nlc.hu
Horoszkóp

Ez a csillagjegy lesz a barátod

Mutatjuk, melyik csillagjegy lesz az igaz barátod

A barátság még értékesebb, mint a szerelem, most megmutatjuk, melyik csillagjegy illik hozzád, és lesz belőle örök barát egy életen át.

Egy igaz barát mélyen kapcsolódik hozzád, és tényleg szólhat örökké a szeretete. Ha már megtaláltad a legjobb barátodat, akkor szerencsés vagy, de ha még csak keresed, akkor segítünk, és megmutatjuk, melyik csillagjegy illik hozzád a barátságban.

Ha Kos vagy

A Kos arra született, hogy a kihívásokat keresse, ezért mindenképp egy kalandos lelkű csillagjegy illik hozzád, amikor barátokról van szó. Ez pedig egyértelműen az egyik legizgalmasabb csillagjegy lesz az Ikrek személyében. Ha szeretnéd, hogy érdekes és lángoló barátságban legyen részed, akkor az Ikrek a te embered.

Ha Bika vagy

A Bikák gyakran hedonisták és olyan megbízhatóak, hogy senki sem ingathatja meg őket, ha hisznek egy ügyben vagy egy emberben. A Bika számára a legjobb barát a Halakban rejtőzik, aki kedves és gyengéd, ezzel egyrészt ellensúlyozza a Bika makacsságát, másrészt pedig értékeli, hogy a Bika olyan kitartóan védi őt.

Ha Ikrek vagy

Az Ikrek szívében kaland van, és ha nem egy Kossal kötnek örök barátságot, akkor pont nekik való a domináns Oroszlán, aki segíti az Ikreknek eligazodni az élet útvesztőjében és a hangulatok hullámvölgyeiben. Az Oroszlán hálásan fogadja az Ikrek gondoskodását és teljes szívvel mellette áll.

Ha Rák vagy

A Rák a gyakori hangulatingadozásairól is híres, ezért kicsit nehéz vele barátkozni, mert kiismerhetetlen. Pedig ha a szívedbe fogadsz valakit, akkor kedves és támogató vagy vele. Olyan barátot érdemelsz, aki képes lépést tartani a hangulatoddal és elég türelmes veled, ezért számodra a Bika a megfelelő örök barát.

Melyik csillagjegy lesz a legjobb barátod?

A csillagjegyedhez illő barátokat mutatunk (Kép: Unsplash)

Ha Oroszlán vagy

Az Oroszlán egyértelműen vezető típus, lehengerlő stílussal, akit mindenki rögtön megkedvel. Sok barátja van, mert ellenállhatatlanul vonzódik hozzá a legtöbb csillagjegy. De az Oroszlán számára ezek a barátságok gyakran nem elég mélyek, ha igazi barátra vágysz, akkor a Mérleg jegyben fogod megtalálni, aki még több kalandot visz majd az életedbe.

Ha Szűz vagy

A Szűz természetes szégyenlősséggel van megáldva, ezért nem olyan egyszerű számára a barátkozás. Megválogatod, kiben bízhatsz, de ha valaki a bizalmadba férkőzik, akkor mindent beleadsz a barátságba. Egy nyugodt és kedves Skorpió tökéletes barát lesz, hiszen mindketten értékelitek a csendet és garantáltan fantasztikus kávézásokban lesz részetek együtt.

Ha Mérleg vagy

A Mérleg spontán csillagjegy, akinek rengeteg haverja van, mert úgy érzik melletted az emberek, hogy különlegesek és szerethetők. Ha igazán mély barátságot keresel, akkor egy kalandvágyó csillagjegyre lesz szükséged, aki minden bolondságba beugrik rögtön, ehhez pedig a Nyilas a megfelelő jelölt.

Ha Skorpió vagy

A Skorpió intenzív érzelmeivel nem mindenki tud jól bánni. Mindent ötszörös intenzitással élsz meg, és a rejtett igazságokat keresed. Megbízható és őszinte barátra van szükséged, aki nem fogja elárulni a bizalmadat, és csillapítja az érzelmeidet, ez pedig a Rák.

Ha Nyilas vagy

A Nyilasnak szüksége van arra, hogy nyomot hagyjon a világban. Az életedet úgy irányítod, hogy a vágyaidat és céljaidat mindenképp elérd, és egyetlen kalandból sem akarsz kimaradni. Ha rátalálsz az igaz barátodra, akkor mindent meg fogsz tenni érte, családtagnak tekinted, ezért számodra a Mérleg jelenti majd azt a különleges embert, akiben teljesen megbízhatsz és még a kalandokra is elkísér.

Ha Bak vagy

A Bak egyértelműen a céljaiért él. Mindig azon vagy, hogy elérd a legújabb célt, fejlődni és növekedni akarsz. Sajnos közben hajlamos vagy elfeledkezni a barátkozásról, nem emeled fel a telefont, és nem emlékszel a fontos emberek szülinapjára. Kiszámítható barátra van szükséged, aki önzetlen és megértő, ezért a Halak lesz számodra az örök barát.

Ha Vízöntő vagy

A Vízöntő egyik nap imádja a társaságot, a másik nap pedig nem akar látni maga körül senkit. Nehéz ezt követni barátként, ezért való a Nyilas hozzád, aki kellően könnyed és kalandvágyó, egy pillanatig sem fogja zavarni, ha vissza akarsz húzódni, és ugyanott fel tudod venni a fonalat vele, amikor készen állsz a társasági életre.

Ha Halak vagy

A Halak mélyen érző csillagjegy, aki szeretné teljes mértékben megismerni egy barát lelkének minden rezdülését. Ha bajban van egy barátod, akkor azonnal a segítségére sietsz és erős támaszt jelentesz neki. Egy kedves Bika való melléd, aki megtölti az életedet pozitív gondolatokkal és jósággal.

Via

Olvass többet a csillagjegyekről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top