Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. 10. 18. – Jót, meg kevésbé jót is hozhat a vasárnap

Ezen a vasárnapon lesznek, akiknek megterhelő helyzetet jelez a napi horoszkóp, és lesznek olyanok is, akik örömteli lehetőségekre számíthatnak. Rád mi vár ma?

Kos

Vigyázz az egészségedre vasárnap. A bolygók betegséget jeleznek, amit természetesen könnyedén kivédhetsz, ha tudatosan teszel magadért. Mindenképpen tartsd be az előírásokat, óvintézkedéseket, s akkor nem érhet baj. Fontos, hogy az időjárásnak megfelelően öltözködj, pihenj eleget, és tarts mindenben mértéket.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

A vasárnap a szerelemé. Ha még keresed a társadat, jó esélyeket jeleznek a bolygók az ismerkedéshez. Könnyen lehet, a legváratlanabb helyen és pillanatban bukkan fel egy szimpatikus valaki. Érdemes élned a lehetőséggel, vagyis fogadd el a közeledését, és cseréljetek telefonszámot is…

Még több horoszkóp Bikáknak:

Napi horoszkóp jó vagy rossz

Izgulhatunk, hogy mit hoz nekünk a mai nap (Fotó: Pixabay)

Ikrek

Vasárnap a munka jár a gondolataidban. Talán bizonytalannak érzed a helyedet, s nem tudod, mitévő legyél. Igazság szerint a hét utolsó napján nem sok mindent tehetsz a munkád megtartása érdekében. A legtöbb és a legokosabb, amit tehetsz, hogy megpróbálod elengedni magadból a félelmeket. Holnap érdemes a főnököddel beszélgetni.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

A közlekedésben legyél figyelmes és megfontolt vasárnap. S ez nemcsak az autóvezetésre értendő, baleset akkor is érhet, ha sétálsz az utcán. Nézz mindenképp a lábad elé, s vigyázz magadra. Ha pedig autóba kell ülnöd, a lehető legtürelmesebben vezess egész nap.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Nagyon harmonikus és békés napod lehet, amennyiben a családdal töltöd együtt. Vasárnap amellett, hogy nagyon jókat beszélgethettek egymással, visszatérhet közétek az a családi idill is, amit talán gyermekkorodban tapasztaltál utoljára. Éld meg a felhőtlen gyermeki örömet. Nagyon kijár már neked.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Vasárnap számos okból megsértődhetnél, de mégse tedd. Inkább legyél nagyon tudatos, s minden olyan helyzetben, amikor téged ér kritika, próbáld a másik helyébe képzelni magad. Gondold végig, milyen tükröt tart eléd? Hogyan látod magadat az ő szemüvegén keresztül? Izgalmas és tanulságos játék lehet ez…

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Vasárnap úgy érezheted, hogy korlátoz téged a környezeted, és nem csinálhatod azt, amit pedig szívből szeretnél. Kiborulás helyett próbáld átgondolni, vajon miért érzel most így? És tényleg a környezeted akadályoz, hogy boldog legyél? Vagy inkább tudattalanul te állítasz magadnak akadályokat?

Még több horoszkóp Mérlegekenek:

Skorpió

Vasárnap minden adott, hogy igazán jól érezhesd magad. Mindez pedig azt jelenti, hogy rajtad múlik a boldogság, az elégedettség, de ennek ellenkezője is. Vagyis, ha a jót, az örömet keresed a napban, így is fogsz érezni. Mindenképpen erre kellene most törekedned…

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Családodban lehetnek ellentétek vasárnap. De ebből te nyugodtan kimaradhatsz. Ha vitatkozni kezdenek egymással a többiek, egyszerűen csak hagyd őket, hadd rendezzék a nézeteltéréseiket. A legjobb, ha pozitív beállítottságú emberek társaságát keresed egész nap. Ők rád is nagyon pozitívan hatnak.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Nagyon pozitív és feldobódott a hangulatod vasárnap. Mindenkivel barátságos és közvetlen vagy, s ami a legjobb, hogy önmagaddal szemben sem leszel annyira szigorú, mint általában. Ugye, mennyire más színben látod a világot, amikor vidáman és reményekkel telve tekintesz a napodra?

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Vasárnap pihenj, amennyit csak lehetséges. Hosszú és tartalmas volt ez a hét, megérdemled a teljes kikapcsolódást. Ha kedved tartja, és találsz rá lehetőséget, érdemes szaunázni, jakuzziban lazítani. Persze, az is tökéletes ötlet, ha teleengeded a kádat finoman illatos meleg vízzel, és elnyújtózol benne…

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Csodaszép őszi napra számíthatsz vasárnap. Jól teszed, ha kimozdulsz otthonról, sétálsz, kirándulsz, vagy egyszerűen csak kiülsz a vízpartra. A víz látványa minden alkalommal megnyugtatja a lelkedet, a gondolataidat. Nem mellesleg most számos inspiráló ötleted is lehet.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top