nlc.hu
Horoszkóp

Ezek az árnyékelemek

Melyik árnyékelemhez tartozol?

Amikor elemekről van szó az asztrológiában, akkor négy elem jut eszünkbe: Tűz, Víz, Föld és a Levegő. A csillagjegyek ebbe a négy csoportba sorolhatók, de ezek csak a pozitív elemek. Ott vannak mögöttük az árnyékelemek is.

A csillagjegyek négy árnyékelemhez tartoznak, mint a jól ismert  Tűz, Víz, Föld és Levegő esetében. Az elemek alapvetői tulajdonságaira gondolva könnyen beazonosítható, mik a jellegzetességei az egyes csoportoknak. Az árnyékelemek a negatív hatásokat mutatják meg, és ha mindkét oldalt számításba vesszük, saját fejlődésünk gyorsabb lesz, életünk – és a körülöttünk élőké – pedig jobb.

Egyes jegyek sokkal többet rágódnak bizonyos dolgokon, mások pedig agresszívabbak. Azaz a sötét oldal nem feltétlenül jelent rosszat, ha előnyt kovácsolunk belőle. Minél többet tudsz az árnyékelemedről, annál egyértelműbbé válik, hogyan tudsz változtatni előnytelen tulajdonságaidon. Már ha szeretnél.

árnyék

Fotó: Unsplash

Kos, Oroszlán, Nyilas – Üresség

A Tűzhöz tartozó jegyek ezek, de árnyékelemük az Üresség. Ők azok, akikben legnagyobb a nyugtalanság, az izgalom, és nem is találják helyüket. Keményen tudnak harcolni, de gyakran érzik vesztesnek magukat, miközben nem is azok. Vágynak valamire az életükben, ami után hasztalan kutatnak, ennek a belső nyugtalanságnak a leküzdéséhez meg kéne tanulniuk jobban a mában élni.

Ikrek, Mérleg, Vízöntő – Káosz

Levegő elemhez tartozóként ismerjük őket, egyben a Káosz képviselői. Folyton problémáznak, drámáznak valamin, ha akarják, ha nem. Gyakorta rendezetlen az életük, és rossz problémamegoldók. El kell engedniük, hogy „mindent jobban tudnak” másoknál, majd szépen, sorban, egyszerre egy problémát megoldva, kibogozható kaotikus életük.

Bika, Szűz, Bak – Sötétség

A Föld elem képviselői, amiből könnyen következik, hogy a Sötétség elemhez tartoznak. A sötét már önmagában is nyomasztó, és ezek a jegyek képesek minden helyzetet sokkal súlyosabbnak látni a valóságnál. De kemény munkával le tudják küzdeni borúlátásukat, és ez az erő az élet minden területén sikerre viheti őket.

árnyék

Fotó: Unsplash

Rák, Skorpió, Halak – Romlás

A Víz jegyűként ismert csillagjegyek a Romlás elem képviselői. Gondoskodó és naiv természetük miatt könnyen kihasználják őket, és hajlamosak a dolgokat olyannak látni, amilyennek ők elképzelik a vágyaikban, ellenben a valósággal. Az álmodozás után a csalódás sokszor garantált – ez ellen kell dolgozniuk.

(via AwarenessAct)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top