nlc.hu
Horoszkóp

Önkontroll a csillagjegyed szerint

5 csillagjegy, aki fantasztikus önkontrollal rendelkezik

Öt olyan csillagjegyet mutatunk, akinél nem szokott elgurulni és gyógyszer és kitartóan megy a céljai felé.

Biztos ismersz te is kemény önkontrollal rendelkező embereket, ők azok, akik akkor is felkelnek hajnal ötkor edzeni, ha amúgy szívük szerint a fejükre húznák a paplant még pár órára. Meg tudják állni azt is, hogy ne egy egész zacskó nápolyit egyenek meg, hanem csak egyetlen darabot. Kitartóak, elkötelezettek, és képesek arra, hogy egyensúlyban tartsák az életük különböző területeit. Csodálatos adottság, ha megfelelő önkontrollod van, érezd magad szerencsés embernek, ha a következő öt csillagjegy közé tartozol, akik a legjobbak az önkontrollban.

Bak

Senki sem olyan céltudatos, mint a Bak. Mindent megtervez alaposan, és utána tartja is magát a terveihez, amihez rengeteg önkontrollra van szüksége. A Bak csillagjegyű ember szereti a sikert, és nem riad vissza attól, ha keményen meg kell dolgoznia érte.

Vízöntő

A Vízöntő profi abban, hogy kis lépésekre bontsa a tennivalókat a cél érdekében. A rendszeres edzés és egészséges étkezés számára nem nehéz, ha a célkitűzései közé felveszi az életmódváltást. Intelligens és kreatív, az önkontrollját pedig arra is használja, hogy ne vesszen el a rengeteg ötlet között a saját fejében.

Ők a legjobb önkontrollal rendelkező csillagjegyek

A legerősebb önkontrollal rendelkező csillagjegyek (Kép: Getty Images)

Oroszlán

Az Oroszlán csillagjegy akaratereje, és emiatt az önkontrollja is rendkívül erős, mindig van egy B terv a tarsolyában a váratlan eseményekre, melyek veszélyeztetnék a céljai elérését. Például, ha az egészséges életmód a célja, akkor úgy érkezik a szülinapi buliba, hogy viszi magával a saját, diétás ételét. Ha valamit a fejébe vesz, akkor azt tűzön-vízen át eléri.

Szűz

A Szűz egyik legjobb tulajdonsága, hogy elképesztő tudatossággal éli az életét. Pontosan tisztában van a saját erősségeivel és gyengeségeivel, ezért nem is éri meglepetésként, ha az önkontroll közben kísértéssel találja magát szemben. Logikusan gondolkodik, és mindig emlékezteti magát arra, milyen eredményeket ért el eddig, ezért nem engedi ki a kontrollt a kezéből, hanem megy a saját feje után.

Rák

Ha a Rák hibázik, akkor is képes megbocsátani magának, ez pedig táplálja az önkontrollt benne. Mindig odafigyel, hogy a létfontosságú dolgokban ne hozzon rossz döntéseket, felméri tettei következményét és hosszútávon gondolkodik. Ehhez pedig önkontroll kell, és az a képesség, hogy a kisebb hibákat elnézze magának.

Via

Olvass többet a csillagjegyekről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top