Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. szeptember 18. – Nagy tervek szövődnek pénteken

Pénteken gondolkozhatsz nagyban, álmodhatsz nagyot, de a részletek fölött nem sikkadhat el a figyelmed... Mindenképpen érdemes a napi horoszkóp javaslatát megfogadni.

Kos – napi horoszkóp

Könnyen lehet, pénteken a pároddal kapcsolatosan gondolkodsz nagyban. S ez nem is baj. Ideje magasabb szintre emelni a kapcsolatotokat. Lepd meg őt valami egészen különleges ajándékkal. Lehet ez egy kettesben töltött hétvége is. Imádni fogjátok!

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika – napi horoszkóp

Legyél figyelmes pénteken, hogy kikkel és milyen információkat osztasz meg. Észre kell venned, kik azok, akik csak hasznot akarnak húzni belőled. Az igazi barátok sosem követelőznek, és mindig viszonozzák a nekik tett szívességeket. Ebből tudhatod, hogyan dönts…

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek – napi horoszkóp

Pénteken egészen másként látsz mindent. Ami tegnap homályosnak, kevésbé kecsegtetőnek tűnt, arról akár már ma kiderülhet, hogy nem is olyan problémás és nehézkes. Fontos, hogy azt az álláspontot képviseld, amit tegnap. Magadat hozod kellemetlen szituációba, ha ma egész másról beszélsz…

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák – napi horoszkóp

Változatos, kicsit megterhelő napok állnak mögötted, s ezért egyáltalán nem véletlen, ha alig várod a hétvégét. Próbálj még a mai feladatokra koncentrálni, mert ha nem végzel időben, akkor épp ez frusztrál a következő két napban. Ördögi körnek tűnhet, de meg tudod oldani…

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán – napi horoszkóp

Pénteken sokkal tisztábban látsz, mint az előző napokban. Ugye, találtál magadnak új célokat? Nem kell rohannod a megvalósítással, hiszen semmiről sem maradtál még le. Ha belefér a napodba, érdemes picit előre tervezned. Gondold át alaposan, részletekbe menően, mit és hogyan teszel mostantól.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz – napi horoszkóp

Nagyon sok minden történt veled az elmúlt hetekben. A bolygók továbbra is támogatnak téged, de most már érdemes picit lassítani, és magadra figyelni. Csak annyit dolgozz pénteken, amennyit feltétlenül szükséges. Aztán, ha teheted, menj erdőbe, parkba, szívd magadba az őszi levegőt, színeket, érzéseket.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

A péntek a nagy tervek napja a horoszkóp szerint

A péntek a nagy tervek napja a horoszkóp szerint (Fotó: Getty)

Mérleg – napi horoszkóp

Pénteken sokkal jobb a hangulatod. S ennek örömére végre a saját dolgaidra figyelsz. Most megtapaszthatod, mennyivel hatékonyabban haladsz mindennel, amikor nem másokkal foglalkozol, hanem a saját feladataidra koncentrálsz. Próbáld utolérni magadat a hétvége előtt!

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió – napi horoszkóp

Nyugalmas, békés napnak látszik a péntek. Végre a saját ütemedben haladsz mindennel. Sőt, legyél a lehető leglassabb. Tarthatnál amolyan „lassú napot”, amikor mindent kimérten, nyugodtan teszel. Gondold azt, hogy időmilliomos vagy, aki tényleg kifogyhatatlan az időből…

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas – napi horoszkóp

Próbálj higgadt maradni pénteken. Persze, nem lesz igazán könnyű dolgod, mert szenvedélyesen éled az életedet, s most újra nagyon pörögsz. Mégis, bármi történik, jusson eszedbe, hogy mély levegőket vegyél, mielőtt reagálsz az eseményekre, mások közeledésére.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak – napi horoszkóp

Könnyen lehet, pénteken többen is ötleteket akarnak neked adni. Ne utasítsd el azonnal a javaslataikat, de nem kell túlzottan nagy jelentőséget adni nekik. Te pontosan tudod, hogy a legjobb úton haladsz a céljaid felé, s ebben nem kell, hogy mások elbizonytalanítsanak.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő – napi horoszkóp

Pénteken lesz okod a bizakodásra. Valami ugyanis energiát kap, és elindul az életedben. Persze, még semmivel sem kell kapkodnod, ez csupán visszajelzés, hogy jó útra léptél, és érdemes ezen továbbhaladnod. A hangulatodnak mindenképpen jót tesz ez a pozitív hír. Meg a hétvégédnek is…

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak – napi horoszkóp

Pénteken az értékeidre mindenképpen nagyon figyelj. Nem jönne jól, ha váratlan veszteség érne. Mindenképpen tartsd biztos helyen a pénztárcádat, s minden olyan holmit, amire szükséged van. Fontos az is, hogy tartsd magad a szabályokhoz. Ha például autót vezetsz, figyelj a sebességkorlátokra, a parkolásra.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top