Horoszkóp

Heti horoszkóp 2020. október 12–18. – Legjobb idő a nagytakarításra

Tudtad, hogy a Szűz fogyó Hold a régiek szerint a legjobb selejtezésre, nagytakarításra? Ragadd meg a seprűt, vödröt, rongyokat!

Vajon neked mi mindent jelez a heti horoszkóp? Természetesen ezúttal is megtudhatod a legfontosabb részleteket és a várható fejleményeket. Érdemes előre felkészülni a legfontosabb változásokra, újdonságokra.

KOS – heti horoszkóp

A hét elején a fogyó Hold segít neked, ha selejteznél, nagytakarítanál. Most nem kell órákat bíbelődnöd. Gyorsan haladsz. Csak szánd rá magad! A szerda vita, sőt szakítás veszélyét hozza egy csúnya Nap-Mars szembenállás szerint. A pénteki újhold izgalmas, tanulságos találkozásokat „ígér” új emberekkel. Maradj nyitott, és semmiképpen se ítélkezz! Ezt a hétvégét nem fogod kedvelni, mert extra kiadásokat mutat egy bolygó szembenállás (Hold-Uránusz) és egészségügyi gondot egy másik (Vénusz-Neptunusz).

Heti horoszkóp takarítás

Harcra fel! (Fotó: Pixabay)

BIKA – heti horoszkóp

Kedden, szerdán és csütörtökön 3 nap alatt 4 szuper fényszög lesz az égen, amelyek kiszámíthatóvá teszik a terveidet. Akkor is, ha nem minden alakul pontosan az elképzeléseid szerint. Szerdán a retrográdba forduló Merkúr olyan híreket hoz neked, ami régi ismerősről, szerelemről szól. Ettől kissé nosztalgikus hangulatba kerülhetsz. A pénteki újhold új kihívást jelent a munkádban. Lehet, hogy ez már megterhelő lesz. Szólnod kéne. Hétvégén a szerelemé legyen a főszerep! Ősszel is lehetsz szerelmes…

IKREK – heti horoszkóp

Gyanúsan békésen indul a hét. Érzed, hogy ez vihar előtti csend. Aggódnod nem kell, mert a szerdai Nap–Mars szembenállás nem érint téged közvetlenül. De közben azt tapasztalod, hogy lesznek a közeledben olyanok, akik kilátástalannak festik le a helyzetüket. Nem kell mindenkit megmentened. Sokszor elég, ha együttérzésednek adsz hangot. A pénteki újhold fantasztikusan jó hatással lesz rád. Felhőtlennek látod az eget és a jövőt. Annyi minden történt a héten, amit hétvégén meg kell emésztened.

RÁK – heti horoszkóp

Egyszerre foglalkoztat a múlt és a jövő. Egész héten olyan konstellációk lesznek az égen, amelyek hol a múltba, hol a jövőbe visznek el. Miközben elmulasztod a jelen illékony pillanatát megélni, élvezni. Ne felejts el megállni olykor, hogy legyen időd hálát adni! Ebben te nagyon jó vagy, ha nem hagyod magad elsodorni az események által. Nem kell megvárnod a hétvégét. Bármikor főzhetsz magadnak egy illatos teát, és kiállhatsz az erkélyre, hogy érezd a hideget és a meleget egyszerre, ami visszaránt a jelenbe…

OROSZLÁN – heti horoszkóp

Azt hiszed, hogy téged már nem lehet meglepni? Akkor tuti, hogy meg fogsz lepődni ezen a héten. Persze ez is két oldalú dolog: lesz, ami tetszeni fog, és lesz, ami nem. Szerdán 2 bolygó szembenállás lesz az égen, ami arra „kényszerít”, hogy letedd a voksodat valahova. Mielőtt bedőlnél ennek, vizsgáld meg az aktuális szituációt, és ne siess el semmilyen reakciót! A pénteki újhold új nézőpontot mutathat neked. A hétvégéd visszarepíthet a gyerekkorodba. Engedd meg, hogy újból kislány, kisfiú legyél!

SZŰZ – heti horoszkóp

2 kritikus bolygószembenállás nehezíti a dolgodat ezen a héten. Szerdán Hold–Neptunusz, vasárnap Vénusz–Neptunusz. Mindkettő jó ürügy arra, hogy megsértődj. Ha valakinek elmeséled a sztorit, biztosan egyet fog érteni veled. De nagyobb kihívás, bölcsebb dolog lenne, ha megvizsgálnád az egészet a másik szempontjából is. A szembenállás egy olyan fényszög, ami tükröt tart. Így sokkal izgalmasabbá válik minden. Hétvégén válassz vizes programot! A víz kimossa belőled a fáradtságot és a fertőzést is.

