nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és a magány

Ezek a csillagjegyek viselik legnehezebben a magányt

Ezeknek a csillagjegyeknek lételemük a társasági élet, éppen ezért igen nehezen birkóznak meg azzal a helyzettel, ha esetleg egyedül maradnak.

Ikrek

Az Ikrek az egyik legszociálisabb csillagjegy, lételeme a kommunikáció. Intenzíven ápolják a családi és baráti kapcsolataikat, de igénylik az új impulzusokat is, kifejezetten élvezik, ha új emberekkel ismerkedhetnek meg. A pezsgő társasági élet a természetes közegük. Éppen ezért egész egyszerűen kibírhatatlannak tartják a magányt, ha nincs kihez szólni, nincs kivel interakcióba lépni. 

Oroszlán

Az Oroszlán ragyogásra született, imád középpontban lenni, ám ehhez mindenképp szüksége van közönségre, mi több, csodálókra. A jegy szülöttei könnyen felhívják magukra a figyelmet, még akkor is, ha nem is tesznek ezért érdemben semmit. Hozzá vannak szokva az ilyesfajta megerősítéshez, így ha eltűnnek mellőlük az emberek, azt rendkívül nehezen viselik. Tény ugyanakkor, hogy az összes csillagjegy közül az Oroszlánok azok, akik a legkisebb valószínűséggel kerülnek ilyen helyzetbe.

Te is nehezen viseled a magányt?

Te is nehezen viseled a magányt? (Illusztráció: Getty Images)

Mérleg

A Mérlegek természetüknél fogva közösségi emberek, megnyerőek és bájosak. Az emberi kapcsolataikban nagyon odateszik magukat, imádnak gondoskodni, egyensúlyt és harmóniát teremteni és boldoggá tenni másokat. Szinte soha nem vágynak az egyedüllétre, a magányt pedig egyenesen sorscsapásként élik meg. Ha ilyen szituációban találják magukat, az számukra annyira idegen, hogy nem is tudnak igazán mit kezdeni vele.

Rák

A Rák szülöttei rendkívül érzékenyek és fokozott igényük van az emberi kapcsolatokra. Nagyon ragaszkodóak, előszeretettel kapaszkodnak másokba, olykor azonban mindezzel épp az ellenkezőjét érik el: elűzik maguk körül az embereket. Ha elszigetelődnek, egyedül maradnak, ami esetükben érzelmi leépüléssel járhat. Ilyenkor akár önpusztító magatartást is tanúsíthatnak, káros szenvedélyekbe menekülhetnek. 

via

Még több horoszkóp:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top