nlc.hu
Horoszkóp

A Mérleg legjobb tulajdonságai

Ezért az 5 tulajdonságáért imádjuk a Mérleget

A Mérleg szülöttei vérbeli társasági emberek, akik valóban odafigyelnek másokra és kiváló érzékük van az egyensúly megteremtéséhez. Többek között ezért is annyira szerethetők.

#1. Bájosak

A Mérlegek született tulajdonsága a báj. Természetüknél fogva elbűvölőek, barátságosak és a flörthöz is tökéletesen értenek. Mindez hihetetlenül vonzóvá teszi őket mások szemében.

#2. Becsületesek

A Mérleg szülöttei folyamatosan a méltányosságra, igazságosságra törekednek. Maximálisan becsületesek, mindig a tisztességes megoldásokat keresik. Képesek minden helyzetet analizálni és logikusan kezelni, ami kiváló közvetítővé teszi őket. Remek érzékük van a szervezéshez, az irreleváns dolgok kiiktatásához és – ahogy azt maga a csillagjegy is jelképezi – az egyensúly megteremtéséhez.

Mérleg

Ezekért imádjuk a Mérleget (Illusztráció: Getty Images)

#3. Idealisták

A Mérlegek minden emberben képesek meglátni a jót és minden helyzet napos oldalát. Bárminek vágnak is neki, azt nagy reményekkel teszik, a megvalósításban pedig a tökéletességre törekednek. A lehető legtöbbet akarják kihozni mindenből és ez igen gyakran sikerül is nekik.

#4. Társasági emberek

A Mérlegek született társasági emberek,  kifejezetten extrovertáltak, szeretnek együtt lenni másokkal és szívesen ismernek meg új embereket. Személyiségük egyik legalapvetőbb eleme a közösségi lét, pezsegnek, valósággal kivirágoznak, ha társaságban lehetnek.

#5. Megértőek

A jegy szülöttei általában kiváló, figyelmes hallgatóságnak bizonyulnak, ők azok, akik nem csak úgy tesznek, mintha kíváncsiak lennének rád, de valójában azok az. Kifejezetten megértőek és képesek olyan szemszögből is látni és értelmezni a dolgokat, ahogy azt a legtöbb ember nem tenné.

via

Olvass még a Mérleg csillagjegyről!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top