Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. szeptember 2. – Feszült és nagyon érzékeny mindenki

A Szűz Nap és a Halak Hold kerül szerdán egymással szembe. A szeptemberi telihold érzékennyé tehet téged és mindenki mást is. És ez csak egy részlet mindabból, ami ma vár rád... Napi horoszkóp!

Kos – napi horoszkóp

Szerdán különösen fontos, hogy megőrizd a higgadtságodat, a nyugalmadat minden helyzetben. Valójában szerencsésnek érezheted magad, mert a telihold és a Vénusz-Szaturnusz szembenállásból viszonylag keveset érzékelsz, de a környezeted fölött viszont annál inkább összecsaphatnak a hullámok…

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika – napi horoszkóp

Bármilyen fontos feladatot halogattál eddig, nagyon jól tennéd, ha szerdán pontot tennél a végére, és nem tologatnád tovább a megoldást. A telihold energiája segít mindebben. Használd ki, hogy rád pozitív hatással van ez az egyébként feszültséget okozó konstelláció!

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek – napi horoszkóp

A szerdai telihold megfontoltságra, higgadtságra és gondolkodásra késztet téged. Át kellene ma gondolnod a jövődet. Mit és hogyan szeretnél az elkövetkező hónapokban tenni? Mi az, amiben változtatnod kéne, és mi az, amit el kell engedned? Mindenképpen tedd fel magadnak ezeket a fontos kérdéseket!

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák – napi horoszkóp

Szinte biztosan nagyon kritikus lesz veled valaki szerdán is. Nagyon fontos, hogy higgadt maradj, és ne sértődj meg a mondandóján. Vedd ezt egy utolsó próbatételnek, amit igenis meg tudsz oldani. Gondolkodj el a megjegyzéseken, szűrd le belőlük a tanulságot, a többit meg engedd el a füled mellett!

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán – napi horoszkóp

Szerdán nagyon visszafogottnak kéne lenned a költekezést illetően. Jól tennéd, ha átgondolnád pontosan a szeptemberi kiadásokat, bevételeket. Készíts ma pontos listát, táblázatot, mérd fel előre a pénzügyeidet. Még nagyon a hónap elején vagy, s most könnyen túllépheted a keretedet…

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz – napi horoszkóp

A szerda reggeli telihold téged közvetlenül érint. Nagyon fontos, hogy próbálj minél visszafogottabb maradni, a kritikát, megjegyzéseket pedig most tényleg tartsd meg magadnak. Hidd el, nagyon utálnád, ha egy-két nap múlva furdalna a lelkiismereted, és bocsánatot kéne kérned a másik embertől…

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Feszült, megterhelő nap a szerda a horoszkóp szerint

Feszült, megterhelő nap a szerda a horoszkóp szerint (Fotó: Getty)

Mérleg – napi horoszkóp

A forró augusztusi napokat követően nagyon hirtelen változott meg az időjárás. A szervezeted ennyire gyorsan nem képes reagálni a lehűlésre, ezért, ha nem figyelsz magadra, nagyon könnyen megfázhatsz, lebetegedhetsz. Ez pedig nem jönne jól rögtön a hónap elején. Igaz, szeptemberben is lesznek meleg őszi napok, de azokra még várni kell egy kicsit.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió – napi horoszkóp

Legyél nagyon óvatos az utakon szerdán. Téged ugyan nem a telihold visel meg a leginkább szerdán, hanem a Vénusz-Szaturnusz szembenállás feszült energiáját érezheted. Tényleg legyél a lehető legtürelmesebb mindenkivel. Ha kell, inkább indulj előbb, és haladj lassabban, így biztosan célba is érhetsz…

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas – napi horoszkóp

Nagyon könnyen kirobbanhatnak szerdán a családi viták és konfliktusok. Most tényleg nagyon józannak kéne maradnod. Ha lehet, napold el a legfontosabb otthoni megbeszéléseket. Egyszerűen kérj időt a többiektől. Ez a nap nem alkalmas az egyeztetésekre. Most képtelenek lennétek kompromisszumot kötni egymással.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak – napi horoszkóp

A telihold és a Vénusz-Szaturnusz szembenállás is igen erőteljesen hat rád szerdán. Nem leszel könnyű helyzetben. De te nagyon fegyelmezett ember vagy, s ha megőrzöd a higgadtságodat, nem lehet baj. Ha érzed, hogy megy fel benned a pumpa, inkább lélegezz mélyeket, mintsem olyasmit mondj, amit később megbánsz.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő – napi horoszkóp

Szerdán okosan tennéd, ha eltennéd a pénztárcádat, a bankkártyádat, és mellőznél minden vásárlást. Hajlamos lehetsz ugyanis meggondolatlanul és nagyon sokat költeni. Még nagyon a hónap elején jársz, és ha már most mínuszba kerülsz, egész hónapban bánni fogod, hogy túlköltötted magad.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak – napi horoszkóp

A jegyedben áll a telihold, amitől pedig elképesztően érzékeny leszel. A szerda egyáltalán nem a te napod lesz. Próbáld megőrizni a higgadtságodat, s bár nem lesz könnyű, de legalább törekedj rá. Közben pedig gondolj arra, hogy ez is csak egy múló folyamat, ami hamarosan véget ér…

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top