Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. szeptember 26. – Szombaton szó szerint fellélegezhetsz

A szombatot legfeljebb az időjárás ronthatja el. A napi horoszkóp szerint végre igazán örömteli és vidám napra számíthatsz. Épp ideje, nem igaz?

Kos – napi horoszkóp

Engedd el magad szombaton! Annyi frusztráló, feszítő esemény történt veled a héten, hogy igazán megérdemled a lazítást, az aktív pihenést. Mozgasd át a testedet, tölts lehetőleg minél több időt a szabad levegőn, és engedj ki magadból mindent. Legyél olyan önfeledt és szabad, mint kisgyermekkorodban.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika – napi horoszkóp

Szombaton végig az elmúlt nap eseményei járnak a fejedben. Arra mindenképpen figyelned kell, hogy a családod nem veszi jó néven, ha a hétvégét a jövőd tervezgetésével töltöd. Meséld el a párodnak mindazt, ami a fejedben jár, de azért érezd, hol a határ, és semmiképp se vidd túlzásba.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek – napi horoszkóp

Csodás szombatot jeleznek számodra a bolygók. Mindenképpen lépj ki a lakásból, és lehetőség szerint szabadtéri programokat tervezz mára. Szükséged van a levegőre, a hangulatod is mindig sokkal jobb lesz, amikor a természetben töltheted az időt. A párod is imádni fogja…

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák – napi horoszkóp

Szombaton körbenézel a szekrényekben, és úgy érzed, nagyon sok új holmit kell vásárolnod. Pedig a bolygók most épp a határokra figyelmeztetnek. Jobban tennéd, ha a következő hétre halasztanád a vásárlást, mert most sokkal többet költenél, mint amennyit a kereted enged…

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán – napi horoszkóp

Szombaton valószínűleg magad sem érted, de a legváratlanabb pillanatban lobban fel a szerelem lángja a szívedben. Ez csodásan szép élmény, és valaminek a kezdete lehet, amennyiben keresed a párodat. Ellenben, ha párkapcsolatban élsz, nos, finoman szólva sem vagy könnyű helyzetben…

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz – napi horoszkóp

Szombaton valósággal éhezel az információkra. Épp ezért érdemes kifejezetten ilyen jellegű programokat választanod. Kiállítás, mozi, egy jó könyv, internetezés, valójában bármi jöhet. Azért persze a párodról, a családról se feledkezz el. Ők is kíváncsiak rád, és szeretnék veled tölteni az idejüket…

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

A szombat végre csodásan szép napnak ígérkezik

A szombat végre csodásan szép napnak ígérkezik (Fotó: Getty)

Mérleg – napi horoszkóp

Szombaton olyan jó kedved lesz egész nap, amire nagyon régen volt már példa. Most mindent tökéletesnek, fényesnek, valódinak látsz. Érdemes a napot a legjobb barátokkal, a szeretteiddel együtt tölteni. Ha most ünnepled a születésnapodat, nagyon különleges meglepetésben lesz részed.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió – napi horoszkóp

Már szombaton érzed azt a pozitív változást, ami majd vasárnap következik be. Egyre izgatottabb és türelmetlenebb is vagy. Gondolj arra, hogy az időt nem tudod sürgetni, és valójában minden a maga idejében történik. Akkor is, ha gyűlölöd ezeket a közhelyes mondatokat…

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas – napi horoszkóp

Pakold le magadról mindenféle értelemben a terheket. Vedd fel a túrabakancsokat, és töltsd az egész napot a természetben. Az sem zavar most, ha esik az eső, mert annyira boldoggá tesz a valódi szabadság érzése. Éld meg minden pillanatát! Nagyon kijárt már neked.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak – napi horoszkóp

Ha visszagondolsz erre a mostani hétre, biztosan megkönnyebbülést érzel, hogy végre túl vagy rajta. A hétvégéd már nyugalmasnak, vidámnak ígérkezik. És nagyon rád is fér a lazítás, a teljes kikapcsolódás. Ne törődj az otthoni feladatokkal, azok megvárnak. Csak töltődj energiával, mert nagy szükséged lesz még rá.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő– napi horoszkóp

A szombat a te napod. Önfeledt és boldog vagy, meg egyébként is alig vártad már. Ezt a hetet szíved szerint kitörölnéd az emlékeidből, annyira megterhelőnek érezhetted. Okos döntés, ha elengedsz mindent. Ami elmúlt, elmúlt, te pedig az a típus vagy, aki a jelenben él, és mindig előre tekint.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak – napi horoszkóp

Nyugalmasnak látszik a szombat a bolygók és a horoszkóp szerint. Jól tennéd, ha kimozdulnál a négy fal közül, s a szabadban töltenéd a napodat. Még az időjárás se vegye el a kedvedet. Ha hűvösre váltott az idő, vegyél fel meleg holmit, s sétálj egyedül, vagy a pároddal kettesben. Ahogy a legjobbnak érzed.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top