Horoszkóp

Így öregszenek meg a csillagjegyek a horoszkóp szerint

Vajon hogyan öregszenek meg a csillagjegyek? S hogyan változik a személyiségük idős korukra? A horoszkóp mindenkiről fellebbenti a fátylat?

Ki nem szeretne picit a jövőbe pillantani? A horoszkóp segít, hogy 15, 20 vagy akár 30 évvel előretekintve láthasd magad. Hogyan öregszel? Hogyan viseled majd a nyugdíjas éveket? S mit teszel idős korodban? Íme a jövőbeni lehetőségek!

Kos

Kos jegyűként te sosem veszíted el a kíváncsiságodat, az életörömöt, mindig is nagyon fiatal maradsz lélekben, mindegy, hányadik életévedet taposod épp. Minél idősebb leszel, annál több csínyt követsz el a párod ellen. Persze mindezt szeretetből teszed. Melletted sosem lesz unalmas az élet. Sőt, talán a legjava csak épp ekkor kezdődik…

Bika

Bika jegyűként szinte biztos, hogy vidéken éled az idős éveidet. Kertet gondozol, a saját gyümölcseidet, zöldségeidet eszed. S te mindig tudsz majd magadról gondoskodni. Még az is lehet, hogy a nyugdíjas éveidet utazással töltöd. Nem rossz kilátások, nem igaz?

Ikrek

Ikrek jegyűként téged imádni fognak az unokák, mert hihetetlen sztorikat mesélsz nekik a fiatal korodról. Az is biztos, minél idősebb leszel, annál bölcsebbé is válsz. Remek javaslatokat, tanácsokat adsz majd a fiatalabb generációnak. A társasági életed pedig még pezsgőbb lesz, mint amilyen fiatalon volt.

Rák

Rák jegyűként a párkapcsolat, a család és persze az unokák töltik ki a mindennapjaidat a nyugdíjas éveidben. Te leszel a tökéletes nagypapa/nagymama, akire bármikor rá lehet bízni a gyerekeket. Arra mindenképpen figyelned kell, hogy az aggódásra még inkább hajlamos lehetsz, pedig ezzel senkinek sem teszel jót…

Oroszlán

Oroszlán jegyűként te idős korodban is ugyanúgy vágysz a figyelemre, mint az életed bármely más szakaszában. S mindig kitalálsz majd valamit, hogy elérd, mindenki csak veled foglalkozzon. Az is biztos, hogy kifogyhatatlan leszel az életedről szóló humoros történetekből. A legboldogabb akkor leszel, amikor az egész család veled tölti az időt.

Szűz

Szűz jegyűként rólad lehetne mintázni a valódi nagymamát/nagypapát. Te ugyanis idős korodban sem adsz lejjebb a maximalizmusból, s mindent megteszel, hogy a tőled telhető legjobbat adhasd. Gyerekeid örömmel bízzák rád az unokákat, mert pontosan tudják, rád mindenkor és mindenben számíthatnak. S te tényleg a legjobbra tanítod őket.

Így öregszenek a csillagjegyek a horoszkóp szerint

Így öregszenek a csillagjegyek a horoszkóp szerint (Fotó: Getty)

Mérleg

Mérleg jegyűként könnyen lehet, hogy idősek otthonába költözöl. De az is biztos, te leszel a társaság motorja, aki mindig vidám, és örömmel táncol, beszélget, és felfrissíti a társasági életet. De az is lehetséges, hogy az unokáid életét teszed még boldogabbá. A párkapcsolatod is kiegyensúlyozott és harmonikus lesz, olyan, amire egész életedben vágytál.

Skorpió

Skorpió jegyűként egyre bölcsebb és gondolkodóbb leszel, ahogy öregszel. Ugyanakkor külsőleg mintha egyáltalán nem fogna rajtad az idő, egyre fiatalosabbnak tűnsz majd. Idős korodban még titokzatosabbnak és sejtelmesebbnek tűnsz mások szemében. A spiritualitás fontos szerepet kap az életedben, de az is fontos, hogy megmaradjon benned a szenvedély.

Nyilas

Nyilas jegyűként az idő előrehaladtával egyre inkább kifinomul a humorod. A családod, a barátok még inkább imádják majd a társaságodat, mert könnyesre nevetik magukat melletted. Őrizd meg az optimizmusodat, s mindig lásd a szivárványt a legsötétebb felhők mögött is. A nyugdíjas éveid így lehet igazán vidám és boldog, amilyennek te szeretnéd látni magad.

Bak

Bak jegyűként a család számodra is egyre fontosabb szerepet kap, ahogy öregszel. Vélhetően a nyugdíjas éveidben is vállalsz munkát, pedig olyan sokat dolgoztál egész életedben, hogy ideje lenne megpihenned. Csak azt és csak annyit vállalj, ami örömmel tölt el. Megérdemled, hogy élvezd a munkád gyümölcsét. Valódi nyugalom, béke, harmónia vár rád.

Vízöntő

Vízöntő jegyűként minél idősebb leszel, annál inkább felébred benned a valódi gourmand. Rájössz, hogy az élet túl rövid ahhoz, hogy ne kóstolnál bele szó szerint is a világba. Nagyon sok utazás vár rád, s nagyon sok gasztronómiai élmény. Egyre több újdonságot próbálsz ki, amire nem jutott időd korábban. Lélekben te is örök fiatal maradsz, s így is tekintesz az életedre.

Halak

Halak jegyűként számodra a természet egyre több örömet tartogat, ahogy múlnak fölötted az évek. Könnyen lehet, vidékre költözöl, s amennyi időt csak lehet, a szabadban töltesz. Szívesen sétálgatsz egyedül, s töltöd fel a lelkedet. A családod támogatására, segítségére mindenben számíthatsz. Végre megengeded magadnak a minőségi időt is. Jól is teszed majd…

Ez is érdekelhet Megnézem

(via her way)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top