Horoszkóp

Szerelmi tarot jóslat a Szűz havára

Vajon mit jeleznek a tarot kártyák a szerelemben, a párkapcsolatban a Szűz havában? Húzz egy kártyát, s minden kérdésre választ kaphatsz. Izgalmas részletek következnek.

A Szűz hava idén augusztus 22. és szeptember 22. közé esik. S ez a késő nyári, kora őszi időszak tökéletes lehetőség lehet a szerelemre, a tartós párkapcsolatra is. S hogy vajon mire számíthatsz az előtted álló hetekben? Húzz egy tarot kártyát, s mindenre fény derülhet. Mielőtt választanál a lapok közül, érdemes kicsit ráhangolódni azok energiájára. Ehhez gyújthatsz gyertyát, füstölőt, de már azzal is sokat teszel, ha néhány lélegzetvétel erejéig behunyod a szemed, s elengeded fejedből a zavaró gondolatokat.

A szerelmi jóslathoz a feladatod csupán annyi, hogy megnézed a három „lefelé fordított” kártyát, majd a megérzésedre hagyatkozva kiválasztod az egyiket. Ha szeretnél, kérdést is feltehetsz a tarot-nak mielőtt kiválasztod az egyik kártyát. Például: Mit jósol a tarot a szerelemben? Mire számíthatok a párkapcsolatomban a Szűz havában? Csak azt követően görgess le a jóslatokhoz, amikor biztos vagy a döntésedben, és kiválasztottad a kártyádat.

Mit jósolnak az Oroszlán havára a tarot kártyák?

Mit jósolnak a Szűz havára a tarot kártyák? (fotó: Getty)

Ezt jósolja a szerelemben a Szűz havára az 1. tarot kártya: 9. A Remete

Ha az első lapot választottad, A Remete elnevezésű tarot kártyát húztad. Nos úgy tűnik, nem a szerelem lesz most a legfontosabb az életedben. A Remete lapja ugyanis egyedüllétre utal, de ezt önként teszed. A te döntésed, a te választásod. Talán épp felkészíted a lelkedet az igazi társ érkezésére, de az is lehetséges, úgy érzed, hogy most még nem fér bele az életedbe a párkapcsolat. A Remete, nem mellesleg, a Szűz jegyének lapja is, művelt, intelligens és nagyon bölcs embert jelöl. Olyasvalakit, aki egyedül is jól érzi magát, ugyanakkor őrá nagyon sok embernek van szüksége. Könnyen lehet, te adsz most szerelmi tanácsot a környezetednek. Ha párkapcsolatban élsz, természetesen nem szakítást jelöl a kártya, inkább csak önállóságot, és némi szabad teret. Beszéld meg a pároddal az igényeidet, nehogy félre értsen téged.

Ezt jósolja a szerelemben a Szűz havára a 2. tarot kártya: 8. Az Igazság

Ha a második kártyát húztad képzeletben, Az Igazság nevű tarot kártya jóslatát olvashatod. A lap szerint fontos igazságra derül fény a Szűz havában. Talán olyasmire kapsz választ, amit már nagyon régóta szeretnél tudni. Nincs okod kételkedni a párodban, sőt, most egyre nagyobb lehet az esélye, hogy megerősödik, stabilizálódik a párkapcsolatod. Még az is lehetséges, hogy a törvényesítitek, vagy a külvilág előtt vállaljátok fel egymást. Törekedj a harmóniára, a kiegyensúlyozottságra, de az adok-kapok egyensúlya a kapcsolatban egyre fontosabb lehet. Minél több energiát teszel bele, annál többet profitálhatsz. Az érzelmek harmonikusabbá, kiszámíthatóbbá válhatnak köztetek. Az is lehetséges, hogy meg kell valamit bocsátanod magadnak vagy a párodnak. A saját érdekedben mindenképpen tedd meg.  

Ezt jósolja a szerelemben a Szűz havára a 3. tarot kártya: 4. A Császár

A harmadik tarot kártya A Császár, amely a szerelemben különleges lehetőséget jelent. Ha ezt a kártyát választottad, nagyon megbízható partnerrel hoz össze az élet. Olyan társra találhatsz, akivel hosszan tartó, stabil párkapcsolatod lehet. Igaz, nem lobbannak fel az érzelmek az első pillanatra, sőt, hosszabb folyamat lehet az ismerkedés, a randevúzás. Ne is akarj siettetni semmit, hagyd, hadd haladjon minden a maga útján. A türelem most tényleg rózsát terem. A bizalmat fokozatosan építhetitek fel egymás között. De ez egy olyan kapcsolat lesz, amire érdemes várni, és amiért érdemes tenned is. Minél inkább elmélyülnek az érzések, annál inkább érzed majd, hogy valóban ő az igaz társad. Ha máris párban élsz, a kapcsolat minden tekintetben stabilabbá, biztosabbá válik.

A Szűz havában A Remete, Az Igazság és A Császár lapok adnak útmutatást

A Szűz havában A Remete, Az Igazság és A Császár lapok adnak útmutatást (fotók: Getty)

Kiemelt fotó: Getty

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top