Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. 10. 20. – Kedden váratlanul jön elő a múlt

A kedd kicsit furcsa napnak ígérkezik a bolygók szerint. Lesznek, akik jól jönnek ki belőle, s lesznek olyanok is, akik problémás helyzetekkel szembesülnek. A napi horoszkóp segít mindenre felkészülni.

Kos

Kedden is nagyon energikus leszel. Épp ezért a fizikai aktivitás ugyanolyan fontos, mint hétfőn volt. Érdemes ugyanakkor a problémásabbnak tűnő feladatokat megcsinálnod még ma, mert most könnyedén befejezhetsz mindent. Amit későbbre halasztasz, azzal hosszabb ideig nem boldogulsz… Ne tedd!

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Váratlanul röppenhetnek fel múltbeli témák. Olyan dolgokkal kell szembenézned, amit korábban halogattál, a szőnyeg alá söpörtél, vagy egyszerűen nem akartál azokkal szembenézni. Ez egy második esély a megoldás megtalálására. Érdemes élned vele, mert a következő alkalommal már sokkal fájdalmasabb lehet.

Napi horoszkóp 2020-10-20

Váratlanul törhet rád a múlt (Fotó: Unsplash)

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Nagy hatással lesz rád valaki ma, aki energikus, életvidám, kezdeményező és bátor típus. Lelkesedése téged is lelkesedéssel tölt el. Nem biztos, hogy szerelmi kapcsolatot hoz ez a találkozás, de az bizonyos, hogy sok energiát, optimizmust meríthetsz belőle. Erre pedig most nagy szükséged is lesz

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

A közlekedésben legyél körültekintő ma. Váratlan, előre kiszámíthatatlan helyzeteket teremthet a sors. Vigyázz magadra mindenképpen az utakon. A munkádban viszont új és merőben más lehetőségek elé nézhetsz. Legyél kezdeményező, s találj ki valami egészen újat. Miért is ne újíthatnál, nem igaz?

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Nagyon optimista és vidám leszel egész nap. Tele vagy energiával, tervekkel, ötletekkel. Érdemes persze mindent alaposan átgondolnod, mielőtt bármilyen fontos döntést hoznál. Semmiről sem maradtál le, sőt. A horoszkóp szerint az sem lenne baj, ha picit visszafognád magad, és várnál még egy-két napot…

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Kedden hajlamos lehetsz picit magadba révedni. Talán álmodozol is, ami önmagában persze nem baj, csupán arra figyelj, hogy ne ezzel töltsd az egész napodat. Vissza kell magad valahogy rángatni a jelen pillanatba, hiszen itt és most tehetsz magadért, a jövődért. Meditációhoz ugyanakkor kiváló ez a nap.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Könnyen lehet, valamilyen anyagiakkal kapcsolatos téma kerül ismét napirendre. Talán a párod olyasmit szeretne megvenni, amivel nem értesz egyet, netán te lennél az, aki többet költ, mint amennyit a lehetőségek megengednek. Mindenképpen érdemes ezt a kérdést újra átbeszélnetek…

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Nem halogathatod tovább, hogy átbeszélj valamilyen régi témát. A semmiből pattanhat ki a vita, a feszültség és valójában az egész téma. Próbálj mély levegőket venni, és megőrizni a nyugalmadat. Csak akkor tudsz egyezségre jutni a másik féllel, ha higgadtan, logikusan érvelsz. Ez pedig dühösen biztosan nem menne.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Nagyon lelkesen állsz mindenhez ma. Mégis a legfontosabb, hogy ne hamarkodj el semmilyen döntést. Egyrészről siettetnéd az időt, máris a tettek mezejére lépnél, másrészt pedig valahol mélyen belül te is érzed, ez még nem a legalkalmasabb idő ehhez. A megérzéseidet kövesd most a logikus érvek helyett…

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Igazság szerint kimaradhatsz a nehézségekből kedden. De vajon tényleg ki tudsz-e maradni belőle? Úgy érezheted, mindenképpen segítened, támogatnod kell a többieket. Tényleg jó ötleteid vannak, de most nem lesznek nyitottak a javaslataidra. A legokosabb döntés, ha nem avatkozol be, csupán a háttérből figyeled őket.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Könnyen lehet, úgy érzed ma, hogy egyszerre kell megfelelned a munkahelyeden és a családban is. A kettő együtt pedig most biztosan nem megy, s ez okozza a legnagyobb feszültséget. Nem nagyon tehetsz mást ebben a helyzetben, minthogy fontossági sorrendet próbálsz felállítani. Ha kell, vegyél ki szabadnapot, és a családi ügyekre koncentrálj.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Szinte biztosan felbukkan valaki a múltból ma, s olyan dolgokra világít rá, amit korábban nem rendeztél, vagy nem beszéltél meg. Bosszankodás helyett gondolj arra, új esélyt kaptál a sorstól, hogy rendezd, amit a múltban nem tudtál. A lényeg, hogy próbáld megőrizni a tisztánlátásodat, a higgadtságodat. Másképp ugyanis nem megy…

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top