Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp 2020. október 7–13. – Válogatni és selejtezni segít a fogyó Hold

Az ősz visszavonhatatlanul és egyértelműen itt van. Egyre hűvösebbek az éjszakák, egyre többször kell használnod az esernyőt, és egyre korábban sötétedik. Elő kell venned az őszi ruháidat. Ez remek ürügy a válogatásra és a selejtezésre. Ebben segít a fogyó Hold.

SZERDA – október 7.: Az Ikrek Hold azt javasolja, hogy ma sokat szellőztess! És lehetőleg minél többet legyél a szabadban! Ha teheted, menj gyalog! Kerti munka tilalom van ma. A hagyomány szerint ezt érdemes elnapolnod. A Hold egész héten fogy, ami hatékonnyá teszi a takarítást és a selejtezést, amit elkezdhetsz ma.

CSÜTÖRTÖK – október 8.: Csak késő délután vált jegyet a Hold. Előtte még az Ikrekben jár, ami továbbra is fontossá teszi a szellőztetést. De ne csak a lakást, az irodát szellőztesd ki, hanem a fejedet és a tüdődet is! Délután a Rákba lépő Hold aktuálissá teszi a nagymosást és a locsolást. Érdemes mindig víz napon locsolni a növényeket. Meghálálják.

PÉNTEK – október 9.: Ma egész nap a vizes Rákban jár a Hold. Ez kedvez minden vizes tevékenységnek: mosás, felmosás, hajmosás, locsolás, öntözés, teázás, szaunázás. Ne felejtsd, hogy a fogyó Hold méregtelenítésre is jó. Izzadással sok méregtől megszabadulhatsz. Ma két tilalom is van: fodrászati és kerti munka tilalom.

Mosáshoz legjobbak a víz-napok

Mosáshoz legjobbak a víz-napok (forrás: pixabay)

SZOMBAT – október 10.: A mai napon nem vált jegyet Hold. Vagyis ma is moshatsz, locsolhatsz, öntözhetsz, teázhatsz, szaunázhatsz. Igyál a szokottnál is több folyadékot! De ne cukros üdítőket! Vízben oldott vitaminokat és ásványi anyagokat könnyen bevihetsz a szervezetedbe. Közben ne feledd, hogy a könnyek is a vízzel állnak analógiában! Szóval elérzékenyülhetsz.

VASÁRNAP – október 11.: Mivel az Oroszlán Hold még fogy, látványossá teszi a fogyókúrát és a méregtelenítést, például szaunázással. Emellett érdemes hajat vágatnod. Ugyanis gyorsan regenerálódik a haj. Ha ma sütsz, az garantáltan finomra sikerül. A kertben időzítsd mára a fa-, és bokorültetést és a metszést!

HÉTFŐ – október 12.: A Hold még ma is az Oroszlánban jár. Ez lelkesítően hat rád hét elején. Még most is mehetsz hajat vágatni. Az Oroszlán a sörény szimbóluma. Így nem meglepő, hogy a hajjal kapcsolatos: hajvágás, dauerolás, dúsítás stb. De maradj a természetességnél! Legyél büszke az adottságaidra! Az Oroszlán a büszkeség is…

KEDD – október 13.: A Szűzbe lépő fogyó Hold a régiek szerint a legeslegjobb a takarításra. Hihetetlen gyorsan és látványosan haladsz. Ráadásul van türelmed azokba a rejtett sarkokba is benyúlni, amit máskor kikerülsz. Emellett selejtezhetnél is. Mindegy, hogy hol kezded, csak kezdd el!

Erre figyelmeztet a héten a Hold

Erre figyelmeztet a héten a Hold

Erre figyelmeztet a héten a Hold (nlc)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top