MÉRLEG – heti horoszkóp

A hét legrázósabb napja a szerda lesz, amikor egy Nap-Mars szembenállás összetűzést hozhat. Kerüld a vitás helyzeteket, és térj ki mindenféle provokáció elől! Jutalmat hoz a pénteki újhold, ami számodra az év legfontosabb újholdja. A Nap-Hold együttállás a Mérlegben kitűnő esély arra, hogy újíts, megújulj. Bármi, amit most kezdesz el, új szintre emel téged. Érdemes lenne összeírnod, hogy min szeretnél változtatni. Ne félj az újtól! Hétvégén a Skorpió Hold vízkúrát javasol: fürdő, szauna, teák stb.

SKORPIÓ – heti horoszkóp

Szokatlan dolog vár rád ezen a héten. Szerdán a Skorpióban járó Merkúr hátrálni kezd, ami arra ösztönöz, hogy visszatérj régi, rendezetlen témákra, és megbeszéld. Lehet, hogy egyedül maradsz ezzel a törekvéseddel. Mégsem szabad magadban tartanod azt, amit ki kell mondanod. Máskülönben megbetegít a benned rekedt gondolat, érzés. Tehát ha nem mondhatod ki, akkor írd le! Hétvégén sírós kedved lesz. Nem baj. Sírj, ha jól esik! Az el nem sírt könnyek máshol keresnek helyett. Például ciszták formájában…

NYILAS – heti horoszkóp

Tudtad, hogy Szűz fogyó Hold a régiek szerint a legjobb selejtezésre, nagytakarításra? Ez most kedden és szerdán lesz. Ez jobb, mintha lomtalanítást tartanának az utcátokban. Használd ki a remek lehetőséget! Csak arra ügyelj, hogy „nehogy kiöntsd a fürdővízzel együtt a gyereket is”! Ez azt jelenti, hogy nem kell gondolkodás nélkül mindent kidobnod. A pénteki újhold új barátokat, szövetségeseket hoz neked. A hétvégéd akkor lesz kiváló, ha olyan feltöltődést választasz, ami misztikus, spirituális…

BAK – heti horoszkóp

Szeretnéd irányítani az életedet. Azonban vannak napok, amikor ez simább ügy, és van, amikor képtelenségnek látszik. Előbbit kedden, szerdán és csütörtökön tapasztalhatod meg. Utóbbit csütörtökön, pénteken és vasárnap. Bosszankodhatnál emiatt. Mégse tedd! Az égen hol kedvező, hol kedvezőtlen konstellációk lesznek. Olyan ez, mint a napsütés: nem süthet állandóan a Nap. Bármennyire is szereted, szeretnéd. Hétvégén a Skorpió Hold a víz gyógyító erejét növeli. Igyál gyógyteát, párologtass illóolajat!

VÍZÖNTŐ – heti horoszkóp

Legyél nagyon óvatos az utakon! A szerda hajnali Nap–Mars szembenállás már kedden és még csütörtökön is balesetveszélyes helyzetet szimbolizál. Szerencsére a pénteki újhold lelkesítően hat rád: tele leszel ötletekkel. Nem baj, ha ezek még csak elméletiek. A megvalósuláshoz idő kell. Olyan ez, mint a mag, amit elültetsz, locsolgatod, és előbb-utóbb kibújik. Hétvégén békéltetőként kell fellépned, mert egy csúnya Hold-Uránusz szembenállás családon belüli nézeteltérést mutat, ami váratlanul robban ki.

HALAK – heti horoszkóp

Legyél nagyon türelmes és megértő mindenkivel egész héten, de különösen szerdán és vasárnap! Sok feszültség lesz az égen, és itt a Földön is. Ezek nem jelentenek kötelezően konfliktust, de biztos, hogy megnehezítik a dolgodat. Szerdán egy Hold–Neptunusz, vasárnap egy Vénusz–Neptunusz szembenállás olyan emberrel hoz össze, aki nem egy súlycsoport veled, hanem sokkal gyengébb. Őt legyőzni nem dicsőség, hanem ciki. Hétvégén elemedben leszel a Skorpió Holdnak köszönhetően. Élvezd a szép őszt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top