivonni az érzések alól. Jó ötlet minél több szénsavmentes ásványvizet fogyasztanod, mert a víz segít most helyrerakni magadban mindent.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak – napi horoszkóp

Hétfőn kifejezetten jó a hangulatod. Érzelmes vagy, ugyanakkor vidám és optimista is. Vagy legalábbis optimistább, mint általában. Már ma érezheted az újabb változás szelét. Nincs okod aggódni még akkor sem, ha ez most téged közvetlenül érint. De addig még sok víz lefolyik a Dunán, ezért is figyelj inkább a mára.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top