Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. július 16.: Örömteli csütörtök

Csütörtökön is nagyon kedvező fényszögeket jelez a napi horoszkóp. Ez pedig tökéletes lehetőség az örömre, a vidámságra. Ma szó szerint is fellélegezhetnek a csillagjegyek.

Kos – napi horoszkóp

Csütörtökön már jóval optimistább leszel, mint az elmúlt napokban. Végre kezdesz visszatalálni magadhoz. Most sokkal könnyebben megtalálod a közös hangot mindenkivel. Remek ötlet a barátokkal beszélgetni, akik még több pozitív energiát töltenek beléd. Rád is fér…

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika – napi horoszkóp

Csütörtökön a szellemi munka kifejezetten könnyen megy. Mindegy, hogy írásban, szóban fogalmazol, valahogy sokkal egyszerűbben, pontosabban fejezed ki magadat. Arra azért törekedj, hogy az apróbb részletek fölött se sikkadjon el a figyelmed, és egyszerre csak egy témába mélyedj el.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek – napi horoszkóp

A csütörtök a hét egyik fénypontja. Nagyszerűen alakul a napod, s minden okod meglesz a bizakodásra. S ez még valójában csak a kezdet, a csúcspont pénteken vár rád. Szóval, bármilyen tervet szövögetsz magadban, érdemes energiát adni a megvalósulásnak. Természetesen már ma is.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák – napi horoszkóp

Csütörtökön érdemes figyelni a környezetedben zajló beszélgetésekre. Nagyon okos javaslatokra figyelhetsz fel. Nem mellesleg nagyon sokat tanulhatsz az olyan emberektől, akik szinte bármilyen helyzetben képesek a higgadtságukat, a nyugalmat megőrizni. Ez egy fontos adomány, de te is ellesheted a titkukat.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán – napi horoszkóp

Jó a hangulatod csütörtökön, s kedvet érzel a vidám beszélgetésekhez is. Jól teszed, ha minél több ilyenbe kapcsolódsz. Arra azért figyelj, hogy ne csak te beszélj, hagyd a többieket is érvényesülni. Ha valaki, te pontosan tudod, mennyire jó érzés, amikor figyelmesen hallgatnak a többiek. Add meg nekik te is ugyanezt.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz – napi horoszkóp

A munkahelyeden ismét változások történnek. Könnyen lehet, erről már csütörtökön fontos információt kapsz. Talán első hallásra dühítőnek érzed, mégsem érdemes rajta bosszankodnod. Később egyébként is kiderülhet, ez a változás nem annyira kedvezőtlen, mint amilyennek most látod és gondolod.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Nagyon szép nap lehet a csütörtök a horoszkóp szerint

Nagyon szép nap lehet a csütörtök a horoszkóp szerint (fotó: Getty)

Mérleg – napi horoszkóp

Csütörtökön végre szó szerint is fellélegezhetsz. Ennek örömére tölts a lehető legtöbb időt a szabadban, szívd tele a tüdődet friss levegővel. Szükséged van a mozgásra éppúgy, mint a szellemi inspirációkra. Egyébként is sokszor tapasztaltad már, hogy a legjobb ötletek séta, kirándulás, biciklizés közben jutnak eszedbe…

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió – napi horoszkóp

A hallgatás aranyat ér csütörtökön. Nem lesz könnyű csendben maradnod, mert mindenki lelkesen beszél körülötted, s te is szívesen hozzászólnál a feldobott témákhoz. Most mégis jobban teszed, ha figyelmesen hallgatsz, s gyűjtöd az információkat. Ha nem kérdezel, a másik ember olyasmit is önkéntelenül kikotyog, amit egyébként nem mondana el.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas – napi horoszkóp

Egyre jobb a hangulatod, aminek köszönhetően szívesebben beszélgetsz a többiekkel, mint a korábbi napokban bármikor. A legfontosabb persze, hogy kifejezetten a pozitív emberek társaságát keresd. Vidámságuk, a menyerő kisugárzásuk téged is magabiztosabbá tesz.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak – napi horoszkóp

Ha az előző napokban lógattad az orrodat, csütörtökön végre minden okod meglesz a mosolyra. A mai kifejezetten pozitív nap, s ennek köszönhetően a munkával is gyorsabban haladsz. Főleg a rugalmasságot igénylő feladatokat érdemes beütemezned mára.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő – napi horoszkóp

Csütörtökön folytatódik a pozitív széria. A bolygók támogatnak téged, de egyébként is minden okod meglesz a pozitív gondolkodásra. S amikor ennyire jól érzed magadat, és a világot is szépnek látod, valahogy minden sokkal jobban alakul körülötted. Próbáld tudatosan megtartani magadban ezt az érzést.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak – napi horoszkóp

Semmit ne erőltess csütörtökön. Biztosan sokszor tapasztaltad, hogy mennyivel nehezebb a dolgod, amikor mereven ragaszkodsz az elképzelésedhez, és görcsösen akarod elérni a célodat. S vajon azt is tapasztaltad már, hogy játszi könnyedséggel történik meg minden, amit elengedsz vagy rugalmasan kezelsz? Ma az utóbbit tapasztalhatod meg.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top