Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. szeptember 11. – Estére kipukkad a feszültség

A napok óta érezhető feszültség pénteken késő este éri el csúcspontját. Ekkor viszont lufiként pukkad ki, és mindenki megkönnyebbülhet. Addig viszont ki kell bírni valahogy a napi horoszkóp szerint...

Kos – napi horoszkóp

Munkahelyeden alakulhat feszültség pénteken. Talán az egyik kollégával nem találod a közös hangot, de az is lehet, olyan feladatot bíznak rád, amit nem szívesen vállalsz el. Jobb, ha nem problémázol rajta, inkább csináld meg minél előbb, és el is felejtheted az egészet.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika – napi horoszkóp

Okosan kell fogalmaznod pénteken minden helyzetben és mindenkivel. Legyél minél tudatosabb, és csak olyasmit mondj, írj le, amit később is nyugodt szívvel tudsz vállalni. Ellenkező esetben nagyon kínos helyzetben találhatod magad. Erre meg semmi szükséged, pláne a hétvége előtt.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek – napi horoszkóp

A családban lehetnek viták pénteken. Legyél minél türelmesebb a többiekkel, ha teheted, sétálj munka után, vezesd le magadból a feszültséget. Holnapra szinte semmit sem érzel az egészből. Kár lenne a csodaszép hétvégét vitákkal, veszekedésekkel elrontani.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák – napi horoszkóp

Figyelmesen közlekedj pénteken egész nap. És most még inkább fontos, hogy figyeld a megérzéseidet. Az intuíciód megsúgja, merre menj, mi a legjobb útvonal, ha például autót vezetsz. Az is lényeges, hogy időben indulj el, mert akkor nyugodtan, feszültség nélkül érkezhetsz célba.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán – napi horoszkóp

A pénz ismét előtérbe kerül. Az elmúlt napok pozitív hírei után könnyen lehet, pénteken nem várt kiadással kell számolnod. Az mindenképpen vigasztalhat, hogy okosan terveztél, és legalább ki tudod fizetni minden gond nélkül. Bosszantó persze, mert valamiről biztosan le kell mondanod cserébe.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz – napi horoszkóp

A pénteki feszültség téged érint a legerőteljesebben. Nagy szükséged lesz az önuralmadra, ha el akarod kerülni a vitákat. Érthető, ha ki nem állhatod a ködösítést, hiszen te egyenes és őszinte jellem vagy. Azzal nem tudsz mit kezdeni, ha a másik nem mondja ki az igazságot. Csak elfogadni tudod.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

A feszültség átmenetileg véget ér a horoszkóp szerint

A feszültség átmenetileg véget ér a horoszkóp szerint (Fotó: Getty)

Mérleg – napi horoszkóp

Igazán szerencsésnek érezheted magad, mert kimaradsz a pénteki feszült hangulatból. Kivételesen próbálj csak a saját dolgaidra koncentrálni, és ne bonyolódj bele a többiek vitáiba. Hagyd, hadd rendezzék maguk a nézeteltéréseiket. Most ez az egész tényleg nem tartozik rád. Hálás lehetsz érte.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió – napi horoszkóp

Szerencsés vagy, mert téged nem érint közvetlenül a pénteki feszült hangulat. Viszont érzékenységedből fakadóan könnyen átragadhat rád is a többiek vibrálása. Próbálj kimaradni belőle, ha lehet, dolgozz egyedül, vagy töltsd a szabadidőt sétával, lazítással. Nem kell átvenned a negatív energiákat!

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas – napi horoszkóp

Pénteken nem leszel a legjobb passzban. A munkahelyeden is érhetnek feszültségek, de otthon sem nyugodhatsz meg. Úgy érzed, mindenki tőled várja a megoldást. A leghelyesebb, amit tehetsz, hogy felteszed a kezedet, és időt kérsz. Valójában sokkal gyorsabban oldódik meg minden, mint most még sejtenéd.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak – napi horoszkóp

A közlekedésben legyél figyelmes és óvatos. Sok lesz ma a feszült, ideges, nyugtalan ember az utakon, és a tömegközlekedésben egyaránt. Ne vedd át a többiek negatív rezgését. Legyél visszafogott és nagyvonalú. Nem mellesleg most különösen igaz lesz, hogy egyetlen mosollyal oldhatod a feszültséget.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő – napi horoszkóp

Tekintsd úgy a pénteket, mint a hét utolsó tesztjét, kihívását, aminek meg tudsz felelni, ha következetes vagy. Figyelj a pénzedre, nagyon megfontoltan költekezz, és legyél egészségtudatos is. Mivel nem szereted, amikor „szabályozni” akar az élet, így nem lesz könnyű teljesítened a kihívást. De épp ettől kihívás…

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak – napi horoszkóp

Egész héten érezted a növekvő feszültséget, aminek csúcspontja pénteken késő este lesz. Ha eddig kibírtad viták, félreértések, sértődések nélkül, a mai napot is ki kell még bírnod. A régi ismerősöket azért sodorja az élet ismét hozzád, mert valamit még nem rendeztetek. Ideje szembenézned és megbeszélni mindent. Ha sikerül, fellélegezhetsz.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top