Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek jól elvannak egyedül is

Ezek a csillagjegyek valójában párkapcsolat nélkül is jól elvannak a világban. A horoszkóp szerint őket egyáltalán nem aggasztja a szinglilét. Vajon te köztük vagy?

Néhány csillagjegy el sem tudja képzelni az életét párkapcsolat nélkül. Ha egyedül vannak épp, magányosnak, elhagyatottnak érzik magukat, s nagyon nem találják a helyüket a világban. Nem így a következő csillagjegyek. Őket valójában kicsit sem zavarja, amikor nincs párjuk, és semmi kifogásuk nincs a szingliséggel sem. A horoszkóp szerint jól elvannak egyedül is. Vajon te köztük vagy?

Ikrek

Az Ikrek a szíve mélyén nagyon vágyik a párkapcsolatra, de igazából akkor sem esik kétségbe, ha épp egyedül él. Az unalmas, kiszámítható kapcsolatoknál szerinte a szingliség is sokkal izgalmasabb. Inkább alkalmi viszonyokba bonyolódik, mintsem elkötelezze magát olyan társ mellett, aki hosszú távon egyáltalán nem mozgatja meg a fantáziáját. Nem szereti az elvárásokat, a kötelezettségeket sem, neki kell, hogy ugyanúgy élhesse az életét a párkapcsolatában is, mint előtte.

Ezek a csillagjegyek egyedül is jól érzik magukat

Ezek a csillagjegyek egyedül is jól érzik magukat (Fotó: Getty)

Szűz

A Szűz meglehetősen válogatós típus, ha párkapcsolatról esik szó. Ő soha nem választana partnert csupán azért, hogy ne legyen egyedül. Társának meglehetősen sok elvárásnak kell megfelelnie, s ezért gyakran él egyedül, mert nem találja az igazit. Ha nem muszáj, nem alkalmazkodik, s amikor egyedül él, csak a saját elvárásait kell követnie, és azt teheti, amit jónak gondol. Persze ő is vágyik a boldog és szeretetteljes párkapcsolatra, csak viszonylag ritkán talál rá. Viszont, ha rátalál, nagyon becsüli őt… 

Nyilas

A Nyilas társasági ember. S mivel sokan kedvelik őt, és nagyon sok barátja van, nem is mindig vágyik az elköteleződésre. Eleinte boldogabb szingliként éli a függetlenek kötetlen életét. Aztán persze nála is eljön az idő, amikor megérinti a valódi szerelem érzése. Ilyenkor már örömmel adja át magát a tartós párkapcsolatnak. De az is biztos, hogy csak olyan partner mellett érzi jól magát, akitől teret és önállóságot kaphat. Ha ez nincs meg, inkább az egyedüllét mellett dönt.

Vízöntő

A Vízöntő nagyon más, mint a többi csillagjegy. A hagyományos, bevált dolgok őt alapból untatják. Persze, neki is szüksége van a párkapcsolatra, de nem esik kétségbe, ha épp nincs senkije. Az átlagossal nem éri be, és nála az sem ritka, hogy nem köti össze az életét a társával hosszú évek múltán sem. Az önállósága, a szabadsága nagyon fontos számára, ha ezt megkapja, hűséges és kitartó partner válik belőle. Ellenkező esetben ő is inkább az egyedüllétet választja.

 

( via your tango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top