Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. július 5.: A telihold mindenkit kikészít

A Rák Nap és a Bak Hold kerül szembe egymással vasárnap. A telihold feszítő hatását már tegnap is érezni lehetett, ma tovább fokozódik a "hangulat". Legyél minél türelmesebb, a napi horoszkóp szerint a telihold mindenkit kikészít,

Kos – napi horoszkóp

Vasárnap nagyon jól érezhetnéd magad, ha a telihold “nem szólna közbe”. Kellő türelemmel és tudatossággal megelőzheted, hogy kudarcba fulladjon ez a hétvége. Te szereted a kihívásokat, vedd a mai napot is annak, s ha megfelelsz neki, jutalmazd meg magadat. Tényleg meg fogod érdemelni!

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika – napi horoszkóp

Jól tennéd, ha vasárnap csak akkor utaznál, közlekednél, ha nagyon muszáj. Egyéb esetben, maradj inkább otthon, vagy azon a helyen, ahol a napot töltöd. S ha mindenképpen autóba kell ülnöd, tedd a lehető legkésőbb a nap folyamán. Este is érződik még a telihold hatása, de a forgalom talán sokkal kisebb lesz.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek – napi horoszkóp

Érdemes vasárnap tervezned. Most több türelmed lesz rá, mint máskor, és egyébként sem kell sietned szerencsére sehova sem. Gondold végig a nyarat, a szabadságot, ha eddig még nem tetted volna meg. Nemcsak jó lehetőségeket találsz, de a hangulatodra is jó hatással lesz a képzeletbeli utazás.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák – napi horoszkóp

A mostani telihold téged is közvetlenül érint. Nagyon érzékeny és sértődékeny leszel, pedig nem érdemes felhúznod az orrodat. Sem te, sem a másik nem fogja jobban érezni magát, ráadásul ő makacsabb annál, hogy bocsánatot kérjen tőled. A mosolyszünet napokig is eltarthat. Ugye, ezt te sem akarod?

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán – napi horoszkóp

A vasárnap ideális a lazításra. Ha kedved tartja, mozogj, sétálj, kirándulj a természetben. A friss levegő, a napfény, az erdő csendje jó hatással lesz rád. Persze, ma sem kéne hosszabb időt tölteni a tűző napon. Igyál minél több vizet, s tudatosan figyelj az egészségedre. Csak azt tedd, ami valóban jól esik.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz – napi horoszkóp

Te vagy az, aki különösen jó hatással lesz ma a többiekre. Persze, csak akkor, ha nem folysz bele fölöslegesen semmilyen nézeteltérésbe. Egyszerűen csak hagyd, hadd oldják meg a konfliktusaikat nélküled. Kívülről persze figyelheted őket. Meglepően hasznos tapasztalatokat gyűjthetsz.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Mindenkire hat a júliusi telihold

Mindenkire hat a júliusi telihold (fotó: Getty)

Mérleg – napi horoszkóp

Fogadd el, hogy senkit sem lehet megváltoztatni. És ne is akard a családodat megváltoztatni. Mindenkit fogadj el vasárnap olyannak, amilyen. Ezzel a nyitottsággal elejét veheted a családon belüli összetűzéseknek. Nem lesz könnyű, de próbáld kibírni a mai napot. Holnaptól egyszerűbb lesz kompromisszumot kötni.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió – napi horoszkóp

A közlekedésben neked is nagyon figyelmesnek kell lenned vasárnap, hogy elkerüld a lehető legrosszabbat, a balesetet. Ha gyalog jársz, akkor is figyelj, nehogy a bokád, a térded sérüljön meg. Szóval, nézz a lábad elé most szó szerint is. Vigyázz nagyon magadra, és a szeretteidre is!

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas – napi horoszkóp

Vasárnap elboríthat a vásárlási láz. Legyél éber, mert sokkal több pénzt költhetsz meggondolatlanul, mint sejted. Nagyon nem éreznél jól magad, ha már a hónap elején anyagi nehézségekbe kerülnél. A legokosabb döntés az lenne, ha mélyen elrejtenéd a pénztárcádat. Tudod mit? Tarts “ne vásárolj semmit napot”! Később még hálás leszel érte magadnak.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak – napi horoszkóp

Szokatlanul sértődékenyen reagálsz mindenféle megnyilvánulásra. A párod nem érti, mégis mi a probléma, hiszen azokat a poénokat, amelyeken korábban mindig nevettél, most személyes sértésnek veszel. A telihold energiája rád hat most a legerőteljesebben. Hamarosan elmúlik, ezért valahogy próbáld kibírni a napot.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő – napi horoszkóp

Vasárnap érdemes picit tervezgetned a jövőt. Ami miatt egész héten feszült voltál, most újra átgondolhatod. Nem kell kapkodnod semmivel sem, hiszen bőven jut idő minden részletet alaposan kidolgoznod. Most az is elég, ha csak átgondolod az előtted álló hat hónapot. Már amennyire lehetséges…

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak – napi horoszkóp

A bocsánatodat kéri valaki. De neked nagyon nem könnyű megtenni ezt, mert az illető mélyen a szívedbe tiport egykor. Talán belül úgy érzed, soha nem bocsátasz meg neki. Mégis érdemes lenne, mert ezzel engeded el őt végleg. Nem mellesleg a haraggal csak magadat bántod. Pedig te szeretetet érdemelsz…

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top