Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. 10. 08. – Váratlan meglepetést hoz a csütörtök

Csak ez nem olyan meglepetés lesz, aminek szívből örülhetnének a csillagjegyek. A váratlanra sosem lehet felkészülni, a napi horoszkóp ugyanakkor segít, hogy mire figyelj a leginkább.

Kos

Csütörtökön a munkahelyeden történhet olyan váratlan esemény, ami csöppet sem esik jól neked. Semmiképp se hozz elhamarkodott döntést, próbáld meg a helyzetet a lehető leghiggadtabban fogadni. Megbánnád később, ha meggondolatlan lépést, döntést hoznál ma.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Napi horoszkóp

Váratlan meglepetést hoz a nap

Bika

Valószínűleg még mindig a tegnapi meghökkentő eset hatása alatt állsz. Érthető, hogy nem könnyen lépsz túl rajta, s néhány napig még biztosan foglalkoztat majd ez az egész. Mégis, a legokosabb döntés az lenne, ha meg próbálnád elengedni. Ami megtörtént, megtörtént. Már nem tudsz változtatni rajta.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Ha kibírod a csütörtök délelőttöt, onnantól kezdve egyre könnyebb dolgod lesz. Már nem érzed a belső nyomást, és nem is bántódsz meg olyan könnyen. Valamivel optimistább és vidámabb is leszel az elmúlt napokhoz képest. Önmagában már ez is jelentős előrelépés…

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Csütörtökön meglehetősen hullámzik a hangulatod. Eleinte derűs vagy, és így is látod a lehetőségeket, aztán összegyűlnek fölötted a viharfellegek, és a hangulatod meglehetősen borúsra vált. Mindenképpen fontos, hogy a pozitív kisugárzású és gondolkodású emberek társaságát keresd. Ők segíthetnek most neked.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Csütörtökön valamivel jobb lesz a hangulatod, de a bizonytalanság érzése még ott motoszkálhat benned. El kell fogadnod, hogy nem lehet mindent kézben tartani és irányítani. A váratlan, kiszámíthatatlan eseményeket egyáltalán nem. Érdemes mantráznod, hogy hamarosan egyre jobb lesz minden…

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

A pénz okozhat némi fennakadást csütörtökön. Könnyen lehet, nem folyik be az a pénz, amire számítottál. Próbáld megőrizni a higgadtságodat, hiszen ez még nem jelenti, hogy pár nap múlva sem kapod meg a neked járó összeget. Számolj át újra mindent, s rájössz, nincs akkora baj, mint hitted.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Váratlan kiadás keserítheti meg a napodat. Talán ennél rosszabbkor nem is kaphattad volna ezt az információt. Persze a váratlan kiadások sosem jönnek jól, de okos vagy, jól bánsz a pénzzel, és ezt is megoldod. Nem tehetsz ellene, ki kell fizetned. Tekintsd ezt tanulópénznek…

Még több horoszkóp Mérlegekenek:

Skorpió

Ha tegnap összevitatkoztál valakivel, szinte biztosan bocsánatot kell tőle ma kérned. Bárhogy is győzködöd magad, hogy neked volt igazad, és ragaszkodsz az álláspontodhoz, ha picit belegondolsz, te is érzed, hogy túlléptél egy bizonyos határt. Ha fontos neked a másik ember, hívd fel, és kérd az elnézését…

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Nagyon meghökkentő tapasztalatokat gyűjthetsz csütörtökön is. Az lehet az érzésed, hogy csupa olyan emberrel hoz össze a sors, akik felnagyítják a dolgokat, sőt egyik-másik mintha üldözési mániában szenvedne. Nem lehet, hogy valamiféle tükröt tartanak neked? Érdemes mindenképpen elgondolkodnod ezen.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Viszonylag nyugodt és kiegyensúlyozott napod lehet csütörtökön. Persze, ez nem zárja ki, hogy a legváratlanabb pillanatban boruljon a napirended. Ha így történik, vegyél mély lélegzetet, és változtass. A változások érted történnek. Utólag kiderül, valójában így jársz jobban.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Váratlan helyzetre csütörtökön is számítanod kell. S ez ismét olyasmi lehet, amivel első pillanatban nem biztos, hogy meg tudsz barátkozni. Mégse utasítsd el azonnal. Fogd fel inkább újabb kihívásnak, amit azért kaptál, mert meg is tudod oldani. S amikor megoldottad, a siker érzését is megélheted.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Csütörtökön kicsit fellélegezhetsz. Főleg akkor, ha el tudtad simítani a családi problémákat az elmúlt napokban. Most már érdemes csak a munkádra koncentrálni. Persze, még ez sem garantálja, hogy anyukád nem hív fel ma is a legváratlanabb pillanatban. Legyél vele nagyon türelmes…

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top