Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. szeptember 7.: Csodaszép hétfő

Kívánni sem lehetne kedvezőbb hét kezdést. Csodásan szép fényszögek rajzolódnak ki az égen, amelyek most nagyon pozitívan támogatják a csillagjegyeket. A napi horoszkóp szerint kihagyhatatlan a mai nap!

Kos – napi horoszkóp

Már a hétfő is sikereket sejtet. Szóval, érdemes minden erődet bevetni, mert nagyot léphetsz előre. Nézd át alaposan a terveidet, a célokat, s mindazt, amit kitűztél magadnak mára. Most nagyon könnyen kiszúrhatod az esetleges hibákat. Aztán pedig szorgalmas munkára fel!

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika – napi horoszkóp

Meg se forduljon a fejedben a panasz gondolata hétfőn! Ma ugyanis neked kedveznek a bolygók, bármilyen különleges fordulat megtörténhet az életedben. A kemény és szorgalmas munka eredményét hamarosan leszüretelheted. Már nagyon régóta vársz erre a pillanatra! Pici türelem, hamarosan eljön.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek – napi horoszkóp

A hónap eleje mindig tartogat neked kihívásokat, most is. Hétfőn szinte biztosan számos “nem szeretem” feladat vár rád. Jusson eszedbe, minél inkább ellenállsz, annál több szenvedéssel juthatsz csak a végére. Ellenben, ha nyitott szívvel fogadod, és megpróbálsz örömet is találni benne, mindennel pikk-pakk kész leszel.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák – napi horoszkóp

Igen, mondhatnád, hogy másoknak mennyivel jobb, könnyebb, és más, mint neked. De mégsem kéne magadat ilyen gondolatokkal gyötörni. Nem mellesleg pontosan tudod, hogy amikor szívből örülsz mások sikerének, azzal teszel magadnak a legnagyobb szívességet. Ilyenkor indul be nálad is a pozitív fordulat.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán – napi horoszkóp

Ha az elmúlt héten megfogadtad a horoszkóp javaslatait, és óvatosan, megfontoltan bántál a pénzzel, ma nagyon elégedett lehetsz magaddal, és a pénzügyeiddel is. Sokkal jobban állsz ugyanis, mint remélted. Persze, ez még nem ok a költekezésre, de egy apró ajándékot mindenképpen megér…

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz – napi horoszkóp

Ahogyan az előző, ez a mostani heted is csodaszépen indul. Minden a kezedre játszik, hogy a lehető legtöbb sikert, elismerést gyűjtsd be. S most olyan nyugalom és lelki béke járja át a szívedet, amit talán meglehetősen régen éreztél utoljára. Persze, ez sem jogosít fel, hogy hátradőlj, de van okod a bizakodásra…

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Csodaszép napot jelez hétfőre a horoszkóp

Csodaszép napot jelez hétfőre a horoszkóp (fotó: Getty)

Mérleg – napi horoszkóp

Hétfőn mindenkivel könnyen szót értesz, akinek kellemes és vonzó a stílusa. S mivel ezek a személyiségjegyek rád is illenek, úgy érezheted, hogy valódi emberedre találtál. Ki tudja, talán így is lesz. Mindenesetre bármi is történik körülötted, veled, semmiképp se dönts elhamarkodottan. Persze, ez nem is igazán jellemző rád…

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió – napi horoszkóp

Hétfőn nagyon könnyen kijössz a többiekkel. Nem mellesleg valami egész váratlan, ám de izgalmas esemény, találkozás is történhet veled. Nyisd ki a szemedet, és legyél figyelmes. Az éberség a konyhára is hamarosan nagyon sokat hozhat. Az estét töltsétek kettesben a pároddal…

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas – napi horoszkóp

Talán kicsit már bele is fáradtál, hogy folyton a pénzt kell számolnod. Könnyen lehet, a reményt is elveszítetted, hogy helyére álljon végre az anyagi helyzeted. S amikor a legkilátástalanabbnak látod, érzed a helyzetedet, épp akkor történnek a legnagyobb csodák. Akár már hétfőn is…

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak – napi horoszkóp

A hétfő remek nap ahhoz, hogy végre befejezd, megvalósítsd mindazt, amit eddig csak a fejedben fontolgattál, vagy hosszabb ideje halogatsz. Ma muszáj a tettek mezejére lépned, különben fürge halként úszik ki a kezedből a lehetőség. Ugye, nem szalasztod el?

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő – napi horoszkóp

Hétfőn nem igazán érzed magad topon, pedig fontos dolgokat kéne alaposan átgondolnod. A jövőd a tét, tehát kizárólag magadnak teszel szívességet mindezzel. Lehet, hogy nehezen szánod rá magad az újbóli elemzésre, de aztán gyorsan rájössz, hogy ez mennyire fontos és hasznos.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak – napi horoszkóp

A kapcsolatok egyre fontosabbá válnak ezen a héten. Már hétfőn is esélyt kapsz rá, hogy megszilárdítsd, rendezd valakivel a kapcsolatodat. Ha nagyon nincs kedved hozzá, ne erőltesd, de azt tudnod kell, hogy ezt a találkozást ezen a héten biztosan nem kerülheted el. Jobb mielőbb időt szakítani rá.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top