Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. szeptember 19. – A szombat számos kihívást hozhat…

A szombat meglehetősen feszült és vitás napnak látszik a napi horoszkóp szerint. Úgy tűnik, ma senki sem tűr ellentmondást. Legyél óvatos és meggondolt!

Kos – napi horoszkóp

A szombat nagyon szerelmes nap lehet, de ez most leginkább rajtad múlik. A párod érzékenyebb, mint máskor, nagy szüksége van a figyelmedre, a bátorításodra. Ha türelmetlenül bánsz vele, azzal elrontod a harmóniát, a békét, a nyugalmat. Meg kéne próbálnod erre törekedni.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika – napi horoszkóp

Lehet, hogy számtalan feladatot terveztél mára, mégis érdemes lenne mindent félresöpörni, és csak a magánéletedre figyelni. A párod nagyon vágyik a figyelmedre, az érintésekre, s ha jól belegondolsz, valójában neked is nagy szükséged van már a nyugalmas és szeretetteli hétvégére…

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek – napi horoszkóp

Ne lepődj meg, de ezen a hétvégén nagyon sokan civakodnak körülötted. A legnehezebb mindebben az lesz, hogy megőrizd a higgadtságodat, és ne avatkozz közbe. Nem tudsz most rendet tenni, s csak magadat húzod fel, mert képtelenek megérteni a javaslataidat. A legjobb, ha távol maradsz a feszültségtől.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák – napi horoszkóp

Szombaton valahogy minden balul sül el. Bármennyire is törekszel a jóra, egyszerűen semmi sem úgy alakul, ahogy tervezed. Minél jobban akarod, annál nehezebben megy. Épp ezért a legtöbb és a legokosabb, amit tehetsz, hogy csak hagyod magad sodródni az eseményekkel.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán – napi horoszkóp

A szombat kifejezetten romantikus nap lehet. De csak akkor, ha megengeded magadnak a romantikázást. A párod alig várja, hogy vele töltsd a napot. S miért is ne telhetne ez most a romantika jegyében? Vesd be a különleges kreativitásodat, s találj ki valami egészen meglepőt…

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz – napi horoszkóp

Az anyagiak tekintetében csöppet sem könnyű nap a szombat. Te nagyon tudatosan bánsz a pénzzel, nem mellesleg számtalan olyan programot találhatsz, ami nem kerül pénzbe. Csak ilyesmit tervezz mára, és persze mindenképpen szellőztesd ki a fejedet. Rád fér a kikapcsolódás.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Kihívásokat jelez a horoszkóp szombatra

Kihívásokat jelez a horoszkóp szombatra (Fotó: Getty)

Mérleg – napi horoszkóp

Szombaton lesz valaki a környezetedben, aki megbánt a beszólásával. Lehet, hogy nem szándékosan teszi, de az biztos, hogy neked olyan lesz, mintha gyomorszájon vágtak volna. Nem kell elfogadnod a kritikát, sőt elmondhatod, hogy az építő jellegű megjegyzésekre nyitott vagy, de nem adtál okot, hogy megbántson téged.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió – napi horoszkóp

A szombat még viszonylag nyugodtan alakul. Lehet, hogy egyedüllétre, friss levegőre vágysz, ha lehetséges, töltsd így az egész napot. Ha ez nem lehetséges, akkor legyél csendes szemlélő. Nem kell feltétlenül beszélned, az is elég, ha figyelmesen hallgatod a többieket.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas – napi horoszkóp

Egyszerűen muszáj mozognod szombaton, különben annyi feszültség gyűlik fel benned, hogy képtelen leszel kontrollálni magadat. A kirándulás, hegymászás, biciklizés tökéletes programok lehetnek. Minél jobban megizzadsz, annál nyugodtabb leszel egész nap.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak – napi horoszkóp

Szombaton a karriered, a jövőd alakulása jár a fejedben. Nos, ha egyedül élsz, ezzel nincs is semmi baj. Ám a családod nem fogja tolerálni az egész napos tervezést, szóval jobb, ha előre mindent megbeszélsz velük is. Könnyen konfliktusba kerülhetsz, ez pedig nem lehet most cél…

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő – napi horoszkóp

Szombaton mindenképpen mozdulj ki otthonról. Viszont legyél óvatos a közlekedésben, mert veszélyek lehetőségére figyelmeztetnek a bolygók. A türelmedre, a higgadtságodra óriási szükséged lesz, hogy eljuss egyik pontból a másikba. Egyébként minden más remekül alakulhat.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak – napi horoszkóp

Szombaton egészségnapot kellene tartanod. Legyél minél többet a szabad levegőn, mozogj, sétálj, kirándulj. Az is nagyon fontos, hogy minél nyugodtabban és lassabban egyél, a kapkodással csak megterheled a gyomrodat, vagy leforrázod a szádat. A mérték is fontos lesz ma.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top