nlc.hu
Horoszkóp

3-as szám számmisztikában

A 3-as szám majdnem csupa jót jelent a számmisztikában

Te tudod, mi az életútszámod? Ha a 3-as szám, akkor szinte csak jó tulajdonságaid vannak.

Az életútszám a számmisztikában azt mutatja, milyen tulajdonságaid és képességeid vannak, melyek segítenek az utad járásában és a céljaid elérésében. Könnyen kiszámíthatod a saját számodat a születési dátumod alapján: add össze a dátum számjegyeit. Egészen addig kell összeadogatni, amíg egyjegyű számot nem kapsz.

Például, ha 1982.04.13-án születtél, akkor a számítás így néz ki: 1+9+8+2+4+1+3=28, ezt a két számot is összeadod (2+8), ennek az eredménye 10. Ha kétjegyű számod van, egészen addig összeadod a számjegyeket, míg egyjegyű szám nem lesz, ebben a példában 1+0=1, tehát ezzel a születésnappal az 1-es szám az életútszámod. Minden számhoz más jellemzés tartozik, pozitív és negatív tulajdonságok egyaránt, most nézzük meg, milyen jelentést hordoz a 3-as szám a számmisztikában.

Ha 3-as az életútszámod, ez jellemző rád

A 3-as szám szinte csak jóra mutat a számmisztikában

A számmisztikában szinte csak jót jelent a 3-as szám (Kép: nlc.)

A számmisztika szerint a 3-as emberek vibráló, kreatív személyiséggel rendelkeznek, erős vágy ébred bennük az önkifejezésre, függetlenségre, játékosságra. Remek kommunikációs képességeik miatt általában a társaság középpontjában állnak, és lenyűgözik a környezetüket. A 3-as számúak írásban és verbálisan is jól kifejezik magukat, ezért gyakran válik belőlük művész, zenészek, költők, írók és színészek is vannak bőven közöttük.

Optimisták és rendkívül nagylelkűek, minden helyzetben megtalálják a pozitívumot, és másokra is átragasztják az örömüket. Ezért is van az, hogy az emberek szeretnek velük lenni. Karizmatikus személyiségűek, akik ráadásul figyelmesen képesek hallgatni, és vigyáznak mások érzéseire. Egyszerűen csak jó a társaságukban létezni, biztonságot és őszinteséget sugároznak.

Mivel teljességében megélik az életet, a 3-as életútszámú emberek inkább a mának élnek, és kevésbé törődnek a holnapi nappal. Nehezen vállalják a felelősséget, és általában nem kezelik túl jól a pénzt sem, főleg azért, mert annyira bíznak a pozitív erőkben, hogy hisznek abban, hogy a végén úgyis minden jóra fordul magától. Ez olykor megnehezíti az életüket, szem elől téveszthetik a céljaikat, és halogatásra hajlamosítja őket.

Via

Tudj meg többet a számmisztikáról!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top