Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. 10. 10. – Nehéz pillanatokat hoz a szombat

Sajnos a szombat is megerőltetőnek tűnik a bolygók mostani állása szerint. A napi horoszkóp javaslataival ugyanakkor előre felkészülhetsz a nehézségekre.

Kos

Szombaton sem lesz most könnyebb dolgod. A türelmedet továbbra is tesztelik a bolygók. Ráadásul ma több irányból is kaphatod a nehézségeket. Legyél a lehető legtoleránsabb mindenkivel. Bármilyen ellentétet hoz a nap, mindenképpen jusson eszedbe, ez csak egy teszt. De te meg tudsz neki felelni…

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Szombaton a legokosabb ötlet és program is egyben a teljes lazítás, kikapcsolódás. Annyi minden történt veled az elmúlt napokban, hogy egyébként sem vágysz másra, csak csendre, nyugalomra. Kérd meg a párodat, hogy csatlakozzon hozzád. Olvassatok, tévézzetek együtt. A jakuzzi, a szauna is remek ötlet, ha van a közelben ilyen lehetőség.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Napi horoszkóp

Feszült pillanatokat hoz a nap (Fotó: Pixabay)

Ikrek

Feszültségeket sejtet a szombat. Főleg a pénztárcádban. Még az október első felének sincs vége, s ha nem vigyázol, könnyen túlköltekezhetsz. Legyél most még visszafogott, számold meg alaposan a pénzedet, és tényleg csak annyit költs, amennyi feltétlenül szükséges. Nem bánod meg…

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Nagyon nem lesz könnyű a szombatod. A legfontosabb javaslat, hogy semmiképp se ess pánikba. Próbáld megőrizni a nyugalmadat. A horoszkóp nem megfélemlíteni akar, hanem felkészíteni minden lehetőségre. Szóval bőven elég, ha minél tudatosabban gondolkozol, higgadt és mosolygós maradsz minden helyzetben. Így nem történhet baj.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Nagyon sok feszültséget jeleznek a bolygók szombatra. Ellenben te nagyon szerencsésnek érezheted magad, hiszen ezúttal is kimaradhatsz belőle. A legfontosabb, hogy olyan emberekkel töltsd a napot, akik optimisták, pozitívak, így a jó kedvedet emelik, s biztosan nem lombozzák le.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Nagyon sok impulzus ért téged ezen a héten. Választhatod szombaton a pihenést, de az ne lustálkodás legyen, hanem minél aktívabb kikapcsolódás. A wellnessprogramok például ideálisak mára. Masszázs, jakuzzi, úszás, bármi jöhet, ha megengedheted magadnak. Az is tökéletes, ha sétálsz, biciklizel egy jó nagyot.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Szombaton mindenképpen szervezned kell, hogy eleget tudj tenni a rád váró feladatoknak. Gondold át, hogy mi és ki a legfontosabb, s azt is, hogy mindez mennyi időt vesz igénybe. Ha jól szervezel, meglepően sok dolgot intézhetsz el. Egyébként pedig ne feledd, hogy mondhatsz nemet is…

Még több horoszkóp Mérlegekenek:

Skorpió

Szombaton is ragyogó napra számíthatsz. S hogy ez így is maradjon, nagyon óvatosan közlekedj, ha kimozdulsz otthonról. Most valójában mindegy, hogy a gyaloglást, a biciklit, az autót vagy a tömegközlekedést választod, bárhol veszélyes helyzetekbe kerülhetsz. Nagyon sokan figyelmetlenek, te ne legyél az!

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Vajon mennyire érezted fárasztónak az elmúlt hetet? Ha nem tudtad elkerülni a vitás, feszült helyzeteket, szombaton olyan kimerültnek érzed magad, hogy semmihez sem lesz kedved, erőd, csak az alváshoz. Ugyanakkor, ha kívül tudtál maradni a megterhelő szituációkon, töltsd aktívan a napot.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Nagy a tét szombaton! Erre gondolj egész nap, főleg, ha fontos a párkapcsolatod. Mára ugyanis a szakítás veszélyét jelzik a bolygók és fényszögeik. Nagyon könnyen elveszítheted a türelmedet, és a párodat nagyon mélyen megbánthatod. Talán annyira, hogy többé látni sem akar téged. Ez az, amit tudatosan és szeretettel elkerülhetsz.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Szombaton a nyugalmat válaszd. Többen lehetnek körülötted, akik feszültek, ingerültek, kiabálnak a többiekkel. Ők azok, akiket messze kerülj el. Semmiképp se vedd át a negatív energiákat, vigyázz magadra és a lelki békédre. Ez a legfontosabb tanács és javaslat a mai napra.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

A bolygók és fényszögeik veszteséget, túl sok kiadást jeleznek szombatra. Mivel mindenhol zsúfoltságra, feszültségre kell számítanod, ezért a legokosabb ötlet az lenne, ha az otthonod nyugalmát választanád. Persze a neten se vásárolj, mert megtévesztő ajánlatra találhatsz…

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top