Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. augusztus 14.: Frissítsd fel pénteken a kapcsolatokat

Legyen szó szerelemről, barátságról, kollégákról, pénteken egészen biztosan felfrissítheted a kapcsolataidat. S ez jót tesz neked is, nekik is... Napi horoszkóp!

Kos – napi horoszkóp

Pénteken nagyon magabiztos leszel. Visszatér a jó hangulatod, nem mellesleg olyan lehengerlően kommunikálsz, hogy a többiek isszák a szavaidat. Mindenki örömmel működik együtt veled. Szóval, a tegnapi megpróbáltatások után ma igazán jó napra számíthatsz.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika – napi horoszkóp

Pénteken felcsillan a remény, hogy rendezd a pénzügyeidet. De most nagyon fontos, hogy ne kapkodj, és ne siess semmivel. Még nem kell döntened, csak gondolj át alaposan mindent. Új célokat, terveket tűzhetsz ki, de kérhetsz pénzügyi tanácsot is hozzáértő emberektől. Ma többen is lesznek körülötted.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek – napi horoszkóp

Pénteken reggel nehezen ébredsz. Talán egész éjjel csak forgolódtál, és meglehetősen fura dolgokat álmodtál. Próbáld összeszedni magad, mert napközben visszatér a jó hangulatod. Sőt, azt veszed észre, hogy egyre több az energiád. A fáradtságod előbb múlik el, mint sejted.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák – napi horoszkóp

Pénteken még az előző nap feszültségein gondolkozol. Próbáld elengedni, és próbálj előre tekinteni. Ha megoldható, vegyél ki mára szabadságot, és pihenj egész nap. Nem igazán tudnál a munkádra koncentrálni. Ha mindenképpen dolgoznod kell, most nem vagy könnyű helyzetben.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán – napi horoszkóp

Új barátokra találhatsz pénteken, vagy a meglévőket újíthatod meg, frissítheted fel. Könnyen lehet, olyan ismerőssel futsz össze, akivel évek óta nem láttátok egymást. A köszönésen túl mindenképpen élj a lehetőséggel, és hívd meg legalább egy kávéra. Nagyon fontos dolgokat mesél majd neked…

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz – napi horoszkóp

Pénteken a munkáddal kapcsolatosan kapsz új információt. Lehet, hogy elsőre nem igazán tetszik majd neked, de most nagyon jól tennéd, ha nem ítélnél elsőre. Inkább ízlelgesd magadban, és persze hagyd, hadd ülepedjen le benned. Néhány nap múlva teljesen más színben látod az egészet.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

A horoszkóp szerint a péntek ideális, hogy felfrissítsd a kapcsolataidat

A horoszkóp szerint a péntek ideális, hogy felfrissítsd a kapcsolataidat (fotó: Getty)

Mérleg – napi horoszkóp

Nagyon jó kedved lesz pénteken, és nemcsak a közelgő hétvége miatt. Nagyszerű híreket kapsz, de ettől függetlenül mára fontos feladataid is vannak. Az ünneplést hagyd meg estére. Ne felejtsd el, a szorgalmadra továbbra is nagy szükség van. Ez alapján mérik most a teljesítményedet…

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió – napi horoszkóp

Valamivel energikusabb és lelkesebb is leszel, mint amilyen a hét előző napjain voltál. Lehet, hogy a hétvége teszi, lehet, hogy kezdődik a szabadságod, a lényeg, hogy múlik a nyugtalanságod. Ma még meglepően hatékonyan dolgozhatsz. Érdemes kihasználnod a pozitív energiákat.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas – napi horoszkóp

Alig vártad már a pénteket, nem igaz? Nos, nem véletlenül, mert van valaki a környezetedben, aki igencsak felhívta magára a figyelmedet. Alig várod, hogy találkozzatok és beszélgessetek. Ez most valóban jó lehetőség az ismerkedésre, de azért próbálj kicsit visszafogott lenni…

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak – napi horoszkóp

Meglepően friss és energikus leszel pénteken. Ez pedig akkor is nagyon jól jön, ha dolgozol, és akkor is, ha a szabadságodat töltöd. Több feladattal is gyorsan végzel. Arra azért figyelj, hogy ne legyél felületes, mert ha elsiklasz a fontos részletek fölött, kezdheted az egészet elölről. Ettől már nem lesz jó kedved.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő – napi horoszkóp

Jó a hangulatod pénteken. S tökéletes ez a nap az ismerkedésre, a flörtökre is. Lesz kedved beszélgetni, társaságba menni. Persze mindez a munkahelyedre nem igaz. Ott nem biztos, hogy jól jönne ki, ha a kollégák figyelmét kötnéd le. Este viszont bármi megtörténhet…

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak – napi horoszkóp

Nagyon furcsa, sőt kifejezetten felkavaró álmod lehet péntekre virradóan. S ez az egész napodra rányomhatja a bélyegét. Ne akard megfejteni, és lehetőség szerint ne is foglalkozz vele túl hosszan. Ha fontos az üzenet, úgy is rájössz magadtól. Szerencsére a hétvégéd szuperül alakul. Inkább erre gondolj!

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top