Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. július 18.: Szombaton éld meg a szabadságot!

Szombaton minél több időt tölts a szabadban a napi horoszkóp szerint. Ma szó szerint tilos otthon maradni. Az egyetlen kifogás, ha vendégeket fogadsz, de velük is töltsétek az időt lehetőség szerint a friss levegőn.

Kos – napi horoszkóp

Szombaton elemedben leszel. Érdemes mindenképpen elutaznod valahova, sétálni, kirándulni, de vízparton is töltheted az időt. Pihenj aktívan, amennyit csak lehetséges. Töltsd fel az akkumulátorokat a következő hétre. Ha pedig máris a szabadságodat töltöd, akaratlanul is remek társaságba csöppenhetsz.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika – napi horoszkóp

A szombatot a barátokkal érdemes tölteni. Most megengedheted magadnak, hogy étteremben ebédeljetek, vagy beüljetek a kedvenc cukrászdátokba. Rád fér a lazítás, és mindenképpen engedd is meg magadnak. Ez a hétvége tényleg a pihenésről, a teljes kikapcsolódásról szóljon, és ne a munkáról.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek – napi horoszkóp

Szombaton is nagyszerű a hangulatod. Ha egész héten dolgoztál, mindenképpen rád fér a lazítás. Eszedbe se jusson otthon maradni, mert a bezártságtól csak ideges leszel. Kirándulj, sétálj, menj uszodába, ha más nem fér bele most az idődbe. Persze, ne egyedül tedd. Biztosan van valaki a közeledben, aki örömmel csatlakozik hozzád.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák – napi horoszkóp

A szombat nyugodtnak, békésnek ígérkezik. Töltheted a napot a pároddal, a családdal, a hozzád igazán közelállókkal. Ha hozzád jönnek látogatóba, elég, ha csak valami könnyű és gyors ropogtatni valót készítesz. Eszedbe se jusson az egész napot a konyhába tölteni. Hidd le, ők sem várják el tőled.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán – napi horoszkóp

Jól teszed, ha vidám társasági programot választasz szombatra. Mindenképpen fontos, hogy hozzád hasonlóan optimista és nyitott szívű emberekkel találkozz, akiknek ugyanolyan jó a kedve, mint neked. A panaszkodást, a problémákat most egyébként sem lenne kedved hallgatni…

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz – napi horoszkóp

Szombaton a jövőd foglalja a gondolataidat. Ha lehet, ne időzz ezen túl hosszasan, hiszen ma úgy sem tehetsz érte túl sokat. Próbáld visszanyerni az optimizmusodat, és higgy benne, hogy egyre jobban alakul minden. Arról se feledkezz meg, hogy a jövődért a jelenben tehetsz. Már önmagában ezért érdemes a jelen boldog pillanatait megélni…

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Szombaton megélheted a valódi szabadságot

Szombaton megélheted a valódi szabadságot (fotó: Getty)

Mérleg – napi horoszkóp

Szombaton mozdulj ki a szabadba, töltsd az időt a friss levegőn. Szerencsére hőséggel sem kell számolnod, szóval minden adott a kiránduláshoz, biciklizéshez, a szabadtéri programokhoz. Az a jó, ha estére teljesen elfáradsz. A pároddal bontsatok fel valami finom italt, s kortyolgassátok kettesben.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió – napi horoszkóp

Szombaton sokkal józanabban látsz, mint tegnap. Ha megfogadtad a horoszkóp javaslatát, és nem vásároltál fölösleges holmikat, most méltán lehetsz büszke magadra. Nem mellesleg biztosan rájössz, milyen okos döntést hoztál. Végül is ez a legfontosabb, nem igaz?

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas – napi horoszkóp

Szombaton tedd azt, amit a legjobban szeretsz. Mozdulj ki, menj, láss világot (vagy a közvetlen környezetedet), élvezd a napsütést, a nyarat. Igenis járnak az ilyen önfeledt pillanatok és napok. Tényleg csak azt tedd, ami igazán jól esik most a szívednek, a lelkednek. Töltsd fel magad pozitív érzésekkel!

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak – napi horoszkóp

A szombat a párodé. Ha megígérted neki, hogy vele töltöd a napot, mindenképp tartsd magad az ígéretedhez. Nem bánod meg. Csináljatok olyasmit, amit csak ritkán szoktatok. Például mindazt, amit a kapcsolatotok elején tettetek. Miért ne néznétek meg a helyet, ahol először találkoztatok?

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő – napi horoszkóp

Szombaton egy valami tilos: a lakásban gubbasztani, számítógép előtt ülni. Ellenben mindenféle szabadban tölthető tevékenység ajánlott. Hidd el, magadnak ártasz vele, ha nem mozdulsz ki. Szükséged van a napfényre, a friss levegőre, a lazulásra. Minél mélyebben szívod magadba a friss levegőt, annál jobb.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak – napi horoszkóp

Ha meg szoktad látogatni hétvégenként a szüleidet, a családot, erre most a szombat tökéletes nap. Nemcsak nagyon örülnek, hogy láthatnak téged a többiek, de ma nagyon jókat is beszélgethettek egymással. Ritkán jön össze az összhang, a nyugalom, a vidámság ennyire.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top