Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. július 21.: Kedden még egy próbatétel elé állít az élet

Kedden a Rák Nap és a Bak Szaturnusz kerül egymással szembe, ami újabb feszültséget, próbatételt jelez. Az is biztos, hogy a tolerancia mellett a kompromisszumkészségre is nagy szükség lesz ma a napi horoszkóp szerint.

Kos – napi horoszkóp

A bolygók az elszántságodat tesztelik. Kedden bizonyosan kiderül, hogy miben hiszel igazán, mi az, amiért valóban tenni akarsz, s melyek azok a célok, amelyeket inkább feladnál. Legyél minél következetesebb és kitartóbb, mert így a próbát is kiállod. Fogd fel versenynek, amit mindenképp meg kell nyerned…

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika – napi horoszkóp

Kedden azzal szembesülsz, hogy a környezeted egyszerűen nem érti, amit mondasz, vagy amit tudatni szeretnél velük. Inkább ellenállók, és a maguk igazához ragaszkodnak. Fontos, hogy ne bosszantsd fel magadat fölöslegesen. Hidd el, türelemmel sokkal többet érsz el. Nem mellesleg, hamarosan oldódik a feszültség is.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek – napi horoszkóp

A kedd a pénzügyekben kér tőled fegyelmet. Nagyon könnyen kifolyhat ugyanis a pénz a kezedből, ha könnyelműen költekezel. A nap legnagyobb kihívása az anyagi fegyelem. Ha eleget teszel a próbának, nemcsak magadnak leszel néhány nap múlva hálás, de ugyanazt a holmit jóval kedvezőbb áron veheted meg.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák – napi horoszkóp

Úgy érzed, senki sem támogat a környezetedben, inkább ellenségesek veled, és nem értenek meg téged. Senkinek sem könnyű ez a kedd, mert nagyon sok félreértést tartogat. A legfontosabb, hogy ne vegyél semmit a szívedre, egyszerűen csak próbáld meg túlélni valahogy a mai napot.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán – napi horoszkóp

A kedd még egy utolsó próbatételt tartogat neked. Ha kibírod, és megfelelsz leginkább a saját elvárásaidnak, holnaptól a jutalom sem marad el. Ma még próbálj a lehető legtürelmesebb lenni magaddal és mindenki mással is. Ha eddig ment, menni fog ma is. Ne engedd, hogy bárki, vagy bármi felbosszantson ma téged.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz – napi horoszkóp

Nagyon kevés motivációt érzel a munkához ma. Pedig most kéne a legtöbb energiát megmozgatnod, mert a háttérben figyelik a teljesítményedet. S ha nem hozod a tőled elvárt minőséget és színvonalat, annak sajnos nem lesz pozitív kimenetele. Szóval, mindent bele, próbáld összeszedni magad….

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

A kedd még komoly próbát jelenthet mindenkinek a horoszkóp szerint (fotó: Getty)

A kedd még komoly próbát jelenthet mindenkinek a horoszkóp szerint (fotó: Getty)

Mérleg – napi horoszkóp

Munkahelyeden számíthatsz a leginkább feszültségre ma. Ha dolgozol, mindenképpen legyél a legdiszkrétebb, legdiplomatikusabb, ami alapból is megy neked. Ha pedig a szabadságodat töltöd, ne bosszantsd fel magad rajta, ha kedden váratlanul behívnak a munkahelyedre valamilyen fontos megbeszélésre.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió – napi horoszkóp

Leginkább a közlekedésben legyél figyelmes és óvatos kedden. Sok lesz ma a türelmetlen, figyelmetlen sofőr, de a tömegközlekedésen sem számíthatsz felhőtlen nyugalomra. Az is nagyon fontos, hogy betarts minden közlekedési szabályt, és ne felejts el jegyet váltani a parkoláshoz, vagy a buszra, metróra.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas – napi horoszkóp

Kedden húzd a lehető legszorosabbra a nadrágszíjat. Legyél különösen szigorú és következetes magaddal. A legjobb lenne, ha semmit sem vásárolnál, és pénz is maximum annyi lenne nálad, ami az ebédre, uzsonnára elég. Veszteség érhet, ha nem vigyázol. Szóval, nagyon ügyelj a pénztárcádra, a bankkártyádra…

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak – napi horoszkóp

Rázós napnak látszik a kedd. Te sem leszel olyan higgadt, mint általában, és a környezeted is jóval türelmetlenebb, érzékenyebb. Bármit mondasz vagy teszel, előtte vegyél jó mély lélegzeteket, s a lehető legdiplomatikusabban fogalmazd meg az álláspontodat. Így nem lehet baj.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő – napi horoszkóp

Kedden figyelj magadra. A légkondicionálóktól most könnyebben megfázhatsz. Ha lehet, kimelegedve, izzadtan ne menj túlzottan lehűtött helyekre, és nagyon hideget se igyál ma. A mérték különösen fontos lesz, hogy megőrizd az egészségedet. Inkább többször egyél keveset, minthogy megterheld a gyomrodat.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak – napi horoszkóp

Szerencsésnek mondhatod magadat, mert kimaradsz a konfliktusokból. Csak szemlélődj ma, és kerüld a türelmetlen, hangos embereket. Nagyon meglepő és tanulságos felfedezést tehetsz, ha kívülről figyeled az eseményeket. Biztosan lesz, aki követendő példát mutat, de olyan is, amit jobb kerülni a jövőben.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top