Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. július 17.: Harmónia, boldogság vár rád pénteken

Pénteken a Vénusz bolygónak és a Holdnak köszönhetően ragyogó napra, harmóniára, boldogságra számíthatnak a csillagjegyek. S mire még? A napi horoszkópból kiderül.

Kos – napi horoszkóp

Pénteken a legjobb barátokkal, a testvéreiddel érdemes tölteni az időt. Ha napközben dolgozol, estére szervezzetek közös beszélgetéseket. Most különösen erős lesz az összhang köztetek, s rájössz, mennyi mindenért lehetsz hálás nekik. Jól teszed, ha el is mondod őszintén mindezt…

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika – napi horoszkóp

Uralkodó bolygód a Vénusz különleges lehetőséget tartogat számodra. Pénteken kifejezetten szerencsésnek érezheted magad. Szóval érdemes Fortuna asszony kegyeit keresned. Persze, csak és kizárólag a játék kedvéért tedd, és csak annyit kockáztass, amennyit nem sajnálsz akkor sem, ha végül mégsem nyersz.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek – napi horoszkóp

A jegyedben áll együtt pénteken a Hold és a Vénusz. S ez a bolygóállás számodra különösen örömteli. Szépnek, jónak, boldognak érzed magad tőle. Főleg, ha a napot nem egyedül töltöd. Ha párban élsz, a pároddal nagyon romantikus estében lehet részed, ha pedig randevúzol valakivel, ez most nagyon jól sikerülhet…

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák – napi horoszkóp

Pénteken gondold meg, hogy kinek és mit mondasz el. Főleg a saját titkaidat óvd. Sajnos nem mindenki olyan jóhiszemű és kedves, mint te, és bizony akadnak a környezetedben olyanok is, akik örömmel fecsegik ki a rájuk bízott titkokat. Szóval, csak azokkal beszélj, akikben vakon bízhatsz. De velük mindenképp.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán – napi horoszkóp

Meglepően sokan lesznek körülötted pénteken. És meglepően érdekes, izgalmas beszélgetésekbe kapcsolódhatsz be. Legyél figyelmes, fülelj, mert fontos információkat tudhatsz meg. Olyan ötleteket, inspirációt kaphatsz, ami nagyot lendít az életed minden területén. Fogadd el az önzetlen támogatást!

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz – napi horoszkóp

Szinte úgy érzed, kinyílik a bicska a zsebedben, amikor a munkáddal kapcsolatos információkat hallod pénteken. Számodra érthetetlen okból a másik ember elképesztő lelkesedéssel ecseteli a várható változásokat. Leginkább ez az optimizmus bosszant téged. Semmi mást nem kell még tenned, mint nyitottan fogadni minden újdonságot.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Boldog nap a péntek a horoszkóp szerint

Boldog nap a péntek a horoszkóp szerint (fotó: Getty)

Mérleg – napi horoszkóp

A péntek talán a hét legszebb napja. Uralkodó bolygód, a Vénusz csodás fényszögekkel támogat, hogy kihozhasd magadból a legtöbbet, a legjobbat. Ha teheted, vegyél ki szabadságot mára, s utazz el vízpart mellé, vagy a hegyekbe, ahol teljesen kikapcsolódhatsz. Megérdemled a pozitív élményeket.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió – napi horoszkóp

Legyél óvatos, mert pénteken meggondolatlanul sokat költesz. Most valóban nagyon kecsegtetőek a leárazások, de ez még nem jelenti, hogy az egész fizetésedet el is kell költened. Vásárolj persze, ha kedved tartja, de tényleg csak olyasmit vegyél meg, amire nagy szükséged van. Ellenben kidobott pénz lesz az egész…

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas – napi horoszkóp

A szerelem lehetősége csillan fel előtted. Könnyen lehet, pénteken olyan meglepő és inspiráló találkozásban lesz részed, hogy onnantól szinte röpködni fogsz egész nap. Mély benyomásokat tesz rád ez a valaki. Csak arra figyelj, nehogy elfelejtsd az elérhetőségeit elkérni…

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak – napi horoszkóp

Pénteken nagyon jót tennél magadnak és a munkatársaknak is, ha leülnétek, és alaposan átgondolnátok a nyár hátralévő részének feladatait. Most sokan a szabadságukat töltik, ezért könnyen lehet, rád is több feladat jut, mint máskor. A feszültségek elkerülése végett okosabb mindezt előre részletezni.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő – napi horoszkóp

Inspiráló nap a péntek számodra. Ragyogó lehetőségek villannak fel előtted. Nem mellesleg ma nagyon szívesen flörtölsz, beszélgetsz, ismerkedsz bárkivel. S bár ezekből az új kapcsolatokból inkább csak rövid nyári viszony szövődhet, az élmény mégis maradandó lehet.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak – napi horoszkóp

Pénteken látogasd meg a szüleidet, de legalább hívd fel őket telefonon. Az is lehetséges, hogy kedvet érzel az otthonodat szépítgetni, rendezgetni. Ma nagyon szép tárgyakat vásárolhatsz, amelyektől még otthonosabbnak, harmonikusabbnak érezheted majd a lakásodat.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top