Horoszkóp

Szerelmi tarot jóslat a Mérleg havára

Szerelem, új párkapcsolat vár rád a Mérleg havában? Mire számíthatsz az egyik legromantikusabb hónapban? Húzz egy tarot kártyát, és olvasd el a szerelmi jóslatot!

A Nap szeptember 22-én délután lép a Mérleg jelébe, s kezdődik ezzel a Mérleg hava. Ez az őszi napforduló időpontja is. A Mérleg az egyik legromantikusabb csillagjegy, s ezért is tökéletes időszak a szerelemre. S vajon mire számíthatsz egészen október 23-ig? Húzz egy tarot kártyát, s fény derülhet a részletekre. Mielőtt választanál a lapok közül, érdemes kicsit ráhangolódni azok energiájára. Ehhez gyújthatsz gyertyát, füstölőt, de már azzal is sokat teszel, ha néhány lélegzetvétel erejéig behunyod a szemed, s elengeded fejedből a zavaró gondolatokat.

A szerelmi jóslathoz a feladatod csupán annyi, hogy megnézed a három „lefelé fordított” kártyát, majd a megérzésedre hagyatkozva kiválasztod az egyiket. Ha szeretnél, kérdést is feltehetsz a tarot-nak, mielőtt kiválasztod az egyik kártyát. Például: Mit jósol nekem a tarot a Mérleg havában? Mire számíthatok az elkövetkező hetekben a párkapcsolatomban? Csak azt követően görgess a jóslatok szövegéhez, amikor biztos vagy a döntésedben, és kiválasztottad a kártyádat.

Mit jósolnak az Oroszlán havára a tarot kártyák?

Mit jósolnak a Mérleg havára a tarot kártyák? (Fotó: Getty)

Ezt jósolja a szerelemben a Mérleg havára az 1. tarot kártya: 12. Az Akasztott

Ha az első lapot választottad, Az Akasztott elnevezésű tarot kártyát húztad. Ez a lap tehetetlen helyzetet jelöl. A lábával lefelé lógatott férfi egyedül képtelen kiszabadulni, támogatásra, segítségre van szüksége. S könnyen lehet, a te szerelmi életedre is valami ehhez hasonló állapot jellemző most. Még nem tudod megoldani a problémákat, ellenben kérhetsz bátran segítséget. Önmagában már azzal óriási lépést teszel előre, ha más szemszögből vizsgálod meg a párkapcsolatodat és persze magadat is. Próbálj a kívülálló szemével tekinteni mindenre, s persze a párod szempontjai is megvizsgálni. Rájössz a megoldásra, s egyúttal a problémák gyökerére is ráláthatsz. Ha még keresed a társadat, mindenképpen fontos önvizsgálatot tartanod. Vajon miért nem találsz partnerre? Mit tehetnél másként az életedben, hogy rád találjon a boldogság? A Mérleg havának legfontosabb kérdései ezek… Ha rájössz, megérkezik a párod is.

Ezt jósolja a szerelemben a Mérleg havára a 2. tarot kártya: 14. A Mértékletesség

A második tarot kártya A Mértékletesség, amely a szerelemben mindenképpen mértékletességre int téged. Most semmiképp sem jó, ha két végén égeted a gyertyát. Ha párkapcsolatban élsz, még tenned kell a boldogságodért, de a kitartó „munka” eredményét hamarosan magad is láthatod, megtapasztalod. Lehet, néha úgy érzed, hiába teszel bármilyen erőfeszítést, semmilyen fordulat nem történik az életedben. S ez akkor is igaz lehet, ha még keresed a társadat. Amikor kívülről úgy tűnik, mintha csak egy helyben toporognál, a háttérben ilyenkor történnek a legfontosabb változások. Türelemre, kitartásra még szükséged lesz, de az égiek megadják neked, amire oly annyira vágysz. A legjobb időben, a legjobb helyen, valamikor a Mérleg havába. Szóval, ne veszítsd el a hitedet, a reményedet… 

Ezt jósolja a szerelemben a Mérleg havára a 3. tarot kártya: 8. Az Igazság

Amennyiben a harmadik tarot kártyát húztad képzeletben, Az Igazság nevű tarot kártya jóslatát olvashatod. Az Igazság a Mérleg jegy egyik legfontosabb erénye. Justitia, az igazság istennője kezében tartja a mérleget. Az egyensúlyra, az igazságra, a békére kell most törekedned. A vágyott érzelmi harmóniát meg tudod teremteni, de ehhez előbb a belső egyensúlyt találd meg magadban. Pozitív kisugárzásoddal vonzod magadhoz a szerelmedet, aki már alig várja a találkozást. Amikor jól vagy, a párod, a környezeted is egészen másként áll hozzád, s valójában minden sokkal gördülékenyebben halad. A párod szívéhez is még közelebb kerülhetsz. Ha eddig nem volt az, törvényessé tehetitek a kapcsolatotokat. Az igazság a te kezedben van. De vajon merre billen a mérleg két serpenyője? Csak rajtad múlik.

A Mérleg havában Az Akasztott, A Mértékletesség és Az Igazság lapjainak jóslatát olvashatod

A Mérleg havában Az Akasztott (12), A Mértékletesség (14) és Az Igazság (8) lapjainak jóslatát olvashatod (Fotók: Getty)

Kiemelt fotó: Gettyimages

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top