Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. július 11.: Kirobbanó formába hoz a szombat

A napi horoszkóp szerint szombaton az elmúlt napokhoz képest sokkal aktívabb és lelkesebb leszel. A türelmedet teszteli ugyanakkor az élet. S nem lesz könnyű megfelelni a kihívásoknak...

Kos – napi horoszkóp

Visszanyered a lelkesedésedet szombaton. Végre nagyon jó a hangulatod, s egyre pozitívabban is gondolkodsz. Viszont semmi türelmed nem lesz az érzelmes, vagy panaszkodó emberekhez. Nem kell őket meghallgatnod, inkább találj gyorsan valamilyen kifogást, s akkor a nyugalmadat sem veszíted el…

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika – napi horoszkóp

Kifejezetten energikus leszel szombaton, de az is igaz, hogy a béketűrésedből is könnyebb most kimozdítani téged. Míg máskor viszonylag nyugodtan reagálsz a bosszantó helyzetekre, ma pillanatok alatt felmehet benned a pumpa. Ne hagyd, hogy elszabaduljanak az indulatok… Inkább mozogj minél többet!

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek – napi horoszkóp

A szombat mozgásra, kirándulásra való. A legrosszabbat akkor teszed magaddal, ha otthon gubbasztasz. S minél inkább a nyugalomra törekednél, annál feszültebb leszel. Szóval, felejts el mindenféle házimunkát, otthoni feladatot, s engedd meg magadnak, hogy a szabadban töltsd az egész napot.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák – napi horoszkóp

Szombaton hajlamos lehetsz túlzottan is hosszan és sokat beszélni. Már pedig most mindenképpen a lényegre kellene törekedned, különben faképnél hagynak a többiek. Senkinek sem lesz türelme végighallgatni a hosszú eszmefuttatásokat. Ha ezt tapasztalod, ne sértődj meg, inkább gondold át, mit és hogyan mondtál.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán – napi horoszkóp

Egész héten alig találtad a helyedet, de szombaton végre visszatér a jó hangulatod. Érdemes társaságban töltened a napot. Az is tökéletes persze, ha kimozdulsz otthonról, elutazol, vagy vízparton sütteted a hasad. Kalapot, vékony sapkát mindenképpen tegyél fel a napszúrás ellen, és a fényvédő krémeket se felejtsd el.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz – napi horoszkóp

Minden otthoni feladatot egyetlen napba akarsz sűríteni. Bizonyos szinten igazad van, hiszen megérdemled, hogy pihenj vasárnap. Sok energiád is lesz a takarításhoz, viszont a többiek annál kevésbé tolerálják ma a szorgoskodásodat. A bolygók szerint inkább a családdal közösen töltsd az időt, elvégre mégiscsak hétvége van…

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

A szombat szuper nap lesz a horoszkóp szerint

A szombat szuper nap lesz a horoszkóp szerint (fotó: Getty)

Mérleg – napi horoszkóp

A szombat a szerelemé. Ha van párod, töltsétek az időt kettesben. A közös programok most mindkettőtöket felvillanyozza. Ha pedig még keresed a társadat, érdemes ember közé menned. Ki tudja, talán épp ma botlasz az igaziba… Szóval, otthon maradni tilos!

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió – napi horoszkóp

Szombaton meglepően energikus leszel, ami türelmetlenséggel párosulhat. Figyelj rá, hogy ne siettesd a többieket, mert nem ők lassultak le, hanem te vagy túlzottan aktív. Pedig ma neked kéne picit lassítani. Ha túl sok benned az energia, vezesd le mozgással, sétával, biciklizéssel.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas – napi horoszkóp

Valószínűleg nálad jobban senki sem várta a hétvégét. A nyomasztó napokban vége, mától új időszámítás kezdődik az életedben. Legalábbis átmenetileg. Használd ki a jó időt, az optimista hangulatodat, s csináld azt, amit a legjobban szeretsz. Menj, utazz, mozogj, csinálj bármit, csak egyhelyben ne maradj!

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak – napi horoszkóp

Családi konfliktusokat jeleznek a bolygók. Legyél a lehető legtürelmesebb és toleránsabb mindenkivel. Persze a legjobb ötlet az lenne, ha kihagynád ezen a hétvégén a családi látogatásokat. Ha lehetséges, próbáld áttenni a jövő hétre a közös időtöltést, mert addigra a feszültség magától elpárolog.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő – napi horoszkóp

Amilyen érzékeny voltál az elmúlt napokban, szombaton pontosan olyan jól fogod érezni magad. Visszatér a jókedved, szívesen bolondozol, s boldogan szórakoztatod a többieket. A hétvége a vidámságról, a valódi örömről, a baráti beszélgetésekről szól. Éld meg és élvezd minden pillanatát. Jár neked!

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak – napi horoszkóp

Szombaton hirtelen ötletből nagyon sok pénzt költhetsz. Szó szerint elönthet a vásárlási láz. Nem lenne ezzel gond, ha éreznéd a mértéket, de most nagyon nehéz lesz visszafogni magadat. Próbálj gondolni a hónap hátralévő részére is, még több van belőle, mint amennyi a fizetésed óta eltelt…

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top