Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek tökéletesen olvasnak a többiekben

Néhány csillagjegyet nagyon könnyű megfejteni, mert nyitottak és őszinték. Mások is őszinték, de nem az első pillanatban. Ezek a csillagjegyek ugyanakkor bárkin könnyedén átlátnak, sőt, valósággal olvasnak a többiekben. A horoszkóp most az ő titkaikat fedi fel.

Gondolkodtál már rajta, mégis hogyan lehet az, hogy néhány ember szinte belelát és olvas a többiekben? Másoknak ez csöppet sem egyszerű, és egyáltalán nem képesek kitalálni a környezetük következő lépését, gondolatát. Nos, a horoszkóp szerint ezeknek a csillagjegyeknek mindez nagyon könnyen megy. Született médiumok is lehetnek, de legalábbis rendkívül jól olvassák a többiek mozdulatait, a testbeszédet. Vajon mi a titkuk? Íme minden fontos részlet.

Skorpió

A Skorpió teljesen kiszámíthatatlan, és gyakran követhetetlen is. Nem véletlenül tartják őt a legtitokzatosabb csillagjegynek. Úgy tűnhet, mintha egészen máshol járna a tekintete, a gondolata, közben meg a legapróbb részlet fölött sem sikkad el a figyelme. Miközben a gondolatait egyáltalán nem könnyű kitalálni, ő szinte pontosan tudja, miben mesterkednek, vagy mit gondolnak a többiek. Bámulatosan könnyen átlát mindenkin, előtte semmi sem maradhat titokban.

Ezek a csillagjegyek tökéletesen olvasnak a többiekben

Ezek a csillagjegyek tökéletesen olvasnak a többiekben (Fotó: Getty)

Szűz

A Szűzről sokan nem is feltételezik, mennyire szereti a humort, a vidámságot. Szívesen űz tréfát a többiekből, és nem sértődik meg mások viccein. Előtte sem maradhat titokban egyetlen részlet sem, de az apró mozaikdarabkákból is könnyedén összerakja fejben a teljes képet. S ugyan megoszt magáról némi információt, s mindig úgy teszi, hogy a többiek azt érezzék, mindent elmondott, pedig a valóság közel sem ez. Miközben olvas a többiekben, róla valójában alig tudni valamit. Nagyon kevés embernek mutatja meg az igazi arcát.

Bak

A Bak nagyon mélyen retteg, hogy hibázni fog. A kudarcot képtelen lenne feldolgozni, s ezért inkább csak óvatosan adagolja az információkat magától. De épp ettől tűnik annyira misztikusnak, titokzatosnak. Ő sosem fogja megengedni, hogy a többiek előre tudhassák a következő lépését, ellenben ő mindenkinél eléri, hogy kiszámíthatóak legyenek. S miközben sokan azonnal bizalmat szavaznak neki, ő ritkán teszi meg ugyanezt. Nagyon könnyen megnyílnak előtte a többiek, s innentől könnyű dolga van, hogy olvasson a lelkükben…

Vízöntő

A Vízöntő általában nem az a cserfes, beszédes típus. De kétségtelenül az egyik legfigyelmesebb, aki elképesztő tehetséggel olvassa a testbeszédet. A legapróbb rezdülést is észreveszi, így a másiknak meg sem kell szólalni ahhoz, hogy pontosan tudja, mit gondol, hogyan érez az adott pillanatban. Még sejtelmesebb a viselkedése, amikor úgy érzi, a jövőbeni események számára fájdalmasan végződhetnek. Már pedig a megérzései, az intuíciója sosem hagyja őt cserben. Nem véletlen, hiszen ő is médiumnak született.

(via bold sky)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top