Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. július 7.: Ragyogó kedd

Az előző napok feszültségének keddre nyoma vész. A napi horoszkóp szerint ragyogóan és igazán nagyszerűen alakul végre minden...

Kos – napi horoszkóp

Ma már sokkal jobban érzed magad, mint az elmúlt napokban. A feszültség elmúlik, amellyel együtt a kedélyed, a hangulatod sokat emelkedik. Nem mellesleg megtapasztalhatod, mennyien kedvelnek téged. Ha bármit el kell intézned, meg kell beszélned, időzítsd mára. Sikered lesz!

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika – napi horoszkóp

Családi nézeteltérésekkel számolj kedden. Úgy érzed, mintha mindenkinek könnyebb dolga lenne, neked viszont egyre több próbatételt hoz az élet. Nos, picit fordított helyzetben vagy, mint a többiek. Nekik az előző napok hoztak kellemetlen pillanatokat, neked a mai. Hamarosan túl leszel rajta.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek – napi horoszkóp

A hét legjobb napja számodra kétségtelenül a mai. Minden fontos feladatot, megbeszélést érdemes mára időzítened. Szuper pozitív a kisugárzásod, így mindenkivel nagyon könnyen megtalálod a közös hangot. Azt veszed észre, hogy többiek lesik minden kívánságodat. Hát nem csodálatos?

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák – napi horoszkóp

Lehetőleg óvatosan fogalmazd meg a gondolataidat. Ugyanis, ha nem vagy kellően tapintatos, a környezeted mutatja meg, ki az úr a háznál. Nem győzhetsz ma, de nem is kellene erre törekedned. A legjobb, amit tehetsz, hogy mindenkivel kedves, figyelmes és nagyon szeretetteljes leszel egész nap. Akkor csodásan alakul minden.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán – napi horoszkóp

A kedd ideális nap a félreértések tisztázásra. Bárkivel is van, volt a múltban nézeteltérésed, ma pontot tehetsz a konfliktus végére. Vedd elő a híres nagyvonalúságodat, és legyél te a kezdeményező fél. Hidd el, ezzel nem leszel kevesebb, sőt, te leszel az, akire mindenki felnéz. A valódi példakép…

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz – napi horoszkóp

Ha munkával kapcsolatos megbeszélni valód lenne bárkivel, legyen az főnök, beosztott, mindenképpen érdemes keddre időzítened. Nagyon jó kommunikálsz, nem mellesleg nyitott fülekre is találsz. Mondd ki kertelés nélkül, amit szeretnél, és te is hallgasd meg a többieket. Egyezségre juttok egészen biztosan.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Nagyon pozitív napnak látszik a kedd a horoszkóp szerint

Nagyon pozitív napnak látszik a kedd a horoszkóp szerint (fotó: Getty)

Mérleg – napi horoszkóp

Kedden visszatér a hangulatod, a jókedved, a kreativitásod. Ez a hét talán legszuperebb napja számodra, szóval érdemes kihasználnod minden lehetőséget. Végre megkönnyebbülhetsz, megnyugodhatsz, és egyre inkább szót értesz a családdal is. Az elmúlt napok félreértéseit érdemes ma tisztázni. Ha volt, és ha kell.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió – napi horoszkóp

Nagyon jól alakulhatna a keddi napod, ha megengednéd magadnak. Belső feszültséget érezhetsz, ami a legváratlanabb pillanatban robbanhat belőled. Ne juss el ideáig, inkább éld meg az élet örömteli pillanatait. Te is tudod, amikor a szépségre, a jóra figyelsz, csupa pozitív dolog történik veled.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas – napi horoszkóp

Kedden ragyogó napra számíthatsz, de valójában csak akkor, ha pozitívan gondolkozol, és optimista emberek társaságát keresed. Ellenkező esetben elönthet az irigység, a rosszkedv, a kiábrándultság. Szóval, mindenképpen érdemes az előbbire törekedned. A saját érdekedben teszed…

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak – napi horoszkóp

A hétfő pozitív eseményei a keddi napodra is erősen hatnak. Még mindig nagyon jó a kedved, amitől a kisugárzásod is pozitív. Ha dolgozol, különösen jó hatást teszel a többiekre is. Persze, ha a szabadságodat élvezed, akkor meg főleg mindent tökéletesnek érezhetsz…

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő – napi horoszkóp

Szó szerint is fellélegezhetsz kedden. Ez a hét egyik legszuperebb napja számodra. Bármit tervezel, bármit szeretnél megvalósítani, sikerre viheted. Meríts erőt, pozitív energiát a mai napból, mert nagy szükséged lesz még az optimista érzésre a hét második felében.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak – napi horoszkóp

Nyugodt napra számíthatsz, ha nem ütöd az orrod mások dolgaiba. Még akkor sem kellene mások gondjaival, konfliktusaival foglalkoznod, ha segítő szándékkal teszed. Legyél ma kicsit önző, és csak magadra, a saját lelki állapotodra figyelj. Szuperül fogod magad érezni, ha így teszel.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top