Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legszuperebb házastárs

A horoszkóp szerint ezek a csillagjegyek a legnagyszerűbb házastársak. Vajon mit tudnak, amit a többiek nem? Cikkünkből minden kiderül. Te köztük vagy? És a párod?

Ezek a csillagjegyek kétségtelenül tudnak valamit, amit a többiek nem. Őket tartja ugyanis az asztrológia a legkülönlegesebb, a legnagyszerűbb házastársaknak. Ha a te párod is közéjük tartozik, nagyon szerencsésnek érezheted magad. Persze ő is büszke lehet rád, ha te születtél az egyik jegyben. A horoszkópból kiderülnek a titkok…

A Rák házastársnak született

Ha sikerül a Rák kegyeibe férkőznöd, ő biztosan feltételek nélkül szeret és rajong majd érted. Számára a párkapcsolat, a család szent, amit minden erejével óv és védelmez. Nagyon sok áldozatot hoz a szeretteiért, s valóban minden tőle telhetőt megtesz, hogy boldognak láthassa őket. A leggondoskodóbb, a legfigyelmesebb házastárs, feleség vagy férj. Persze hajlamos lehet mindent drámai módon látni, és néha megesik, hogy színháztérré változik az otthona. De az is biztos, ha megkapja a vágyott szeretetet, lelki nyugalmat és biztonságot, mellette nagyon boldog házaséleted lehet.

Ezek a csillagjegyek a legszuperebb házastársak

Ezek a csillagjegyek a legszuperebb házastársak (fotó: Getty)

Az Oroszlán oroszlánként óvja a szeretteit

Az Oroszlán hihetetlenül erős és stabil partner. Mellette biztonságban érezheted magad, mert ő mindentől és mindenkitől megóv. Az is biztos, nem könnyű elnyerni a szívét, mert válogatós és nem mindenki felel meg az elvárásainak. “Királyi társat” keres maga mellé, hiszen ő is ugyanilyen.  S ha párjára talál benned, teljes szívét, lelkét neked adja. Nagyon tud szeretni, és mindent megtesz, hogy párját boldoggá tegye. Az is biztos, ugyanezt a figyelmet, nagylelkűséget várja el a partnerétől is. A csodálatért csodálatot, a szeretetért szeretet kér. Gyermekeit oroszlánként védi, minden helyzetben kiáll mellettük. Nagyszerű házastárs, és kiváló szülő. Néha hajlamos lehet rátelepedni a csemetéire, de elfogadja és tudomásul veszi, ha felnőttként már kevesebb törődéssel is beérik.

A Bak tökéletes partner

A Bak két lábbal áll a földön, nagyon racionális, pontosan tudja, mit és hogyan tegyen az életében. Ha egyszer elhatározza magát a párja mellett, megingathatatlan az elhatározásában. Mindent megtesz a párjáért, a családjáért, megteremti nekik az anyagi jólétet. A kitűzött céljait következetesen hajtja végre, előtte nem léteznek leküzdhetetlen akadályok. Szívós és kitartó mindenben, amit az életében tesz. Ő mindenkor vállalja a felelősséget, nagyon megbízható és türelmes. Családcentrikus típus, akik a hagyományos értékek követője. Gyermekeivel szigorú lehet, ugyanakkor mindig következetes és igazságos. Nagyon sok szeretet van benne még akkor is, ha nem mindig képes teljes szívvel kimutatni azokat.

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top