Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. július 1.: Szerdán bármit elérhetsz

Szerdán a Rák jelében együtt áll a Nap és a retrográd Merkúr. Ez a konstelláció pedig tökéletes lehetőség, hogy rendezd a múltbeli félreértéseket, kimondd, amit korábban nem mertél. A napi horoszkóp szerint szeretettel, empátiával ma bármit elérhetsz...

Kos – napi horoszkóp

Szerdán bármit megbeszélhetsz a családoddal, de különösen az édesanyáddal. Mindenképpen élj a lehetőséggel, mert mindketten nagy szükségét érzitek, hogy megbeszéljétek a múltban történt félreértéseket. Ne lepődj meg, de biztosan könnyek között békültök ki. Felemelő érzés lesz!

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika – napi horoszkóp

Kifejezetten izgalmasnak ígérkezik a szerda a bolygók szerint. Engedd el magad, legyél a lehető leglazább és legvidámabb, s ha kedved tartja, csinálj olyasmit, amit sosem vagy csak nagyon ritkán engedsz meg magadnak. Nagy különleges felismeréseket tehetsz ma…

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek – napi horoszkóp

Kifejezetten szép nap lehetne a mai, de valahogy mégsem találod a helyedet. Inkább picit gyászosnak mondható a hangulatod, mintsem optimistának. Persze, ne akard magadra erőltetni a mosolyt és a jó kedvet, de azt azért nem árt mantrázni magadban, hogy minden egyre jobb lesz…

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák – napi horoszkóp

Szinte egész nap csak beszélnél és beszélnél. Nem érzed, hol a határ, és mikor kéne megszólalnod, s mikor jobb, ha csendben maradsz. Már pedig, ha nem hagyod szóhoz jutni a többieket, vagy megorrolnak rád, vagy egyszerűen faképnél hagynak. Vedd észre, amikor picit sok belőled…

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán – napi horoszkóp

Sok feladat szakad a nyakadba szerdán is, de legalább már látod a fényt az alagút végén. S ma a többiek sem annyira ellenségesek, maguknak valók, mint tegnap. Legyél azért óvatos, és csak annyit kérj tőlük, amennyit mindenképpen muszáj. Egyébként egyedül sokkal hatékonyabb vagy, mint mások közreműködésével.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz – napi horoszkóp

Szövetségesekre találsz szerdán. Olyan emberekkel érdemes találkoznod, beszélgetned, akikkel könnyedén szót értesz, és akikkel őszintén beszélhetsz bármiről. Nincsenek sokan, de ők azok, akikre tényleg mindenkor és mindenben számíthatsz. Hálát fogsz érezni értük a lelkedben.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Szerdán valójában bármit elérhetsz...

Szerdán valójában bármit elérhetsz… (fotó: Getty)

Mérleg – napi horoszkóp

A hét legfontosabb és egyben legnagyobb kihívása, hogy képes vagy-e megbékélni a családoddal. Szerdán ismét átgondolhatod, és mélyen átérezheted, hogy hol romlott el köztetek a korábbi jó kapcsolat. Hamarosan megkapod az esélyt, hogy rendezd az elvarratlan szálakat. Így lesz mindenkinek a legjobb…

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió – napi horoszkóp

Szerdán olyan együttérzően viselkedsz mindenkivel, hogy talán magadat is megleped vele. Az empátia, a megértés a lényed része, ott van benned, csak talán ritkán használod. Az ugyanakkor fontos, hogy a negatív és túl sokat panaszkodó embereket kerüld messzire. Az ő energiájuk is erősen hat rád.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas – napi horoszkóp

Nem találod a helyedet szerdán. Úgy érzed, csak egyhelyben topogsz, és nem jutsz előre semmivel sem. Fontos, ami nem megy ma, azt ne akard erőltetni. Engedd el, egyszerűen csak hagyd, hiszen lesz még rá alkalmasabb időpont a héten, amikor újra visszanyered az energiádat és önmagadat.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak – napi horoszkóp

Izgatott leszel egész nap. Egyre erőteljesebben érzed azt a változást, ami visszahozza a korábban szeretett és jól bevált dolgokat. Nálad jobban ugyanakkor senki sem tudja, hogy minden a maga idejében történik… Szóval, most sem sürgethetsz semmit és senkit, de a türelem valóban rózsát terem.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő – napi horoszkóp

Szerdán úgy érzed, hogy folyamatosan kicsúszik minden a kezedből. Képtelen vagy irányítani a dolgaidat, kapkodsz, sietnél, egyszerre akarsz mindent befejezni. Az idő a maga rendje szerint halad, nem tudod lassítani és megállítani sem. De nincs okod aggódni, mert ez is csak egy átmeneti folyamat.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak – napi horoszkóp

Szerdán hajlamos lehetsz az álmodozásra. Igazság szerint nagyon is érdemes álmodoznod, mert különleges meglátásaid, ötleteid lehetnek, sőt akár, picit bele is pillanthatsz a jövődbe. A legfurcsább gondolatot is írd le, hogy ne vesszen később a feledés homályába. Fontos “látomásaid” lesznek ma.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top