Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. augusztus 29.: A szombat a sikerről szól

Szombaton bármibe fogsz, sikert arathatsz. Az iskolakezdés előtt pedig kifejezetten jól jönnek a támogató fényszögek. A napi horoszkóp szerint nagyon higgadtan szedhetsz össze mindent, amire szükség lesz a jövő héttől...

Kos – napi horoszkóp

Szombaton érdemes kicsit előre is tervezni. Gondold át már ma a jövő hetet, főleg akkor, ha – bármilyen szempontból – téged is érint az iskolakezdés. Most lesz türelmed a tanszereket is összeszedni, megvenni, becsomagolni. Azért persze az sem baj, ha kiélvezed az utolsó nyári napokat is!

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika – napi horoszkóp

Ha dolgozol szombaton, mindennel remekül haladhatsz. Mondhatni, teljesen utoléred magad azokkal a feladatokkal is, amelyeket esetleg halogattál az elmúlt napokban, hetekben. Ez pedig a szeptemberi kezdés előtt hihetetlen nyugalommal tölti el a lelkedet. Természetesen ma is jár neked a dicséret!

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek – napi horoszkóp

Nem leszel feldobott, ha szombaton dolgoznod kell. Újabb korlátnak érzed, hogy ezen a héten csupán egyetlen napod marad a pihenésre. Ezen nem tudsz változtatni, ezért teljesen fölösleges hergelned magad rajta. Az elmúlt héten négy napot kaptál cserében.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák – napi horoszkóp

Nyugtalan leszel szombaton. Akkor meg pláne, ha dolgoznod kell, mert úgy érzed, sürget az idő, és nem leszel kész mindennel időben. Próbáld elengedni magadból a pánikot, mert azzal csak még inkább akadályozod magad. Ha csak az adott feladatra figyelsz, gyorsan végzel, és lesz időd a sulikezdést is megtervezni.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán – napi horoszkóp

Most nem bánod, hogy dolgoznod kell, mert amit tegnap elkezdtél, azt szombaton be is tudod fejezni. Hatékony leszel, és jóval előbb végzel, mint ahogy reggel még gondoltad. Ez pedig kiváló lehetőség a pihenésre. Délután elégedetten dőlhetsz hátra. Az igazi kihívások a jövő héttől kezdődnek. Pihenj rá mindenképpen!

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz – napi horoszkóp

Rólad lehetne most a nyugalom szobrát mintázni. Fülig ér a szád, elégedett vagy, és csöppet sem zavar, hogy szombaton is dolgoznod kell. Ha pedig szabadnapot kaptál mára, az otthoni feladatokkal haladsz nagyon hatékonyan. A mai nap tökéletes felkészülés a szeptemberre, hiszen mostantól jönnek az igazán fényes lehetőségek…

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Izgalmas lehetőségeket tartogat a szombat a napi horoszkóp szerint

Izgalmas lehetőségeket tartogat a szombat a napi horoszkóp szerint (fotó: Getty)

Mérleg – napi horoszkóp

Szombaton hajlamos lehetsz mások helyett dolgozni. Pedig, ha nem kéred a többiek segítségét, az előbb-utóbb feszültséget szül benned. Senkinek sem jó, ha felrobbansz a méregtől. Igenis kérd meg a többieket, hogy ők is vállaljanak részt az otthoni feladatokból. Főleg, a gyerekek, akiknek ma még szünetük van…

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió – napi horoszkóp

A szombat ideális a tervezésre. A szeptember már az ajtódon kopogtat, s mielőtt pánikot okozna, érdemes mindent alaposan átgondolnod. Ma nagyon hatékonyan rakod össze a feladatokat, de a pénzügyekben is remekelsz. Persze, azt se felejtsd el, hogy mégiscsak ez a nyár utolsó szombati napja…

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas – napi horoszkóp

Nem dob fel a gondolat, hogy szombaton is dolgoznod kell. De aztán rájössz, hogy nagyon is termékeny a mai nap, és érdemes élned a kínálkozó lehetőségekkel. Olyan támogatókra találhatsz, akik felkarolhatják a terveidet. Szóval, bármit találták ki magadnak, a célodat akár már ma sínre teheted.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak – napi horoszkóp

Ha valakit nem zavar a szombati munkanap, az kétségtelenül te vagy. Kirobbanó formában érzed magad, s igazából most azt éreznéd akadálynak, ha csak a lábadat kellene otthon lógatnod. S ha már így alakult, és a kezedre játszanak a bolygók, akkor tényleg hozd ki a napból a lehető legtöbbet!

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő – napi horoszkóp

Az egész napot elszúrod, ha azon bosszankodsz, hogy ma is dolgoznod kell. Persze, ha olyan szerencsés vagy, hogy a szabadságodat töltöd, akkor egészen más a helyzet. Tölts minél több időt a szabadban, persze a szükséges óvintézkedések mellett, mert nagyon forró napot jelez mára a meteorológia…

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak – napi horoszkóp

Mindig nagyon jók a megérzéseid, s természetesen ez nincs másként szombaton sem. Egyre erőteljesebben érzed, hogy valami készülődik a levegőben. A benned lévő feszültséget ugyanakkor a párodra is átragasztod, ha nem figyelsz kellően. Márpedig ez tényleg nem szül semmi jót… Ugye, ismered az önbeteljesítő jóslatokat? Ezt kerüld el!

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top