Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. augusztus 7.: Szerencsés a mai nap

A Vénusz bolygó pénteken a Rák jelébe lép, s szerencsés lehetőségeket jelez a csillagjegyeknek. A napi horoszkóp szerint a saját szerencséd kovácsa lehetsz. S vajon mire számíthatsz?

Kos – napi horoszkóp

Szívednek, lelkednek kedves valaki toppanhat az életedbe látszólag a semmiből. Ez a találkozás felkavarhatja az érzéseidet, s kicsit zavarba is hoz téged. Nem leszel könnyű helyzetben. Ha párkapcsolatban élsz, nem kéne feszegetni a határokat. Ha keresed a párodat, elindulhat köztetek valami.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika – napi horoszkóp

Uralkodó bolygód, a Vénusz péntektől az érzelmes Rák jelében folytatja útját. Ne lepődj meg, ha te is sokkal érzelmesebb leszel, mint amilyen korábban voltál. Már ma este is nagyon vágysz a párod ölelésére. Ha még keresed a társadat, jó esélyeid nyílnak, hogy olyan partnerre találj, aki viszonozza az érzéseidet.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek – napi horoszkóp

Ne sajnáld, hogy a Vénusz kilépett a jegyedből és a Rákban folytatja útját. Még így is támogat téged. Mostantól ugyanis szerencsés lehetőségeket jelez a pénzügyekben. Akár már ma is nem várt pénz állhat a házhoz, vagy olyan pénzt kapsz meg, amiről régen lemondtál…

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák – napi horoszkóp

Szuper hír számodra, hogy a Vénusz a jegyedbe lépett. Mostantól sokkal szebbnek érezheted magadat, az életed is harmonikusabbá, békésebbé válhat. Szerencsés lehetőségeket jelez számodra a szerelem bolygója, akkor is, ha párkapcsolatban élsz, és akkor is, ha még keresed a társadat. Figyelj mostantól!

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán – napi horoszkóp

Jól alakul a péntek, hiszen egyre vidámabb a hangulatod. Visszakapod az erődet, a magabiztosságodat. Ha belefér az idődbe, mozogj ma valamit. Lehet ez bicikli, séta, de bármilyen izzasztó edzésforma is. Egyre több az energiád, amit érdemes tudatosan levezetned.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz – napi horoszkóp

Könnyen lehet, meghívást kapsz valamilyen társasági eseményre. Ha eleinte nem éreznél hozzá kedvet, akkor sem kéne visszautasítanod. Ahogyan evés közben jön meg az étvágy, úgy a hangulatod is egyre jobb lesz estére. Később te is rájössz, kár lett volna mindezt kihagyni…

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Szerencsés a mai nap a horoszkóp szerint

Szerencsés a mai nap a horoszkóp szerint (fotó: Getty)

Mérleg – napi horoszkóp

Uralkodó bolygód, a Vénusz a Rákban lép pénteken, ami a munkádban hozhat szerencsés fordulatokat. Érdemes picit átgondolnod, mit és hogyan tennél a jövőben, vagy mi az, amin szíved szerint változtatnál. Elindíthatsz valami újat, ha akarsz. Nem kell ma döntened, de azért ne gondolkodj rajta túl sokat.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió – napi horoszkóp

A Rák jelébe lépett Vénusz szerencsés utazás lehetőségét villantja fel előtted. Bármivel kínálnak meg téged, mindenképp fogadd el. Egyébként is megérdemled már, hogy szabadságra menj. Nem mellesleg ez az út nagyon fontos tapasztalatokat, új tudást is hozhat neked.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas – napi horoszkóp

Kettős érzés lehet benned pénteken. Egyrészt úgy érezheted, hogy kicsúszott a kezed közül valamilyen izgalmas lehetőség, találkozás. Másrészt ebből a csalódásból gyűjtesz nagyon sok energiát magadnak. Újult erővel léphetsz a tettek mezejére. Persze inkább csak akkor, ha még keresed a párodat.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak – napi horoszkóp

A szerelem bolygója, a Vénusz különleges találkozás lehetőségét jelzi. Olyan partnerrel ismerkedhetsz össze, aki nagyon mélyen megérinti a lelkedet. Vonzerejének, a kisugárzásának nem tudsz ellenállni. Élj a lehetőséggel mindenképp, de csak akkor, ha még nincs párkapcsolatod. Utóbbi esetében elvesztél…

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő – napi horoszkóp

Fontos, hogy pénteken ne tölts hosszabb időt a napon. Nagyon könnyen napszúrást kaphatsz, vagy leéghet a bőröd. Vigyázz magadra, és igyál minél több vizet természetesen az árnyékban. Arra is figyelj, hogy ne egyél túl forró ételt, mert a nyelvedet is megégetheted.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak – napi horoszkóp

Pénteken olyan örömteli a hangulatod, amilyennek nagyon ritkán lehet téged látni. Mindig nagyon szigorú vagy magaddal, de ma végre gyermeki kíváncsisággal tekintesz a világra. Hozd elő magadból a belső gyermeket, vedd észre, milyen gyönyörű a világ. Csodálkozz rá az életed szépségeire!

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top