Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. szeptember 10. – Visszatér a múlt csütörtökön

Csütörtökön a Mars retrográdba fordul, s vele együtt ismét hat bolygó emlékeztet a múltra. Amikor ennyire sok planéta végez hátráló mozgást, mindig előkerülnek a régi témák... Napi horoszkóp!

Kos – napi horoszkóp

Uralkodó bolygód, a Mars néhány nap múlva kilépett volna a jegyedből, ha ma nem fordul retrográdba. S épp ezzel teszi neked a legnagyobb szívességet, hiszen még hosszú ideig támogat téged. Mostantól viszont számtalan emléket idéz fel, s biztosan visszaköszönnek olyan múltbeli események, amelyektől inkább menekültél volna… Ne tedd!

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika – napi horoszkóp

Rád a Mars hátráló mozgása most kevésbé hat, de ennek ellenére a tudattalanból hozhat fel olyan témákat, amelyeket a múltban kerültél. Bármivel szembesülsz akár már csütörtökön is, próbáld megérteni, miért hozta eléd ismét az élet. A menekülés nem megoldás. Most főleg nem.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek – napi horoszkóp

Jó napod lehetne csütörtökön is, de most számolnod kell a konfliktusok lehetőségével is. Úgy érezheted, több fronton kell megfelelned, helytállnod, amire képtelen vagy. A munka és a család is feszíti az idegeidet. Próbálj minél higgadtabb maradni! Szerencsére ez a feszültség, ahogy jön, pontosan olyan gyorsan el is múlik.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák – napi horoszkóp

Nem hoz lázba a retrográd Mars, mert a munkahelyeden szembesít valamilyen régi problémával. Könnyen lehet, visszatér egy olyan kolléga, akivel korábban egyáltalán nem találd a hangot. De az is lehet, ismét olyasvalamivel kell foglalkoznod, amivel már nagyon nem szeretnél. Fogadd el, most nem tehetsz mást!

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán – napi horoszkóp

A hátráló Mars számodra különleges lehetőséget villant fel újra. Nem biztos, hogy ma, de október végéig szinte bizonyosan előkerül valami a múltból, amit korábban félbehagytál, és most újabb esélyt kapsz a megvalósításhoz. Legyél természetesen figyelmes már csütörtökön is, meg ezentúl mindennap…

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz – napi horoszkóp

Lehet, hogy van valaki a közeledben, aki folyamatosan mondja a magáét. Lehet, hogy rettentően idegesítő, de mégis fontos, hogy próbáld figyelmen kívül hagyni. Ha kritikusan leszólod, nagyon megbántod a megjegyzéseddel. Lehet, hogy igazad van, és a kritikán elgondolkodhatna, de a lelkiismeretedet is piszkálni fogja…

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

A horoszkóp szerint csütörtökön visszatér a múlt...

A horoszkóp szerint csütörtökön visszatér a múlt… (Fotó: Getty)

Mérleg – napi horoszkóp

A hátráló Mars olyan embert hoz vissza az életedbe, aki egykor közel állt a szívedhez. Úgy tűnik, még nem rendeztetek le mindent egymással, de most ismét lehetőséget kapsz, hogy lezárd végleg a múltat. Bármilyen vonzó, bármennyire megmozgatja a fantáziádat, most nagyon igaz, hogy felmelegítve csak a töltött káposzta jó…

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió – napi horoszkóp

A Mars a te uralkodó bolygód is. A Kos jelében fordul mától retrográdba, s számodra ez olyan feladatokat jelent, amelyekkel korábban már foglalkoztál. Talán akkoriban nem értél a végére, vagy valamiért újra aktuálissá vált. Nem mellesleg az egészségedre is figyelj, mert könnyen kiújulhat valamilyen korábbi probléma.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas – napi horoszkóp

A Kosban hátráló Mars lassításra int téged. Ha továbbra is gőzerővel száguldasz előre, nem veszed észre a legjobb lehetőségeket. Egyszerűen elrobogsz amellett, amit az élet felkínálna neked. Szóval, mostantól érdemes nagyon figyelmesnek, körültekintőnek, visszafogottnak lenned. Nem lesz könnyű, de megoldod.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak – napi horoszkóp

Családi problémák kerülhetnek ismét a felszínre csütörtökön. Lehet, hogy a könyöködön jön ki az egész, mégis próbálj a lehető legtürelmesebb és legtoleránsabb lenni a többiekkel. Hallgasd meg őket ítélkezés nélkül. Könnyen lehet, tudnak olyasmit mondani, amit eddig nem vettél észre…

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő – napi horoszkóp

Csütörtökön úgy érzed, minden és mindenki a múltat hozza eléd. Nos, mindig csak olyasmivel szembesülsz, amit korábban nem oldottál meg. Mindenképpen második esélyként fogd fel, történjen ma bármi. Olyan lehetőségként, amikor rendezheted véglegesen a múltban elrendezetlen szálakat.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak – napi horoszkóp

Csendre, nyugalomra vágysz, ehhez képest valaki folyamatosan mondja a magáét, zavar a munkádban, a koncentrálásban. Pufoghatsz magadban, vagy megkérheted, hogy kicsit csendesedjen már el. Utóbbi okosabb választás. Ha felhúzod magad rajta, estére olyan dühös leszel, hogy a párodat is megbánthatod.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top