Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. június 24.: A szerelem és a fény ünnepe

A napi horoszkóp szerda ideális, hogy lerendezz minden függőben lévő feladatot, beszélgetést, bármit, amit hosszabb ideje halogatsz, vagy valamiért nem oldottál meg. Ugyanakkor ma van Szent Iván éjjele is, amely a szerelem és a fény ünnepe. Rajtad múlik, hogyan alakul az este...

Kos – napi horoszkóp

Szerdán lehetőséget kapsz a sorstól, hogy minden függőben lévő beszélgetést rendezhess. Bárkivel is volt a múltban vitád, konfliktusod, ideje kibékülni és lezárni végleg az ellentéteket. Ha megteszed, nemcsak megkönnyebbül és megnyugszik a lelked, de az új barátságoknak, kapcsolatoknak is helyet teremtesz.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika – napi horoszkóp

Szerdán nagyon rosszul viseled, ha bárki is korlátozni akar, vagy megmondja neked, hogy mit tehetsz és mit nem. Ez a feszültség gyorsan elmúlik, ezért semmiképpen se menj bele a vitákba. Ma az lenne a legjobb, ha minél rugalmasabban állnál a többiekhez. Csak így kerülheted el a fölösleges konfliktusokat.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek – napi horoszkóp

Nagyon várod a változást, és azt is, hogy végre letudhass a múltból minden visszatérő feladatot. Tarts még ki egy kicsit, hamarosan sokkal könnyebb lesz minden. A szerdát használd arra, hogy számvetést készítesz az elmúlt időszakról. Mit értél el, miben kellene változtatnod, miben újítanál, mit csinálnál holnaptól másként?

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák – napi horoszkóp

Viszonylag nyugalmasnak ígérkezik a szerda. Legalábbis az előző napokhoz képest. Használd ki az alkalmat és tekintsd át a múltat. Ha bármit le kell még zárnod magadban, mindenképpen tedd meg. Egyre jobb lehetőségek nyílnak előtted, ezért is jó, ha semmit sem görgetsz tovább magad előtt.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán – napi horoszkóp

Legyél óvatos és megfontolt, mert szerdán könnyen kerülhetsz vitás helyzetekbe. És most nem te jössz ki jól belőle. A másik fél ösztönösen rátapinthat a gyenge pontodra, s fájdalmas sebeket okozhat neked. Tarts ma távolságot mindenkitől, s akkor minden a lehető legjobban alakul.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz – napi horoszkóp

Szent Iván napja a szerda. S ez a nap a régebbi időkben nagy jelentőséggel bírt. A szerelmet, a nyarat ünnepelték egykoron. Rajtad múlik, te hogyan éled meg ezt a különleges energiájú napot. Lehetsz szenvedélyes a párod ölelésében, de azzal is sokat teszel, ha csak gyertyát gyújtasz este. Érezni fogod az energiákat…

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Szent Iván napján a szerelmet és a fény ünnepeljük

Szent Iván napján a szerelmet és a fény ünnepeljük (fotó: Profimedia)

Mérleg – napi horoszkóp

Szerdán gondold végig, milyen függő ügyed, elintézni, lezárni valód van még. Lehet ez munkával, magánélettel, a jövőddel is kapcsolatos. Bármi is ez, fontos, hogy pontot tegyél a végére. Az estéd csodaszépen alakulhat, ha lerakod magadról a régóta cipelt súlyokat…

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió – napi horoszkóp

Egész nap a múlton töprengesz. Talán még mindig van valaki az életedben, aki iránt erősen érzel. S valójában teljesen mindegy, hogy ez az érzelem szeretet, avagy gyűlölet, ott van benned, s mielőbb el kéne engedned. Jusson eszedbe, hogy most is a saját érdekedben teszed. Nem könnyű megbocsátani, de nem is lehetetlen…

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas – napi horoszkóp

Szerdán úgy érzed, egy helyben topogsz, és semmivel sem jutsz előre. Lehet, hogy a nyaraláson járnak a gondolataid, s szíved szerint csak lógatnád valahol a lábadat. De épp ezért nem haladsz a feladatokkal, mert a múlton merengsz. A nosztalgiázással nincs baj, csak ne vidd túlzásba.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak – napi horoszkóp

Szereted és ápolod a hagyományokat. Szent Iván napja is régi tradíciókra nyúlik vissza. Egykoron egész éjjel virrasztottak az emberek ezen a napon. Ha kedvet érzel hozzá, és holnap nem dolgozol, akár meg is teheted. Ellenkező esetben érdemes este gyertyát gyújtanod, s picit elmerengeni az életeden.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő – napi horoszkóp

Jól tennéd, ha számvetést készítenél szerdán. Hogyan telt az első féléved? Milyen feladatokban értél el sikert, mi az, amivel nem boldogultál, illetve mi mindenben változott az álláspontod? A mai nap a szerelem és a fény ünnepe. Érdemes este a párod társaságában erre is gondolnod…

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak – napi horoszkóp

Nagyon fontos, hogy semmit se halogass mostantól. Vegyél elő minden olyan feladatot, amit valamiért félretettél. Most még nagyon sok benned az energia, a lendület, s ezt mindenképpen érdemes kihasználnod. A mai napot fogd fel a lezárás napjának, amikor mindent befejezel. Hamarosan ugyanis új szelek fújnak az életedben.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top