Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. július 24.: Pénteken azt kapod, amit adsz

A napi horoszkóp szerint pénteken add mindenkinek, amit kapni szeretnél. Ha szeretetre vágysz, adj minél több szeretetet, ha pénzre van szükséged, legyél nagylelkű. És így tovább...

Kos – napi horoszkóp

Figyelj magadra pénteken. Okosan döntenél, ha egészségnapot tartanál ma. Ha kell, menj el szűrővizsgálatra, mozogj valamit, és egyél, igyál egészségesen. A tested, a szervezeted meghálálja a figyelmedet, a gondoskodásodat. Már holnap sokkal jobban érezheted magadat.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika – napi horoszkóp

Pénteken tökéletes napod lehet. Boldogít az is, hogy közeleg a hétvége, de az is, hogy egyre jobban állsz a feladataiddal. Ideje, kiengedned egy kicsit, és délutántól lazítani. Most megengedheted magadnak, hogy végre tényleg azt csináld, ami örömet, boldogságot okoz neked. Öleld meg például a párodat…

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek – napi horoszkóp

Nem bánod csöppet sem, hogy végre péntek van. Ha teheted, hosszabbítsd meg a hétvégédet, és mára kérj szabadnapot. Ha ez nem lehetséges, akkor sincs okod panaszra, mert olyan hatékonyan dolgozol, mint nagyon ritkán. Sokkal több mindent meg tudsz ma csinálni, mint máskor három napban.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák – napi horoszkóp

Pénteken nemcsak nagyon összeszedetten kommunikálsz, de most kifejezetten jó döntéseket is hozhatsz a problémásabbnak tűnő kérdésekben is. S amikor te is érzed belül, hogy jól döntöttél, akkor mindig sokkal magabiztosabbá válsz. Ma minden okod meglesz, hogy igazán büszkének érezd magad.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán – napi horoszkóp

Pénteken számolgass kicsit. Írd fel a bevételeket, a kiadásokat, aztán készíts összegzést. Meglepő és örömteli dolgot tapasztalsz: sokkal jobban áll az anyagi helyzeted, mint sejtetted. Persze, ez még nem ok, hogy esztelen költekezésbe fogj. De ma sokkal józanabb is vagy ennél.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz – napi horoszkóp

Szuperek a lehetőségeid pénteken. De legyél mindenkivel kedves, nagyvonalú, segítőkész. Ezzel saját magadat is sokkal jobb fényben tünteted fel. Nem mellesleg nagyon szívmelengető érzés az önzetlenség. Valójában pontosan tudod milyen, hiszen sokszor próbáltad már…

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Minél több jót teszel, annál több jót kapsz te is

Minél több jót teszel, annál több jót kapsz te is (fotó: Getty)

Mérleg – napi horoszkóp

Kicsit lassúnak érzed magad pénteken. Változatos és eseménydús héten vagy túl, ezért ne is lepődj meg a kimerültségeden. Ha teheted, péntekre vegyél ki szabadnapot, ha nem, szépen lassan még fejezd be a legfontosabb feladatokat. A hétvége ragyogóan alakul, ha kipihened magad…

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió – napi horoszkóp

Pénteken minden fontos kérdést meg tudsz beszélni a környezeteddel. Nagyon racionálisan látsz most mindent, és a megoldás is könnyedén kirajzolódik előtted. Sőt, a buktatókat is előre látod, ami nagyon jól jöhet, hogy a lehető legjobb döntést hozd. Élj a lehetőséggel!

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas – napi horoszkóp

Bármilyen döntést akarsz hozni, a legfontosabb, hogy ne kapkodd el. Nincs még itt az ideje a váltásnak, a változásnak, de arra tökéletes nap a mai, hogy a jövődet átgondolhasd. Írj le minden a döntésed mellett és ellene szóló érvet. Magad is meglepődsz a végeredményen.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak – napi horoszkóp

Ha teheted, vegyél ki szabadnapot péntekre, és hosszabbítsd meg a hétvégédet. Utazz el oda, ahová szép emlékek fűznek. Ha körbenézel a neten, találsz szállást még ma is. Tegyél egy próbát, és úgy fogod érezni, mintha az élet mindent el akarna rendezni helyetted. Ez is azt jelenti, hogy ideje magadra szánni az idődet…

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő – napi horoszkóp

Ha most még úgy érzed, hogy megvan kötve a kezed, ez szerencsére hamarosan változni fog. Lehet, hogy picit lassabbnak érzed magad, de a problémamegoldó képességed szárnyal pénteken. Szóval, bármilyen akadályba ütközöl, nagyon gyorsan megtalálod a legjobb megoldást.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak – napi horoszkóp

Pénteken vigyázz magadra, mert sokkal érzékenyebb leszel. S ez valójában mindenre érvényes az ételektől kezdve a levegőben szálló porig, pollenekig mindenre. Szerencsére csak a mai napot kell kibírnod, holnap már sokkal jobban leszel. S mivel az orvosságok hatása is felerősödik, ezekkel is legyél óvatos!

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top