Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. június 26.: Ma minden összejön

A hét talán legszebb és legharmonikusabb napja a péntek. Nyugalomra, békére, örömre számíthatsz a napi horoszkóp szerint. Mindenképpen élj vele!

Kos – napi horoszkóp

Pénteken minden a lehető legjobban alakul. Bármit tervezel mára, könnyedén megoldod. Érdemes picit a közeli jövőre is gondolnod, például a nyaralásra. Hogyan és mivel töltenéd a szabadságot? Ma nagyon összeszedett vagy, ezért még az apróbb részletek fölött sem siklik el a figyelmed.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika – napi horoszkóp

Pénteken a helyére kerül a lelki világod. Az elmúlt napok zaklatottságának vége, újra szépnek, jónak érzel mindent. Ha dolgozol, érdemesebb az elmélyülést igénylő feladatokra koncentrálnod. Az is szuper ötlet, ha megtervezed az elkövetkező időszak kiadásait, bevételét. Mindig nyugodtabb vagy, amikor rájössz, hogy igenis jól mennek a dolgaid.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek – napi horoszkóp

Szerencsés napnak ígérkezik a péntek. Főleg, ha a családra figyelsz. Békére, harmóniára, szeretetre számíthatsz, s épp ezért érdemes minden fontos családi egyeztetést mára időzítened. Azt veszed észre, hogy mindenki sokkal kedvesebb és figyelmesebb veled, és belőled is árad a szeretet…

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák – napi horoszkóp

Józanul gondolkozol pénteken, s épp ezért is érdemes mindenféle fontos döntést mára időzítened. Nemcsak könnyen meglátod a lehető legjobb megoldást, de az érzelmeket is képes vagy kicsit félretenni, és a logikus érveknek hinni. Arra figyelj csak, hogy ne ragadj bele túlzottan a részletekbe.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán – napi horoszkóp

Attól is jó a kedved, hogy hamarosan itt a hétvége, és attól is, hogy nagyon hatékonyan haladsz a mai feladatokkal. Könnyen lehet, előbb végzel, mint tervezted, s kora délután már el is felejtheted a munkát. Ne is gondolj rá egész hétvégén, lazíts és pihenj minél többet. Nagyon megérdemled!

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz – napi horoszkóp

A péntek a kedvenc napod ezen a héten. Minden a terveid szerint alakul, hatékonyan, gyorsan végzed a feladatokat, s mindennel időben végzel. Ennek örömére picit ünnepelhetnél este a pároddal. Töltsétek az időt kettesben, sétáljatok, vagy vacsorázzatok a kedvenc éttermetekben. Sokat dolgoztál, tényleg jár ez neked.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Pozitív a mai nap a horoszkóp szerint

Pozitív a mai nap a horoszkóp szerint (fotó: Profimedia)

Mérleg – napi horoszkóp

Pénteken a munka mellett érdemes picit átgondolnod a következő napokat, heteket. Tudod már, hogy mikor mész szabadságra? És mivel, hol szeretnéd tölteni? Ma nagyon izgalmas és megfizethető ajánlatokra csaphatsz lesz. Ne hagyd ki, tényleg jár neked idén is az igazi nyaralás.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió – napi horoszkóp

Talán valamilyen kínos félreértésbe keveredtél az elmúlt napokban. Ha így volt, pénteken mindenképpen rendezd le ezt az ügyet. Ha kell, kérj bocsánatot, ha pedig téged értettek félre, adj egyértelmű és pontos magyarázatot. A hétvége akkor lesz harmonikus és békés, ha nem cipeled magadban a tüskéket.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas – napi horoszkóp

Pénteken sokkal hatékonyabb leszel, mint a héten bármikor. S ez az összeszedettség a hétvége előtt a lehető legjobbkor jön. Valójában ma még elintézheted a legfontosabb ügyeket, vagy azokat a feladatokat, amiket magad előtt tologatsz. Sokkal jobban alakul a hétvégéd, ha nincs benned az érzés, hogy hétfőn mennyi minden tornyosul előtted.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak – napi horoszkóp

A péntek ragyogóan szép nap lesz. Optimista a hangulatod, visszatér a jó kedved, nem mellesleg most mindenkivel könnyedén megtalálod a közös hangot. Ilyenkor pedig a többiek is sokkal előzékenyebbek veled. Bármit kérsz, most mindenki örömmel teljesíti a kívánságaidat.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő – napi horoszkóp

Pénteken picit enervált leszel. Próbáld még összeszedni a maradék energiákat, s fejezz be mindent, amit erre a hétre terveztél magadnak. Onnantól pedig csak lazíts és pihenj. Nagyon rád fér, nem mellesleg könnyen lerobbanhatsz, ha továbbfeszegeted a határaidat.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak – napi horoszkóp

Lelkes és motivált vagy, de ilyenkor kapkodóbb és meggondolatlanabb is lehetsz. Biztosan van valaki a környezetedben, lehet ő a párod is, aki most jóval higgadtabb és józanabb nálad. A javaslatával nem az optimizmusodat akarja lehűteni, hanem csak segít, hogy a lehető legjobb döntést hozhasd.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top