nlc.hu
Horoszkóp

Legjobb csapatjátékos csillagjegyek

Ez a 4 csillagjegy a legjobb csapatjátékos a munkahelyen

A legjobb kollégák azok, akikre lehet számítani a munkában, és még remek társaságnak is bizonyulnak ebéd közben.

Milyen egy igazi álomkolléga? Olyan, akivel együtt lehet hatékonyan dolgozni, motivál, nem rekeszti ki mások ötleteit, és jó társaság akkor is, amikor épp nem kell húzni az igát. Persze egy embertől ennyi jó tulajdonságot nem igazán lehet elvárni, de azért vannak olyan csillagjegyek, akik jobb csapatjátékosok a munkahelyen, mint mások.

Rák: a gondoskodó

A Rák csillagjegy lelkivilága minimum bonyolult, az érzelmei vezérlik, és néha káosz veszi körül, de közben kedves és befogadó, ami jó csapatjátékossá teszi. Empátiájával és magas intelligenciájával biztos, hogy támogató lesz a kollégákkal, ráadásul ösztönösen jön belőle a gondoskodás, így azon sem kell aggódni, hogy nem lesz, aki rendeljen pizzát, ha éjszakába nyúlóan kellene túlórázni. Arra azért vigyázz, hogy ne stresszeld, mert könnyen ideges lesz a nagy nyomástól.

Tudnod kell a Rákról:

Könnyen megbántódik, ezért a nyers őszinteséget kerülni kell vele szemben, inkább finoman fogalmazz.

Bika: a kitartó

A Bika kitartására és állhatatosságára szükség lenne minden csapatban. Talán egy kis türelem kell hozzá, mert nagyon alapos és emiatt néha lassúnak tűnik, de ha jó munkát akarsz, akkor a Bika a te embered. Ráadásul imádja körülvenni magát szép dolgokkal, a munkakörnyezetét rendben tartja, és még étel is mindig van nála, úgyhogy mellette nem lehet éhezni. Ő az a csillagjegy, akire biztosan számíthatsz egy csapatban, ha érdekli a feladat, addig nem áll meg, amíg tökéletes megoldást nem talál.

Tudnod kell a Bikáról:

Makacsságban verhetetlen. Ha nem akar valamit, akkor nem tudod ráerőltetni, a megfélemlítéssel, fenyegetéssel nem érsz el semmit, mert nyomásra ellennyomással reagál.

Melyik csillagjegy a legjobb csapatjátékos?

A csillagjegyek közül ők a legjobb csapatjátékosok a munkahelyen (Kép: Unsplash)

Szűz: a hatékony

A Szűz csillagjegynek lesznek egy csapatban a legjobb tanácsai és javaslatai, tökéletesen illik hozzá a nyaggatós szerep, amire szükség van azoknál a kollégáknál, akik halogatni akarják a feladatokat. A Szűz rendkívül precíz a munkában, aprólékosan végzi a feladatait, és olyan hatékony, hogy néha úgy tűnik, mintha neki 48 órából állna egy nap. Talán az egy probléma az lehet vele, hogy olykor forrófejű, és ha stressz éri, akkor kiborulhat apróságokon.

Tudnod kell a Szűzről:

Nem osztogatja könnyen a dicséretet, de ha mégis elismeri a munkádat, biztos lehetsz benne, hogy teljesen őszintén gondolja.

Vízöntő: a kreatív

A Vízöntő kíváncsi és tele van egyedi ötlettel, ezért a csapatban ő lesz a húzóerő, aki új megvilágításba helyezheti a problémákat. Keményen dolgozik, de arra figyelni kell, hogy rendkívül gyorsan működik az agya, ezért gyakran egy lépéssel előrébb jár a kollégáinál. Akkor merülhet fel probléma a Vízöntővel, ha úgy érzi, nem értik meg a kollégái, és ha túl gyakran vetik el az ötleteit. Az elkötelezettsége és különleges látásmódja azonban kell a csapatba a munkahelyen.

Tudnod kell a Vízöntőről:

Az érzelmi manipuláció nem hat rá, sokkal többre mész, ha észérvekkel próbálod meggyőzni. Idealista és rendkívül független, fontos számára, hogy elismerjék az érdemeit.

via

Olvass még többet a csillagjegyekről!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top