Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. augusztus 28.: Ez egy kimerítő péntek lesz

A péntek bizonyos szempontból kifejezetten jó napnak látszik. A napi horoszkóp szerint ugyanakkor sokan nehézkesnek, rugalmatlannak tűnhetnek, amivel igencsak kimerítik az idegeidet...

Kos – napi horoszkóp

Pénteken két lábbal állsz a földön, és nagyon határozottan képviseled az álláspontodat. Amiben eddig bizonytalan voltál, az teljesen kikristályosodik előtted. Kiváló a mai nap a tervezésre, s minden gyakorlatiasságot igénylő feladat megoldására. Józan leszel, tisztán látsz, szóval mindent bele!

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika – napi horoszkóp

Nem is kívánhatnál szebb és jobb napot a mainál. Minden a helyére kerül, nyugodt vagy, mert minden a terveid szerint halad. A saját tempódban csinálhatsz mindent, amit mára beterveztél. Legyél következetes, aztán este lesz okod elégedetten hátradőlni. Megérdemled a dicséretet és a jutalmat is!

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek – napi horoszkóp

Pénteken úgy érezheted, hogy elszívják tőled a levegőt a többiek. Nem fogod ma mai napot élvezni, mert korlátok közé zárva érzed magad. Ha irodában dolgozol, mindenképpen nyisd ki az ablakot, és szívd magadba mélyen a levegőt, mert ez legalább megnyugtatja az idegeidet. Viszont jóval összeszedettebb vagy, mint máskor.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák – napi horoszkóp

Párod nyugalma téged is nyugodtabbá tesz. Érzed, hogy valami van a levegőben, amitől ingerlékenyebb és türelmetlenebb lehetsz. S éppen ezért jön most a lehető legjobbkor a társad támogatása. Engedd meg neki, hogy segítsen neked. Kérj tőle bármit, örömmel mond igent.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán – napi horoszkóp

A tegnapi lelkesedésed péntekre alábbhagy, ugyanakkor jóval józanabbnak is érezheted magad. Fontos, hogy ne kapkodj, legyél minél higgadtabb. Gondold át alaposan a dolgaidat, s ha kell, tervezd meg újra mindazt, amivel kapcsolatosan tegnap nagyon pozitív képet láttál magad előtt.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz – napi horoszkóp

A földdominanciának köszönhetően pénteken olyan nyugalom árad belőled, amivel talán még magadat is megleped. Ma minden nagyon könnyen megy, hiszen a kezedre játszanak a bolygók. Bármit terveztél mára, következetesen és nagyon eredményesen haladsz vele. A hétvége a tiéd!

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Kimerítő napnak tűnik a péntek a napi horoszkóp szerint

Kimerítő napnak tűnik a péntek a napi horoszkóp szerint (fotó: Getty)

Mérleg – napi horoszkóp

Minden olyan feladatban, ahol gyakorlatiasságra van szükség, remekelhetsz pénteken. Az ötletelés tehát önmagában kevés, ez a tettek ideje. Tegyél meg minden tőled telhetőt, ez a legjobb és legpraktikusabb javaslat mára. Nem mellesleg a családban is rendet tehetsz, amennyiben higgadt tudsz maradni…

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió – napi horoszkóp

Nagyon fontos találkozásokban lehet ma részed. Legyél figyelmes és visszafogott, hiszen ezekből a kapcsolatokból a későbbiek során sokat profitálhatsz. Nem mellesleg nagyon jó a meggyőző erőd, szóval bármit elérhetsz, amiben szívből hiszel. Ne hagyd elúszni a lehetőséget!

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas – napi horoszkóp

Ha követted a horoszkóp javaslatát, és leírtad az ötleteket, amelyek tegnap a fejedben jártak, érdemes a papírt elővenni, és higgadt fejjel áttekinteni a listát. Ma könnyedén átlátod, melyek azok a tervek, amelyek érdemesek a megvalósításra is. Sőt, most a megoldás felé vezető utat is megtervezheted.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak – napi horoszkóp

A péntek kétségtelenül a te napod. Ma végre visszaigazolást kapsz, hogy a lehető legjobb úton jársz a siker felé. Ez azért igazán lelkesítő a hétvége előtt, nem igaz? A dicséret jár neked. És te nem az a típus vagy, akinek gyorsan a fejébe szállna a siker. Csak így tovább! Haladj továbbra is a megkezdett úton!

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő – napi horoszkóp

Nyomasztónak, kimerítőnek érezheted a pénteki napot. Mintha ólomlábakon járnál, és a gondolataid sem olyan tempóban forognak, mint máskor. Lehet, hogy nehézkesebbnek érzed magad, viszont ilyenkor jóval alaposabb is vagy, és nem sikkadsz el az apróbb részletek fölött. Erre érdemes ma koncentrálnod.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak – napi horoszkóp

Találkoznod kéne pénteken valakivel, de nagyon tartasz ettől a beszélgetéstől. Jogosan érzed, hogy készül valami a levegőben, de az semmiképpen sem megoldás, hogy kerülsz mindenkit és mindenféle beszélgetést, mert ezzel a hozzáállással a jó lehetőségekről is lemaradsz. Ez a mostani is ilyen…

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top