Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. augusztus 4.: Sokat fájhat ma a fejed

A hétfői telihold feszítő hatása ugyan lassacskán múlik, de még kedden is érezhető a feszültség. A napi horoszkóp szerint ne lepődj meg, ha sokat fáj a fejed ma...

Kos – napi horoszkóp

Könnyen összekaphatsz kedden is a környezetedben valakivel. Nem lesz könnyű a türelmedet megőrizni, pedig most tényleg ez az egyetlen módja a konfliktusok kikerülésének. Ha kell, inkább fuss egy nagy kört, de ne bosszankodj fölöslegesen. Hamarosan úgy is rájössz, hogy tényleg semmi értelme sincsen.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika – napi horoszkóp

A legfontosabb döntéseket ne ma hozd meg. Bármiben is kellene döntened, mindenképpen várj vele néhány napot. Kedden azon se lepődj meg, ha egész nap fáj a fejed. Próbálj lazítani, amennyit csak lehet. Igyál sok vizet, s kerüld tudatosan a feszült helyzeteket.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek – napi horoszkóp

Figyelj rá nagyon, hogy mit és hogyan mondasz kedden. Nem leszel igazán jó hangulatban, s ilyenkor könnyen kicsúszhatnak a meggondolatlan megjegyzések a szádon. Ha megbántod a többieket, holnap nem győzöl elnézést és bocsánatot kérni. Mindig jobb a bajt megelőzni, mint utólag kezelni, nem igaz?

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák – napi horoszkóp

Nem lesz könnyű csöndben maradnod. Egész nap úgy érzed, hogy ki kell mondanod az érzéseidet, mindazt, ami felgyülemlett benned. Az nagyon okos döntés, hogy nem fojtod magadba a szót és az érzéseket, de azzal semmit sem érsz el, ha a többiekre zúdítod a hónapok óta felgyülemlett sérelmeket. Erre nagyon figyelj!

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán – napi horoszkóp

Még kedden is nagyon fontos a türelmed, a nagyvonalúságod. Főleg, ha fontos neked a másik. Könnyen végződhet szakítással a kapcsolat, ha élből mondasz ki dolgokat. Valójában most csak rajtad áll vagy bukik a béke. Ez a feszült helyzet hamarabb véget ér, mint sejted. Tényleg nem éri meg…

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz – napi horoszkóp

Lépten-nyomon olyan emberekbe botlasz, akik elviselhetetlennek tűnnek, s égnek áll tőlük a hajad. Nem érdemes összeszólalkoznod velük, sőt, engedd el a füled mellett, mintha meg sem hallottad volna, amit mondtak. Hamarosan érezhető fordulat történik az életedben, onnan minden simábbnak, könnyebbnek tűnik…

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Sokat fájhat ma a fejed szó szerint és átvitt értelemben is

Sokat fájhat ma a fejed szó szerint és átvitt értelemben is (fotó: Getty)

Mérleg – napi horoszkóp

Kialvatlan leszel az előző napi telihold miatt, s ez jócskán rányomja a bélyegét a napodra. Nyűgös lehetsz, nem találod a helyed, valahogy semmi sem elég jó ma neked. Pedig most épp a kedvességedre lenne a legnagyobb szükség. Minél kedvetlenebb vagy, valaki annál inkább rád “szállhat”.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió – napi horoszkóp

Tegnap sem voltál nyugodt, és még ma is érzed a feszültséget. A radarjaid ezerrel jeleznek, szinte szó szerint is érzed magadon a többiek rezdüléseit. Igyál minél többet, s próbáld megnyugtatni az elmédet, a lelkedet. Ne vedd át fölöslegesen a többiek negatív rezgéseit. Bőven elég a saját gondod mára.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas – napi horoszkóp

A keddi nap kulcsa, hogy távol tudod-e magad tartani a többiektől. Bármilyen kíváncsi vagy, most mégis az a legokosabb döntés, ha semmiről és senkiről sem akarsz tudni. Egyetlen napig próbálj csendfogadalmat tartani. A legjobb, ha egyedül, távol a világ zajától töltöd az időt…

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak – napi horoszkóp

Irritáló emberekkel bármikor találkozhatsz. Nem lehet szimpatikus mindenki, és nem is kell, hogy az legyen. A legfontosabb, hogy ne húzd fel magad rajta. Ez a mostani feszült hangulat szerencsére gyorsan elmúlik, ezért sem érdemes senkivel sem hajba kapnod. Gondolj csak bele, mennyire gyűlölsz bocsánatot kérni…

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő – napi horoszkóp

Ha túlélted a hétfőt, kedden icipicit könnyebb dolgod lesz. Igaz, még most is úgy érezheted, hogy mindenkinek veled van baja, de azért ez nem fedi a teljes valóságot. Ne csinálj a bolhából elefántot, inkább gondolkodj el rajta, vajon nem adtál-e okot a másiknak, hogy ellened forduljon?

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak – napi horoszkóp

Ahogyan tegnap, te ma is nagyon szerencsésnek érezheted magad, hiszen kimaradsz a feszültségekből, a vitás helyzetekből. Persze, tartsd is távol magad. Nem lesz nehéz dolgod, mert gyűlölöd a vitákat, a gorombaságot, s most főleg ilyen jellegű vitáknak lennél szem- és fültanúja. Nem kell meghallgatnod és végignézned!

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top