Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. augusztus 10.: A lassúságról szól a hétfő

Az előző napok pörgését követően hétfőn muszáj lelassulnod a napi horoszkóp szerint. Könnyen lehet, úgy érzed, a hét első napján pihened ki a mögötted álló hét napot...

Kos – napi horoszkóp

A pénzügyek foglalkoztatnak hétfőn a leginkább. Legyél megfontolt, és ne költekezz fölöslegesen! Sőt, a legjobb, ha pontos tervet készítesz a nyár hátralévő heteire. Meglepően hatékony leszel, nem mellesleg meglepően hasznos ötleteid támadnak a semmiből. Ettől pedig fülig ér a szád…

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika – napi horoszkóp

A hétfő nem a te napod. Hullámzónak, kiszámíthatatlannak tűnik minden. Ne akarj ma pontos tervekkel előállni, mert valami, valaki minden felborítja a számításaidat. Nem nagyon tehetsz mást, mint sodródsz az eseményekkel. Hamarosan visszanyered az életkedvedet. De addig türelem.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek – napi horoszkóp

Ne lepődj meg, de hétfőn mindenki a türelmeddel játszik. S mivel ez amolyan teszt, jól tennéd, ha nem borulnál ki. Sőt, vedd társasjátéknak az egészet, amit te irányítasz. Rajtad múlik ugyanis a többiek következő lépése. Ha vidám maradsz, ők kimaradnak a játékból…

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák – napi horoszkóp

Jól gondold meg, mire költesz hétfőn. Könnyelmű lehetsz, amiből komoly károd keletkezhet. A legjobb lenne, ha elzárnád a pénzcsapokat, és inkább átgondolnád, vajon tényleg annyira fontos-e az a valami, amit meg akarsz venni. Aludj rá néhány napot, és egészen más színben láthatsz mindent.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán – napi horoszkóp

Könnyen lehet, hétfőn szárnyra kel valamilyen pletyka a munkahelyeden. Ha hiszel neki, felbosszantod magad rajta, az egész hetedet tönkre teheted az idegeskedéssel. A legjobb lenne, ha semmit sem hinnél el azonnal. Nézz inkább utána, ellenőrizd le, s csak azt az információt hidd el, ami biztos forrásból érkezik.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz – napi horoszkóp

Próbálj hétfőn a lehető legtürelmesebben közlekedni. Azon meg se lepődj, ha mindenki beszól, hangosan dudál, ingerlékenyen adja a másik tudtára a véleményét. Te maradj nyugodt, legyél lassú, és meg se halld mások megjegyzéseit. Ez egy olyan nap, amikor csak magadra kell figyelned!

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

A horoszkóp szerint hétfőn lassíts, amennyire csak lehet

A horoszkóp szerint hétfőn lassíts, amennyire csak lehet (fotó: Getty)

Mérleg – napi horoszkóp

Rá kellene jönnöd, hogy kivel kapcsolatosan fogalmaztál meg magadban valamilyen téveszmét. Talán olyasmit feltételezel, ami köszönőviszonyban sincs az igazsággal. Ha erre rájössz, hihetetlen könnyebbséget érezhetsz. Nem mellesleg a pozitív csalódás érzése is átjárja a lelkedet.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió – napi horoszkóp

Hétfőn egész nap szinte csak vonszolod magad, annyira kifárasztottak az elmúlt napok eseményei. A legjobb lenne, ha szabadságra mennél. Tényleg, voltál már idén nyáron szabadságon? Mindegy, mi a válaszod, muszáj pihenned, különben nagyon nehéz hét elé nézel…

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas – napi horoszkóp

A hétfő nem igazán a te napod. Nem sok kedvet érzel a munkához. Lassan és nehézkesen haladsz. Igaz, nem is nagyon kell most sehova sem sietned. Ha a nyári szabadságodat töltöd, sokkal jobb helyzetben vagy, mert akkor legalább lazíthatsz. pihenhetsz, aludhatsz egész nap.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak – napi horoszkóp

Hétfőn biztosan lesznek körülötted vitás helyzeteket. Nem szabad belefolynod egyikbe sem, még akkor sem, ha pontosan látod a megoldást. Makacs, merev emberekkel úgysem jutnál dűlőre, inkább csak magadra haragítanád őket. A hétfő jelmondata: “ne szólj szám, nem fáj fejem”. S ezt most szó szerint is értheted…

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő – napi horoszkóp

Pillanatok alatt átlátod azokat a helyzeteket, problémákat, amelyeket a többiek nem. S pillanatok alatt ugranál, hogy megoldd helyettük. Pedig ezt most nem teheted meg. Muszáj kibírnod, hogy csöndben maradsz, és hagyod, hadd jöjjenek rá maguk a megoldásra. Óvatosan segíthetsz elindulniuk, de csak ennyi, nem több!

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak – napi horoszkóp

Hétfőn durva konfliktus kellős közepébe csöppenhetsz, ha nem tudsz csendben maradni. Hidd el, nem éri meg, bármennyire is úgy gondolod, hogy neked van igazad. Ma tényleg legyél csak külső szemlélődő. Nagyon hasznos tapasztalatokat gyűjthetsz. Ne feledd, ma tilos beszélned!

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top